VIP Brother - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Златка Блек доказа: Царят не само е гол, но и прост

Мнениеот stannn » 19 сеп 2012 18:04

И за да вкараме малко спортна тематика в темата.

novsport.com написа:Левскарката Златка: Червените ни биха и на футбол и на хубост

Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова се оказа голяма фенка на Левски. Златка не скри разочарованието си от загубата на "сините" във Вечното дерби. Според апетитната брюнетка, отборът на ЦСКА заслужено е спечелил дебрито. Освен това Димитрова не спести комплименти и за външния вид на играчите на Любослав Пенев.

"Червените ни биха и на футбол, та и на хубост. Иван Стоянов с тая визия го докарва за Реал Мадрид. Другият Стоянов, който ни скъса мрежата второто полувреме, като го сложиш до Топчо е като Мистър Европа. Въпреки загубата и голотата ни, аз съм на мнение, че сините се стараха и се бореха, въпреки критиките, които чух след дербито. Да се постараят повече тези отгоре, които гледат мача от ВИП ложата. Колкото до мен, снимам се по шорти, гети и гърди, и търча към фенския магазин, за да си купя нова синя фланелка, тъй като другото вечно дерби ще е синьо", коментира оригинално Златето в традиционната си рубрика в сайта Podtepeto.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображение[/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 19 сеп 2012 18:06

stannn написа:И за да вкараме малко спортна тематика в темата.

novsport.com написа:Левскарката Златка: Червените ни биха и на футбол и на хубост

Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова се оказа голяма фенка на Левски. Златка не скри разочарованието си от загубата на "сините" във Вечното дерби. Според апетитната брюнетка, отборът на ЦСКА заслужено е спечелил дебрито. Освен това Димитрова не спести комплименти и за външния вид на играчите на Любослав Пенев.

"Червените ни биха и на футбол, та и на хубост. Иван Стоянов с тая визия го докарва за Реал Мадрид. Другият Стоянов, който ни скъса мрежата второто полувреме, като го сложиш до Топчо е като Мистър Европа. Въпреки загубата и голотата ни, аз съм на мнение, че сините се стараха и се бореха, въпреки критиките, които чух след дербито. Да се постараят повече тези отгоре, които гледат мача от ВИП ложата. Колкото до мен, снимам се по шорти, гети и гърди, и търча към фенския магазин, за да си купя нова синя фланелка, тъй като другото вечно дерби ще е синьо", коментира оригинално Златето в традиционната си рубрика в сайта Podtepeto.

:) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 19 сеп 2012 18:09

Е това вече обяснява защо знае коя е столицата на Турция. Ако Левски бяха направили някой друг трансфер в Сърбия, Румъния, Белгия, Англия, Франция или Испания щеше да има парти. :mrgreen:

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 19 сеп 2012 18:10

stannn написа:И за да вкараме малко спортна тематика в темата.

Немаше нужда от това , ще развалиш хубавата тема , явно имаш по малко гънки от нея.
Обичам Левски

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 19 сеп 2012 18:12

Няма начин да имам по -малко. Тя тая счупи тъпомера просто. :mrgreen:

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 19 сеп 2012 18:16

Тази жена е вредна за България, ако имам такава дъщеря ще се откажа от нея чрез държавен вестник, срам, срам, срам!
Тя обаче едва да ли ще осъзнае колко е тъпа, просто няма с какво да го направи!

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 19 сеп 2012 18:17

Мисля си, че не е чак толкоз тъпа, просто е взела пари за да се прави!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 19 сеп 2012 18:21

Е стига де. Колко да се прави? Ако това е игра, значи тая засенчва звездите от Холивуд. :)

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 19 сеп 2012 18:23

C2H5OH написа:Мисля си, че не е чак толкоз тъпа, просто е взела пари за да се прави!

ПР се прави с положителни неща.Това петно ще я заклейми за цял живот и няма пари,които да го изтрият.Някой каза в къщата " това не е може да бъде",а Багата навел глава прошепна " може,може..."
Не всеки слушащ чалга е на това ниво,но тази чалга култура е в основата на това от което дори ме беше срам да се засмея като го гледах днес.Най-лошото е,че това е тенденция и образувателна култура за нашите мили дъщери...Поне в силикона да имплантират и малко мозъчни клетки
Последна промяна от hetfield на 19 сеп 2012 18:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 19 сеп 2012 18:25

Без име е ядосан! написа:
калпазанчо написа:Ами така е, облъчващата чалга субкултура на какво да научи днешната младеж, освен че може с цици и дупе (а и със дълбоко гърло) да се просперира :idea: Защо да се напъват да четат в училище, като накрая някоя кифла ще гълта и ще кара Мерцедес, а другите ще броят стотинките в джоба. И се почва едно опростачване на нацията...
п.п. Това е само началото
п.п.2 Аз затова не гледам въпросното шоу, а и други подобни ;) Зная какво ще видя и няма да ми хареса :evil:

Дам, 100% ще да е от чалгата!
Аз слушам чалга, но това прави ли ме по-тъп от теб? Ти какво слушаш? Метъл ли :lol: ? Рок ли :mrgreen: или пък слушаш "do it like a dude", но то щом е на английски значи не е чалга и си е нормална музика! :mrgreen:
Аз не съм гений, не мога да помогна на света с някое изобретение или откритие. За това живея живота си по възможно най-удовлетворителния начин.

Чалгата е вредна за хората и бъдещите поколения на България.Не на чалгата!!!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”