VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА", 22.09.12, 20:00

Мнениеот actrus » 20 сеп 2012 09:39

3-0 :lol:.Лудогорец играе ЦСКА гледа. Нека гледа нека се учи.1-0 Бадема в 5 мин. 2-0 Деко в 25 мин.3-0 Барт с мощен шут от централни хали в 50 мин.Този мач сьнувах снощи по Занзибар Тв. :o

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 сеп 2012 10:39

D.Georgiev написа:
BRF написа:Нещо взе да си изпускаш нервите!Съдиите изпълняват поръчки,а не поддържат отбори!Онзи мач можеше да свири засада на И.Стоянов и да ви бием ако е изпълнявал поръчка!Спокоиствие малко нали уж бяхте най-добрите и само да решите ще ни биете?

За да свири засада трябваше да я вдигне страничния, а той не го направи. Той за разлика от колега си откъм сектор "А" вдигаше каквото виждаше. Този мач е единственият, в който съм кипвал от съдийство, ако мога да го нарека такова. В него не беше побутване, не беше удряне на рамо, а направо си бяха шутове отзад. Ако беше за "Лудогорец" в този мач щеше да ме разбереш. Що се отнася до гола на Стоянов, той не беше в засада, а Кабаселе, който беше на около 4-5 метра от него и не е играл с топката. Ако е трябвало да вдигнат засада на този гол, значи и голът на "Локомотив" в първия мач от миналата година е бил правилно отменен, но за вас това разбира се не е така.

Нещо не ме разбра!Не казвам,че е имало засада на гола на Иван Стоянов а че ако искаше да бием ние нищо не може да го спре да отмени гола!Все пак е съдия!Самия факт,че това е единствения мач(както ти се изразяваш) в който се чувстваш тотално ощетен,говори за отношението на съдиите към вас!Много добре знам как си се чувствал,защото нас ни ощетиха в доста мачове,което ни костваше титлата!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 сеп 2012 11:01

Надявам се на Х2, но очаквам Лудогорец да продължи с победите. Все пак, ако си сложа ръката на сърцето, каквото и да стане, няма да ме е яд.
Само Левски!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 сеп 2012 11:06

BRF написа:Нещо не ме разбра!Не казвам,че е имало засада на гола на Иван Стоянов а че ако искаше да бием ние нищо не може да го спре да отмени гола!Все пак е съдия!Самия факт,че това е единствения мач(както ти се изразяваш) в който се чувстваш тотално ощетен,говори за отношението на съдиите към вас!Много добре знам как си се чувствал,защото нас ни ощетиха в доста мачове,което ни костваше титлата!

Това вече опира до възприятията на всеки. Аз далеч не съм от феновете, които мрънкат от съдии, оправдават се с тях или виждат някакви конспирации. Аз съм изключително критичен към отбора и треньора при загуба, но онзи мач беше подигравка. Йорданов няма как да отмени гола щом страничния не е вдигнал флага. Ако трябва да съм точен може да го отмени по своя преценка, но това би било абсурдно при положение, че се сравняват гледните точки на човека на линията и този на дъгата на наказателното.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 сеп 2012 11:19

Изглежда, че днес СТК към БФС ще даде зелена светлина за картотекирането на Мишел Платини и това ще стане факт утре. Така, че и двата отбора ще могат да излязат с най-доброто, което имат. Това е добре!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 сеп 2012 11:29

tsonpen написа:Изглежда, че днес СТК към БФС ще даде зелена светлина за картотекирането на Мишел Платини и това ще стане факт утре. Така, че и двата отбора ще могат да излязат с най-доброто, което имат. Това е добре!

Не подценявай БФС! Още по-малко пък Титан! :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 20 сеп 2012 11:58

vaskonti написа:
tsonpen написа:Изглежда, че днес СТК към БФС ще даде зелена светлина за картотекирането на Мишел Платини и това ще стане факт утре. Така, че и двата отбора ще могат да излязат с най-доброто, което имат. Това е добре!

Не подценявай БФС! Още по-малко пък Титан! :mrgreen:

Да, според мен Титан миналата година НЕ искаха титлата. Не знам тази година какво искат - и дали и те знаят?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 сеп 2012 12:12

Класически троен мач!В такива дербита моментното състояние не е от съществено значение!Ще спечели отборът, който покаже по-здрави нерви!

Прогноза : "Х"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 сеп 2012 12:13

D.Georgiev написа:
BRF написа:Нещо не ме разбра!Не казвам,че е имало засада на гола на Иван Стоянов а че ако искаше да бием ние нищо не може да го спре да отмени гола!Все пак е съдия!Самия факт,че това е единствения мач(както ти се изразяваш) в който се чувстваш тотално ощетен,говори за отношението на съдиите към вас!Много добре знам как си се чувствал,защото нас ни ощетиха в доста мачове,което ни костваше титлата!

Това вече опира до възприятията на всеки. Аз далеч не съм от феновете, които мрънкат от съдии, оправдават се с тях или виждат някакви конспирации. Аз съм изключително критичен към отбора и треньора при загуба, но онзи мач беше подигравка. Йорданов няма как да отмени гола щом страничния не е вдигнал флага. Ако трябва да съм точен може да го отмени по своя преценка, но това би било абсурдно при положение, че се сравняват гледните точки на човека на линията и този на дъгата на наказателното.

Ами бъди си такъв!Уж не мрънкаш от съдии пък още преди мача скачаш срещу този!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 сеп 2012 12:21

BRF написа:Ами бъди си такъв!Уж не мрънкаш от съдии пък още преди мача скачаш срещу този!

Виж какво, питай който и да било от този форум колко пъти съм обвинил съдия и колко пъти съм бил недоволен от играта на нашите. Онзи мач беше единственият, в който беше ясно че се изпълнява поръчка и от който съм се оплакал. Това, което видях онзи ноември няма да го забравя и е нормално да очаквам пак да се случи. Има много хора, които са се оплаквали от съдии в мачове срещу нас, но в никой от тези мачове "грешките" не са били и на 5% от това, което се случи тогава. Виж ми мненията ако искаш и за двата мача със Загреб, да разбереш какво мисля за съдиите. Щом от тях не съм се оплакал, значи границата ми на търпимост е висока. В единични случаи - не достатъчно висока.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”