Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Re: Тумба цигани смляха от бой двама мъже

Мнениеот astra » 03 сеп 2012 07:24

unist_gp написа:1. "Българите" 50 години биеха и репресираха циганите, нека им сега да разберат какво са правили.
2. Циганите съвсем скоро ще станат повече от "българите" и тогава българското малцинство ще трябва да бъде приобщавано от циганското мнозинство. така че отново ще разберете какво е да се правиш на интересен от позицията на силен.

А ти колко бои отнасяш - не е истина. Не повдигай въпроса с боя , защото ако знаеш колко българи ще се надигнат - жална ти е майка и ако искаш пример - ще ти дам - спомни си какво стана когато се обединиха агитките на ЦСКА БОТЕВ ЛОКО ПД И ЛЕВСКИ В КАТУНИЦА. И повече такива изречения не съставяй , че ще си имаш ядове. Все пак живеем в БЪЛГАРИЯ и не ни обиждаи родината.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот tsonpen » 03 сеп 2012 11:30

Не разбрахте ли, че циганията е диагноза, не етническа принадлежност. Случва се и при българи и при цигани и при турци. Дори и някои заподнаевропейци когато дойдат в България се заразяват от циганията. Стига сте преценявали хората по етноса им, гледайте колко струват, да не ги подминете и по простотия.
С вътрешна война нищо няма да се оправи, трябва силна и безкомпромисна държава, не самовлюбен премиер.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Re: Тумба цигани смляха от бой двама мъже

Мнениеот крАСАВци » 03 сеп 2012 13:46

unist_gp написа:1. "Българите" 50 години биеха и репресираха циганите, нека им сега да разберат какво са правили.
2. Циганите съвсем скоро ще станат повече от "българите" и тогава българското малцинство ще трябва да бъде приобщавано от циганското мнозинство. така че отново ще разберете какво е да се правиш на интересен от позицията на силен.

1.Koй са били българите бе?С тия закони дето важът само за нас не можем да ви докоснем дори.
2.Ще станете повече, защото сте ебливи мърши и защото раждате деца когато навършите 11 години.Не за друго...
3.99% от циганите били добри хора?Ти слушаш ли се?Живееш ли изобщо в България, че се изказваш по тоя неадекватен начин?

Vict0ry
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот Vict0ry » 10 сеп 2012 20:28

Не знам ама на 99% от циганите им плащаме данъците,водата,тока,храним им децата.Как могат да се жалват и да се чувстват ощетени?Ако не си платя тока на другия ден ми го спират,а на тях???????Всяка зима им дават пари за дърва,а на мен кой ми дава пари?Не може ли да си намерят работа,еми няма да си намерят работа като не ходят на училище и нямат грам образование!На мен не ми пречат циганите,които си плащат сметките,работят и изкарват пари с честен труд,образовани са,но такива са 1 на 1000!На мен лично ми писна 20г. да ги толерираме и да ги храним докато те се чудят от къде да откраднат!

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО! 23.09.2011

Мнениеот Stealth » 19 сеп 2012 17:17

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BAJnZFZM3io&feature=share[/youtube]

orlando7
Контакти:

Re: НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО! 23.09.2011

Мнениеот orlando7 » 19 сеп 2012 17:24

Е,сега какво да правиме,да се биеме ли?

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 19 сеп 2012 17:29

В крайна сметка осъдиха дъртият маргинал на 2.5 година затвор надявам се докато е вътре да намерят доказателства за други негови престъпление и той и цялото му семейство да прекарат солидно време от 5-10 години в затвора това ще ме одоволетвори,но за съжаление няма да върне момчетата които си отидоха заради чувството на неказуемост на една престъпно-циганска фамилия.Всеизвестен факт е,че има поне още 3-4 големи клана като Рашкови,които се занимават с лихварство,контрабандни цигари,трафик на хора сигурно и други видове престъпления.Тези кланове обаче в периода на и около изборите са много полезни на всички поличитески сили с малки изключения и за това им се позволява от 20 години да правят каквото си искат да бият,изнасилват,крадът и дори да убиват Българи,убиват за 2.50 така,че ДЪРЖАВАТА трябва да ги излови всичките и да ги вкара в затворите или да ги изсели от нашата родина защото интеграцията на 90 процента от тях е НЕВЪЗМОЖНА!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 19 сеп 2012 17:54

Не става въпрос само за рашкови, става въпрос за всички безнаказани цигански кражби и своеволия(и не само цигански всъщност), за това че не си плащат данъци, ток, вода и властта ги толерира заради шибаните им гласове. В големите градове положението не е толкова зле, но в малките градчета и села е отчайващо, а полицията нехае и не си върши работата, дори ги е страх да предприемат нещо. Последния пример е в Бяла Слатина където биха полицаи. Лошото е , че трябва да стане нещо трагично и то да се раздуха от медиите, за да се събуди някакво гражданско общество и чувство за страведливост. Пак сме си овце и докато не е засегнат лично българина си трае.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 сеп 2012 18:06

Много тежък клип. Да почива в мир момчето, което бе убито. Да почива в мир и другият младеж.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 19 сеп 2012 18:16

По селата е доста зле с циганите , страшно е даже , те се мислят за безсмъртни когато си пийнат . Някой от вас дори не знаят за какво иде реч , село с по 300 мангала и всичките са род , знаете ли какво е това , Кметът си е кмет с тях по три мандата.
Обичам Левски

Върни се в “Свободна зона”