percival написа:Колега,фалиралият отбор е точно Лудогорец 1945 ! Това стана след като "Антибиотик" се оттегли и отбора изпадна от "Б" група ! Сега точно коя година беше щете излъжа ,но беше преди 2000г със сигурност !Няма как да е бил Лудогорец 2003За това казах,че ми е чудно как са се сдобили с марката и емблемата и това стана преди да дойде ерата "Домусчиев" .Все пак отбора имаше не малки дългове.
За мача ,дано стане хубав спектакъл и по добрият победи .Дано няма намеса на външни фактори.
Първо да уточня, че не съм съвсем наясно какво се е случило, но дори да е фалирал този отбор, кажи ми какъв е бил проблемът да се платят задълженията към данъчни, играчи и кредитори и да си върне емблемата и името? Все пак не говорим за голям отбор, с огромни дългове, а най-вероятно за най-много няколко десетки хиляди лева. Ако имаше кой да даде парите, сега и "Ботев" щяха да са си с тяхната "марка", но там нещата са по-сериозни. За съжаление точно вие в момента трябва да се молите да не се случи нещо подобно с "ЦСКА".