Черноморец-Миньор (Перник) FT. 2-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец-Миньор (Перник) 23.09.2012
Егати 10лв.
!Много ви са скъпи билетите!

- burgazliqta
- Контакти:
BRF написа:Егати 10лв.!Много ви са скъпи билетите!
Пак ли са по толкова. Срамота! Да нямаш една победа за сезона, да си в зоната на изпадащите и да продължаваш да искаш 10 лева за билет - е това вече е нахалство. На мача няма да има повече от 200 души(в това число влизат футболистите на двата отбора + родата им)
[center]
[/center]

- hristo1306
- Контакти:
Прогнозата ми е скучен мач пред 124 човека. При цена на билета 10 лв и тези са много. Халал да са му на Зъбев - да си купи с тях.........Как може такава финансова политика ? Че в Бургас да не гостува Манчестър - няма значение от Сити или united ? Да - някой ще ме опонира. Да си си купил билет през седмицата. Да, но на всеки е ясно,че в Бургас, "Черноморец" няма фенове - как феновете / и малкото останали / от близките градове - Несебър, Созопол, Айтос, и другите съседни селища, да дойдат през седмицата да си купят от евтините билети - ами той ще им излезе златен ???? Да, но в деня на мача - 10 кинта, благодаря ти г-н Зъбев - гледай си ги ! Отделен въпрос е, остана ли нещо за гледане след продажбата на Жужу, Асис, Атиф и кражбата на Анисе ???
Тук във форума има будни и интелигентни момчета. В место да ходят по пет пъти на ден при лъжеца Киряков, с цел, как да направят по-голямо зло на "зеления" отбор / за глупавия инцидент / да бяха му втълпили, че с тази финансова политика, така не става. Стоката "Черноморец" не върви 10 лв и то за мачове с "грандове" като "Миньор".
Тук във форума има будни и интелигентни момчета. В место да ходят по пет пъти на ден при лъжеца Киряков, с цел, как да направят по-голямо зло на "зеления" отбор / за глупавия инцидент / да бяха му втълпили, че с тази финансова политика, така не става. Стоката "Черноморец" не върви 10 лв и то за мачове с "грандове" като "Миньор".
BRF написа:Егати 10лв.!Много ви са скъпи билетите!
5 лв. на караваната на Тройката, 10 лв. в деня на мача и 50 лв. най-евтината карта за места зад вратите. Друг е въпросът, че все по-малко наши съграждани и футболни фенове предпочитат да си купуват билети вместо карти. Оня ден в импровизирания фен-клуб в комплекса един човек ( на пенсионна възраст) ми казва: " Че с пенсия от 250 лв, как да дам 50 лв. за карта ?" И е прав за себе си човечеца, когато трябва и да оцелява. На негово място и аз щях да вкарам "футбола на живо" нейде в крачола, колкото и да ме обвинят в липса на привързаност...За съжаление това си е проблем и сред по-младите привърженици на отбора без постоянни доходи.
ПС: Вальо. Тези цени могат да бъдат тълкувани, като още един пункт доказващ правотата на нашите съмнения все пак.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
- Контакти:
burgazliqta написа:BRF написа:Егати 10лв.!Много ви са скъпи билетите!
Пак ли са по толкова. Срамота! Да нямаш една победа за сезона, да си в зоната на изпадащите и да продължаваш да искаш 10 лева за билет - е това вече е нахалство. На мача няма да има повече от 200 души(в това число влизат футболистите на двата отбора + родата им)
В деня на мача са по 10 , преди това по 5 лв , а за ученици 2 лв ... Еми такива са цените , за някои хора не са приемливи , но нека всеки да дойде и да подкрепи акулите

