Левски в Лига Европа(Статистика, Коментари и Прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Re: Левски в Лига Европа(Статистика, Коментари и Прогнози)

Мнениеот levski_4_life » 02 сеп 2009 13:04

Kraft написа:Така, първо се извинявам , ясно ми е, че въпросът ми не е точно за тази тема, но мисля, че не си струва да отварям нова.
Става дума за мачовете от Лига Европа и мачовете на Герена по принцип. Искам да заведа малкият ми брат на първият домакински мач в групите с Лацио. Тъй като досега билети съм взимал само за себе си и за приятели и не ми е ясно дали и на него трябва да взема редовен билет или ще го допуснат и без ( на 10 години е ).
Отново се извинявам за глупавия въпрос, но за мачовете в Европа трябва да взема билети отрано и трябва все пак да съм наясно с бройката. Мерси предварително и САМО ЛЕВСКИ ! ;)

Мисля че безплатното влизане на деца до 10 години е само за шампионатните мачове. В Европа - не. Но все пак не съм сигурен.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 02 сеп 2009 16:01

DukeUnv написа:
А ИкерКасияс от “Реал” (Мадрид) подкрепи индиректно Георги Петков. Капитанът на “Левски” пусна голове отдалеч срещу “Дебрецен” и се оплака от топките за Шампионската лига.

“Изключително различни са - каза еврошампионът с Испания. - Летят ужасно. Това е завършена катастрофа за вратаря...”

Как ще коментирате сега, когато и друг вратар коментира същото, което и Гошо, ама важното беше да го оплюете. Изглежда проблема не е бил в него, а в топките. :roll:

Не бива и само с топките да се оправдаваме. За тези голове вина инаше и отбора и вратара. А и все пак и двата отбора играем с една и съща топка...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 02 сеп 2009 17:03

delpi написа:Не бива и само с топките да се оправдаваме. За тези голове вина инаше и отбора и вратара. А и все пак и двата отбора играем с една и съща топка...

Да, но все пак при тия силни удари, които те праскаха и топката си е оказала по някакъв начин влияние. Не може 2ма вратари да се оплакват, ако не и повече, а да няма нищо..
Изображение

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 02 сеп 2009 17:04

Добре , да се поупражняваме малко :
Виляреал-Лефски 3:0
Лефски -Лацио 0:2
Ред Бул -Лефсли 2:1
Лефски -Ред Бул 1:1
Лефски -Виляреал 0:1
Лацио -Лефски 0:0

С уговорката че
при последният мач Лацио или се е класирал или е отписал турнира. :)
Между 1 и 3 точки е успех.
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 02 сеп 2009 17:05

powerkroky написа:Добре , да се поупражняваме малко :
Виляреал-Лефски 3:0
Лефски -Лацио 0:2
Ред Бул -Лефсли 2:1
Лефски -Ред Бул 1:1
Лефски -Виляреал 0:1
Лацио -Лефски 0:0

С уговорката че
при последният мач Лацио или се е класирал или е отписал турнира. :)
Между 1 и 3 точки е успех.

Никой не ти иска идиотското чорбарско мнение тук! Бягай към кочината ви! :evil:
Изображение

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 02 сеп 2009 17:14

DukeUnv , би трябвало да се отнасяш сериозно към прогнозите ми .
Досега показах шокиращо висока успеваемост .
Пък и това е форум , хората споделчт мнения , аз така виждам мачовете. 8-)
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 02 сеп 2009 17:54

powerkroky написа:DukeUnv , би трябвало да се отнасяш сериозно към прогнозите ми .
Досега показах шокиращо висока успеваемост .
Пък и това е форум , хората споделчт мнения , аз така виждам мачовете. 8-)

Не е това твоята цел. Ясно се вижда, че се пробваш да се заядеш. ;)
Изображение

petargeorgiev
Контакти:

Трудно ще е но трябва да се докажем.

Мнениеот petargeorgiev » 03 сеп 2009 13:44

Като гледам програмата първия мач е много важен за Левски ,дори и един хикс може да оплете нещата в групата.Знаем какъв отбор е Виляреал но при всички положения е далеч от онзи отбор с Рикелме в състава.След този мач на Левски му предстоят две домакинства на двата фаворита в групата и гостуване на Залцбург.От тези първи четири мача ще зависи в най -голяма степен дали Левски ще продължи на 1/16 финалите или не.Мисля че и Лацио не е кой знае какво страшилище и в София при една добра игра можем макар и трудно да победим.Левски е длъжник на своята вярна публика и две победи срещу Залцбург могат да стоплят техните сърца и да компенсират донякъде липсата на шанс от втория мач с Дебрецен и слабата игра в първия.Много коментатори и запалянковци коментираха ,че Левски нямал шанс в мачовете с Дебрецен.Сега срещаме два отбора с ниво малко над средното в Европа и един от нашата черга и ще видим какво е истинското ниво на нашия любим Левски.И моля ви уважаеми коментатори и привърженици не говорете за шансове след тези шест мача.Във футбола както и във всяка игра освен тотото и лотариите има можещи и неможещи.Успех в лига Европа левскари!

Потребителски аватар
Blue_World_Order
Контакти:

Re: Лига Европа ~ЛЕВСКИ~ (Официална тема )

Мнениеот Blue_World_Order » 04 сеп 2009 08:31

metodito написа:
Blue_World_Order написа:ЛЕВСКИ ше е приятната изненада в тия групи и ще излезе успешно заедно с Лацио 8-)

И аз имам подобни подозрения. Групата ни е съставена от два жилави и силни съперника (Лацио и Виляреал) 'дето могат да "изненадат" всеки отбор по света и са го правили много пъти и един отбор (Ред Бул), който може само да спечели от участието си подобно и на нашия отбор. Успех!

aз лично предпочитам да сме в позицията на тотален аутсайдер и всички да ни подценяват (най-вече съперниците,а и журналисти и чорбари). така няма да има кой знае какви очаквания и наште ше играят спокойно и максимално мобилизирано (щото няма да са фаворит срещу никой),докато е много възможно да ни подценят,особено испанците и италианците. Залцбург ше играе на 100% срещу нас,това е ясно. макар че не картотекираха 5 национала за евротурнирите!

притеснява ме обаче многото контузени в Левски и липсата на селекция. тия неща може да ни изиграят лоша шега.

иначе вярвам в отбора :idea:
СИН ТЕРОР!

lyubs
Контакти:

Мнениеот lyubs » 04 сеп 2009 10:14

ПФК ЛЕвски 1914 има потенциал да вземе 6 до 8 точки в тази група. Реално погледната обаче, всъщност ще вземе между 3 и 5.

Върни се в “Архив”