Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот tevez » 19 сеп 2012 11:00

Драгич: В Левски се играе със сърце, а не за пари

"Навремето не се притеснявахме за успехите, имахме си Гонзо - той знаеше как да ни поведе към титлите", признава сръбският бранител

Един от емблематичните защитници на Левски в последното десетилетие Далибор Драгич отново е в България. Сърбинът коментира ситуацията в любимия си отбор, като заяви категорично, че ако си Герена трябва да играеш с голямо сърце, а не за пари. Според него сегашните чужденци в Левски не знаят какво означава синята фланелка.

"Дълго време не можех да повярвам, че Левски е отпаднал от такъв средняшки отбор в Босна (Сараево). Но чух, че Илиан Илиев е добър треньор. Дано тази година станем шампиони. Но си мисля, че чужденците, които сега са в клуба не знаят какво означава Левски, какво е тази фланелка. Сякаш са в отбора само заради заплатите.. За този тим се играе с голямо сърце. По мое време не бяхме такива. Когато се скарах с Муслин и той ме изгони, отидох при Наско Сираков и му казах, че искам да ме остави и че ще играя 1 година без пари. Сега не знаят какво е обич. А аз сякаш съм роден тук. Феновете ме обичаха, защото си оставях сърцето на терена. Моята кръв е синя, голям левскар съм", сподели пред Тема Спорт Далибор.

Той призна, че в основата на успехите на отбора от преди години е бил един човек - Георги Иванов."Преди имахме Георги Иванов в отбора си. С такъв футболист не съм играл! Гонзо беше голям характер. Когато на отбора не вървеше, бяхме спокойно за мачовете и титлите, защото знаехме, че на него му върви и винаги ще измисли нещо. Голям мъжкар е. Най-добрият футболист, срещу когото съм играл е...срещу него на тренировка. Бяхме уникален отбор, в който всички се подкрепяхме", коментира още Драгич.

Той също така разкри, че винаги е знаел, че Станимир Стоило ще постигне успехи като треньор."Още като футболист усещах, че има много различни виждания за играта. Казах му, че ще стане голям треньор. Ще мине доста време докато някой друг българин вкара отбор в Шампионската лига", добави сърбинът.

Потребителски аватар
sin zavinagi
Контакти:

Re: In memoriam: Кирил Миланов

Мнениеот sin zavinagi » 19 сеп 2012 11:07

Поклон, дълбок поклон пред легендарната синя девятка! Свидетел съм на всички мачове през годините, когато му се позволяваше да играе - и у нас и в европейските клубни турнири. Истински боец на терена, голям мъж, много силен, типичен таран. Най-големият централен нападател след Гунди!!!

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 19 сеп 2012 17:30

Не си прав, явно не разбираш, как се използват кавичките или просто искаш да се направиш на интересен.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 19 сеп 2012 21:04

1914Списаревски написа:Не си прав, явно не разбираш, как се използват кавичките или просто искаш да се направиш на интересен.

Не е нужно говорим за футболиста.
Бих се преклонил пред футболиста Г.Иванов но ръководителя го препоръчвам на друг.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 19 сеп 2012 21:13

Гонзо като футболист- Тоя е една синя легенда и голям голмайстор и затова винаги ще остане в сърцата ни !
Гонзо като ръководител - Не мерси ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 сеп 2012 22:16

Кой, бе, Гонзо ли? Питайте Двете кули, питайте червената защита, той ги мачкаше и унижаваше на терена...Със злоба и страст, с лакти, колена и юмруци, с каквото може и трябва! Но като футболист! Като ръководител, благодаря, доста бели косми ми поникнаха...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2012 00:09

За мен "Гонзо" не е легенда, дори и като футболист.
Откога Тези са ни критерии ??? :shock:

Един Домовчийски, като чисто футболни качества е с 2-3 класи над "Гонзо".

Вън от съмнение, че Г. Иванов ме е радвал много с головете си, но моите критерии за добър играч първо, а после и за централен нападател, са доста над това, което можеше "Гонзо".
Принципно никога не съм понасял чистите консуматори ... тези, дето немогат и едно просто странично- залъгващо движение с топка в крака да направят ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 сеп 2012 01:20

THE G.A.M.E написа:За мен "Гонзо" не е легенда, дори и като футболист.

Вън от съмнение, че Г. Иванов ме е радвал много с головете си, но моите критерии за добър играч първо, а после и за централен нападател, са доста над това, което можеше "Гонзо".
Принципно никога не съм понасял чистите консуматори ... тези, дето немогат и едно просто странично- залъгващо движение с топка в крака да направят ...

Боже боже искал Гонзо освен да вкарва голове, ами и да лъжел. Сравнява неудачник като Домовчийски със живата ЛЕГЕНДА на новото време ГЕОРГИ ИВАНОВ - ГОНЗО, смях и сълзи. Но подлизурченето на някои към дуета СС минава границите. Домовчийски не е и с нищо повече от един Чиликов.

ГОНЗО е легенда, колкото и да искаш да го изтриеш, ние феновете го уважаваме за безбройните му голове и то решителни и във Европа и във България !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 20 сеп 2012 10:05

По-добра девятка в България след Гонзо не се е появила и няма да се появи скоро. Маргарит носи този номер, но е много далеч от това, да е типичен таран. А пък някой да го сравнява с други играчи от следващото поколение - Домо или който да било - е смешно.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 20 сеп 2012 12:27

Levskar_90 написа:
THE G.A.M.E написа:За мен "Гонзо" не е легенда, дори и като футболист.

Боже боже искал Гонзо освен да вкарва голове, ами и да лъжел. Сравнява неудачник като Домовчийски със живата ЛЕГЕНДА на новото време ГЕОРГИ ИВАНОВ - ГОНЗО, смях и сълзи. Но подлизурченето на някои към дуета СС минава границите. Домовчийски не е и с нищо повече от един Чиликов.

ГОНЗО е легенда, колкото и да искаш да го изтриеш, ние феновете го уважаваме за безбройните му голове и то решителни и във Европа и във България !
Гонзо е име като футболист в Левски и е вкарал доста голове. Но сравнението с Домувчийски е неуместно. Когато последния играеше тук и той вкарваше голове и беше не по-малко ефективен от Гонзо. Просто игра по-кратко време тук. А на вън и двамата не е успяха. Чиликов също вкарваше доста голове, но това е друга тема. Но никой от тримата не може и да си помисля да се сравнява с Гунди. Такова сравнение на може да издържи никой футболист независимо бивш или настоящ в България.Що се отнася до дуета СС......Гледам, че искаш да се махне Тонев. Това не се връзва с отношението ти към този дует и явно някъде си се объркал.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”