Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот Бижутера » 02 сеп 2009 11:57

Бе къв е тоя Платини бе...некъв недоказан футболист станал голямата звезда...нека си го взимат, достатъчно черен и гнусен изглежда :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

ivanelpe
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот ivanelpe » 02 сеп 2009 12:05

kempesmario написа:Как ще коментирате факта според пресата в България , че Мишел Платини излиза безплатно за ЦСКА ? Червените няма да плащат нито лев ????? евентуално ще поделят паричките с Черноморец при трансфер на същият ???? Аз такова чуда за първи път виждам !!! Това го няма никъде по света и за мене ми говори за корупция и делавери ?
Как ще коментирате изказването на собственика на Пирин / заклет чорбар / , че пари за Делев не е получил , но няма да спира развитието на футболиста ?????
Лечков да не се прави на света вода , ами да каже получил ли е парите по трансферите на четиримата от Сливен ?????? Мисля , че не е получил нищо !!!
ЦСКА взима на кило , не плаща , как става това бе !!! Няма ли свестен журналист да пита Лечков , Пирин , Черноморец , Коко ви Динев ???? Кво става бе купени шампиони ли ще стават тези бе ? На нас ще скачат на кръв , срещу чорбата ще се мотат а ПЪК И ПОДАРЯВАТ ИГРАЧИТЕ СИ ?????

Забрави да включиш в списака за подарени и ВАШИТЕ МЛАДИ НАДЕЖДИ ОТ ШКОЛАТА БРЕ КЕМПЕСЧЕ.Задаи същите въпроси и на БАТКОФФФФФ и ГОНЗОФФФФ.
Ще стане още по интересно на хората от НАРОДА!

CapO
Контакти:

Re: ЗАЩО ГОНЗО ЗАМИНА ЗА ХОЛАНДИЯ.

Мнениеот CapO » 02 сеп 2009 12:29

Може жена му да го е зарязала и да е отишъл на червените фенери.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

ЛАЦИО БЕЗ ПАНДЕВ И ЛЕДЕСМА СРЕЩУ ЛЕВСКИ

Мнениеот durex » 02 сеп 2009 12:54

Ръководството на италианския Лацио изпрати в УЕФА списък с 25 футболисти за турнира Лига Европа, но в него не фигурират нападателят Горан Пандев и полузащитникът Кристиан Ледесма. Причината е, че и за двамата е имало доста запитвания и възможности за трансфер през летния период, които обаче така и не са били реализирани, се казва в официално обяснение от клуба по този повод.

Лацио е съперник на Левски в груповата фаза на турнира Лига Европа, като в същия поток са още Виляреал (Испания) и австрийския Ред Бул (Залцбург).

Горан Пандев попадна в открит конфликт с президента на Лацио Клаудио Лотито, след като сам реши, че Лотито му прави спънки за трансфер в Интер. „Всички знаят, че искам да се махна от Лацио”, каза Пандев, който от началото на седмицата тренира с националния отбор на бившата югославска република за предстоящите Световни квалификации. „В момента клубът ми не ме интересува, искам да се концентрирам за мачовете с националния отбор".

Според последните информации, Лацио все пак ще продаде македонеца, но това ще стане през януари. Аржентинецът Ледесма също се надяваше на договор с друг отбор, но има вероятност той да преподпише с клуба. Лацио продаде през лятото защитникът Лоренцо де Силвестри, който миналата седмица подписа с Фиорентина.

Е сега си мисля,че Левски има шанс срещу Лацио и дано се окажа прав ;)

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: ЛАЦИО БЕЗ ПАНДЕВ И ЛЕДЕСМА СРЕЩУ ЛЕВСКИ

Мнениеот Djack_84 » 02 сеп 2009 12:57

Дано вземем нещо от мачовете с Лацио.Но ако бъдем реалисти,мисля че е реално да търсим 4-5 точки и достойно представяне в тази група.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 сеп 2009 13:01

Виляреал 100% ще ни подценят и се надявам да вземем нещо от тях в София,а колкото до Лацио там съм убеден че ще вземем точка или три,макар че в момента там играе Хулио Круз

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 02 сеп 2009 13:04

знаеше се че Пандев няма да е картотекиран няма никаква новина тук, Лацио си имат нападатели за да вземем нещо от тях това трябва да е мача там и те да ни подценят доста са добре тая година

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 сеп 2009 13:13

Аз мисля че ше ви подценят и ви ще им вкарате един гол!След това ще се стегнат и ше ви натресат два три гола за съжаление,тъй като се пак това не е Локо Мездра,а Лацио! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 02 сеп 2009 13:18

Имайте вяра, може и да са изненадата пак в турнира ;)

Потребителски аватар
trueblue
Контакти:

Re: ЗАЩО ГОНЗО ЗАМИНА ЗА ХОЛАНДИЯ.

Мнениеот trueblue » 02 сеп 2009 13:27

DukeUnv написа:
ehh написа:Каква ли ще е... ?

Хубава :lol:

Тръгнаха твърдения за преговори с “Найк”, но никой от “Герена” не потвърди.

Дай боже.. :lol:

само дан е улшпорт :lol: :lol: че с тази играйм само ние цска,спартак варна още някой сиг от бг ама не се сещам и дуисбург :lol: ако ще и умбро и рийбок да е ама да не е улшпорт :P
Последна промяна от trueblue на 02 сеп 2009 13:30, променено общо 1 път.
Нашата любов е по-силна от вашата омраза!

Върни се в “Архив”