Отборът ТИМ проговори за Варна, алея Първа, футбола и полити

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Отборът ТИМ проговори за Варна, алея Първа, футбола и полити

Мнениеот morqche » 12 сеп 2012 23:32

Кролик написа:
100 години 100 написа:200 000 000 лв., с 35 000 места.
5 000 000 лв. с 25 000 места

:) :) :) Някой да ми обясни, как става така?

Тунинговане на Юрий Гагарин = 15 000 000 лв.
Нов 35 000 стадион = 200 000 000 лв.
Нов 25 000 стадион = .... не е казал точна сума

5 мил. лв струва пистата, която няма да бъде направена на новия стадион. За да компенсират това направиха стадион "Младост" за 5 000 000 лв. Лекоатлетическата писта там е лицензирана от IAAF.
Стадиона в Младост е за около 2000 човека и е затворен за ползване от мирните жители на квартала след ремонта. Ходих да бягам там и мога да кажа че винаги имаше хора да спортуват. Сега ... изглежда добре, но е заключен и се ползва от Черно Море.

15 000 000 Е са за тунинговане на Тича бе :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 сеп 2012 09:08

morqche написа:
Кролик написа:
100 години 100 написа:200 000 000 лв., с 35 000 места.
5 000 000 лв. с 25 000 места

:) :) :) Някой да ми обясни, как става така?

Тунинговане на Юрий Гагарин = 15 000 000 лв.
Нов 35 000 стадион = 200 000 000 лв.
Нов 25 000 стадион = .... не е казал точна сума

5 мил. лв струва пистата, която няма да бъде направена на новия стадион. За да компенсират това направиха стадион "Младост" за 5 000 000 лв. Лекоатлетическата писта там е лицензирана от IAAF.
Стадиона в Младост е за около 2000 човека и е затворен за ползване от мирните жители на квартала след ремонта. Ходих да бягам там и мога да кажа че винаги имаше хора да спортуват. Сега ... изглежда добре, но е заключен и се ползва от Черно Море.

15 000 000 Е са за тунинговане на Тича бе :)

Дали ? Аз мисля че има предвид тунинговане на Юрий Гагарин. Както и да е, пари няма да дадат :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 сеп 2012 00:04

Искам да се обърна към всички привърженици на Черно море с няколко въпроса.Първо-дали си спомнят годините на прехода?Какви отбори се появиха по него време?Какви пари се наляха в тях за да са поредният отбор-еднодневка?Даже и в комшийският Спартак се изредиха немалко хора наливащи мръсни пари от къде ли не.За този немалък период от време,може ли някой от по паметливите да ни припомни колко мастити боса се изредиха при нас?И какво получихме от това всенародно наливане на пари по села и паланки?Въобще не се и опитвам да отворя приказка за Левски и ЦСКА.Там по презумция се наливат от както свят светува/и футбола го има в БГ разбира се/.Единствено можем да споменем с добро през този период идването на И.Павлов.Но каквото и да си говорим,при нас идваха за спонсори все хора и ,,бизнесмени" отритнати от други отбори.Единствените които направиха нещо смислено за Черно море се оказаха ТИМ.Моля не ме нападайте за това изречение.И не!Не работя за тях.Просто искам да кажа на хората със зелено-бели сърца,че махането на лъжците от ТИМ не е най-доброто решение в момента.Поради ред причини,като изброените от мен по горе са също основна част от тях.Истината е че НИКОЙ няма да ни вземе от ТИМ.Най малкото за да не си създава излишни проблеми с групировката.И така,моят отговор на въпроса -"с ТИМ,или без тях?" ще отговоря категорично да сме с ТИМ докато те самите не се откажат от отбора.А в този случай виждам започване "начисто" от А окръжна и тази школа която голяма част от нас виждат като панацея,ще спре да дава кадри още в същата тази година в която се оттегли групировката.ЗАЩО ЛИ?Сега да дам няколко конструктивни предложения.Всички се оплакват от липсата на елементарни условия на Тича.Ами драги,има решение.Направете инициативен комитет,съберете се.Сигурен съм че има хора от всякакви професии.Нека един изготви един малък проект на поне ДВЕ тоалетни,друг да осигури строителните материали,други да дарят доброволен труд-има и зидари и кофражисти и фаянсаджии и ВиК майстори.Ще станат две тоалетни за чудо и приказ.И цяла БГ ще говори за почина във Варна.А току виж и босовете се засрамили и продължили с останалата част от ремонта на Тича.Не е сложно,нали?И 100% не е скъпо в сравнение с примерно няколкото милиона давани от ТИМ за издръжка на отбора.Нека грийнпика да направи калкулацията,колко евентуално ще струват две тоалетни и да го постне тук.Той е силен в тази част.Има и хора които разбират от правенето на пари и от спестяването им за разни неща/като избягване на плащане на данъци и други такива екстри/.Може даже да останат пари и материали за една малка тоалетна и в клетката за гости.И ако пишещите тук във форума не успеят да се справят с една такава малка задачка като строежа на две тоалетни,нека спрат с оплюването на хората поради които все още имат възможност да ходят на Тича и гледат мачове от А група.Ако не-нека си спомнят какво каза Гришата в едно интервю."А ти поне една къщичка за пиленца построил ли си през живота си?"
п.п Искам да ви кажа че познавам хора,които правят всичко възможно да влязат на стадиона дори и без да плащат жалките 3 лева и се правят на маймуни/в достолепна възраст/прескачайки през морското,или търсещи начини да влязат на аванта и по други всевъзможни начини.Така че моля обърнете подобаващо внимание на написаното и не се поддавайте на евтини провокации,целящи тоталното заебаване на отбора ни.Линия подета съзнателно или не и от хора броящи се за ГООООЛЕМИ моряци.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 сеп 2012 11:44