hristo1306 написа:Прогнозата ми е скучен мач пред 124 човека. При цена на билета 10 лв и тези са много. Халал да са му на Зъбев - да си купи с тях.........Как може такава финансова политика ? Че в Бургас да не гостува Манчестър - няма значение от Сити или united ? Да - някой ще ме опонира. Да си си купил билет през седмицата. Да, но на всеки е ясно,че в Бургас, "Черноморец" няма фенове - как феновете / и малкото останали / от близките градове - Несебър, Созопол, Айтос, и другите съседни селища, да дойдат през седмицата да си купят от евтините билети - ами той ще им излезе златен ???? Да, но в деня на мача - 10 кинта, благодаря ти г-н Зъбев - гледай си ги ! Отделен въпрос е, остана ли нещо за гледане след продажбата на Жужу, Асис, Атиф и кражбата на Анисе ???
Ицо. Приказката за интелигентните момчета, които бият път до Киряков за да сторят зло за зеления отбор ги оставям покрай себе си. Все едно не съм те прочел, но определено е обидно за всички тук. Мрази Събев, мрази който си искаш, но избягвай да пишеш за неща, в които въобще не си сигурен. Засягаш хора от нашия форум и ръсиш напрежение. Първо не е колегиално и второ не е честно най-вече заради уважението, което си получавал до сега от нас.
[offtopic]Моли се и финансовата политика на Нефтохимик да не стане такава, че и 100 човека трудно ще отидат на мач в Б група.[/offtopic]
Ivo-Chernomoretz написа:burgazliqta написа:BRF написа:Егати 10лв.!Много ви са скъпи билетите!
В деня на мача са по 10 , преди това по 5 лв , а за ученици 2 лв ... Еми такива са цените , за някои хора не са приемливи , но нека всеки да дойде и да подкрепи акулите
Хората, за които цените са неприемливи със сигурност няма да дойдат.

- hristo1306
- Контакти:
Благодаря за забележката,колега ntodorov ! Но не аз "ръся напрежение"- то е изръсено преди много години, но не от мен. Знаеш много добре, а и цял Бургас знае за кой става дума - Митьо селския - 2 !!!
- калпазанчо
- Контакти:
Ицо, ама верно ли си вярваш че бием по 100 пъти на ден път до стадиона за да правим мръсно на Нефтохимик заради транспарантите? Едва ли си го и помисляш де. Само почесваш клавиатурата май
Ама ще вземе някой да ти се върже и пак има да си пишем разни глупости. За транспарантите и т.н. има предоставени фактури и предстои изплащането им от клуба Нефтохимик (чрез Благо Митрев
) Отделно по-голяма част от нещата вече не бяха годни за упшотреба - примерно оня големия транспарант за Херо дето е 30 метра и вече няма давност и не става за мачове е близо 3 бона. Сега ще трябва да го плаща клуба, не феновете. Ти се сещай що за мъдра постъпка. 6ма глупака се похвалили в някой сайт и дотам. А камъка дето вързаха на шията на отбора
А дали не финансираха феновете на Черноморец с тия пари
Защо ми е на мен или на някой от останалите "будни" момчета да се занимаваме с това?
п.п. Да, поддържаме връзка с хора от клуба, но далеч не е всекидневна, камо ли по този въпрос. Нас по-ни тревожи, че отбора е слаб и не може да задържи интереса и на последните мохикани като нас
п.п.2 За тази работа си имаме и телефони, не е нужно да ходим на крака на когото и да било

п.п. Да, поддържаме връзка с хора от клуба, но далеч не е всекидневна, камо ли по този въпрос. Нас по-ни тревожи, че отбора е слаб и не може да задържи интереса и на последните мохикани като нас

п.п.2 За тази работа си имаме и телефони, не е нужно да ходим на крака на когото и да било

[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
За останалото си прав, след продажбата на Асис, Шаешу и Жужу и след кражбата на АНисе не си заслужава да ги гледаш тези безхаберници.
п.п. Е, аз и останалите го правим, ама защо ли
п.п.2 Това е Черноморец беееееееееее, затоваааааааа
[offtopic]Ооооооооооооо Черноморееееееец, един единствеееееееееееееееееен е на светаааааааааааааааа......
Ти за мен си всичко, ти за мен си любовта,
За тебе аз живея и за тебе ще умра
[/offtopic]
п.п. Е, аз и останалите го правим, ама защо ли

п.п.2 Това е Черноморец беееееееееее, затоваааааааа
[offtopic]Ооооооооооооо Черноморееееееец, един единствеееееееееееееееееен е на светаааааааааааааааа......
Ти за мен си всичко, ти за мен си любовта,
За тебе аз живея и за тебе ще умра

[center]Member of Old School Boys [/center]