Готвача написа:Нека грийнпика да направи калкулацията,колко евентуално ще струват две тоалетни и да го постне тук.

Нищо няма да струват на никого, защото аз мога и сам да ги построя :mrgreen:, казвал съм го вече.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 сеп 2012 12:58

greenpeak написа:
Готвача написа:Нека грийнпика да направи калкулацията,колко евентуално ще струват две тоалетни и да го постне тук.

Нищо няма да струват на никого, защото аз мога и сам да ги построя :mrgreen:, казвал съм го вече.

Сега остава само да кажеш какво те спира да го направиш,или кога започваш ;) .Ще се радвам да намеря нещо ново на Тича като се върна за малко догодина.А че определено нещо куца в отношенията между самите привърженици на Морето е повече от ясно.Преди години,когато още бях в едни такива по млади години,обикалях цялата страна с колата ходейки на гостувания-имах едни спътници,които имат сериозен бизнес в строителството.Никой не пречи никому да покани и да намери подобни хора и САМИ!!!,както едно време нашите дядовци да запретнат ръкави и да направят каквото е необходимо на Тича.И ако забелязвате съм напълно сериозен в тези си предложения.Било мръсно???!!!Ами кой цапа?Защо "големите" черноморци,виждайки това, не запретнат ръкави и да направят Тича по-приветливо място за следващият мач?Те така.Стига мрънканици,запрятайте ръкави и нека Тича изглежда като едно прекрасно място за посещение през уикенда!
п.п.Имаше една подобна инициатива преди време за чистене на сняг.Един от пишещите във форума/ex Popay/участва,може и други да са ходили.Нима беше лошо?Знам че няма да участват поне около 70% в началото,но примера по принцип е заразен.Просто трябва постоянство и ще видите/надявам се видим/резултатите скоро.Успех!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 17 сеп 2012 13:29

Chief eй това е голяма дилема.
От край време правя ремонти и подобрения в общите части на жилищна кооперация, в която живея. Наливам пари и труд в нея дет се вика. Да ти кажа винаги има недоволни. След поредното подобрение имах забележка, че е трябвало да свикам събрание :) Нито пари им искам, нито труд ... ама хората са такива, немат угодия ;)
Същата работа със стадиона. Първо трябва да те пуснат да им пипаш тяхната собственост. После може да ти кажат, че само си им развалил хубавата кочинка.
Само за твое инфо, че явно живееш извън Бг. На съботния мач, агитката на Ботев пя с цяло гърло. Нашите в моментите на затишие ги псуваха. От кого после едно "евала" да чакаме ? От Марин Митев (недооценения), от Клуба, от Феновете ? Ще наравиш добро, което никой няма да забележи или само ще каже "...еее то трева няма на терена, те кенефи правят" или "какво чистите, то утре ще завали и ще задуха и пак ще е мръсно".
Голяма е дилемата ти казвам, няма да има угодия !!! Затова аз лично съм се ограничил в: плащане на билет, купуване на екипи (т.е. реално давам пари за Клуба) и чинно си прибирам всички боклуци от стадиона преди излизане и си ги хвърлям дето си трябва. Това е от мен, малко но от сърце :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 19 сеп 2012 20:22

Правилно си решил Кролик, няма ненаказано добро особенно ако не е поискано.
Кажете му едно благодаря на г-на Митев, да видим какво ще стане може да се въодушеви и да се заредят едни трансфери и нови стадиони, да ни вземе ума.

Върни се в “Черно море”