Турци съдят “Славия” заради Електричката
Турският “Кайзери Ерчиеспор” съди “Славия” в Лозана, а поводът е Здравко Лазаров. Турците, които също така са завели дело и срещу самия футболист за сумата от 300 000 евро, имат претенции към “белите” за това, че те са били клубът, който е приютил Електричката след напускането му от “Кайзери”. За това дали Лазаров ще плати въпростаната сума на турците и има ли някаква вина “Славия”, международният арбитражен съд съобщава, че ще се произнесе на 29 септември без изслушване на замесените страни. Настоящият клуб на Лазаров “Черно море” и предишният ЦСКА, не са засегнати от спора.
http://pozvanete.bg/news.php?id=58903
Турци съдят “Славия” заради Електричката
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Турци съдят “Славия” заради Електричката
Който вземе Електричката много ще пати - ЦСКА добре, че се отърваха от него - сега бат Венци ще плаща
Има голяма вероятност, след датата 29 септември, Здравко Лазаров да прекрати кариерата си при негативен развой на делото.
greenpeak написа:Има голяма вероятност, след датата 29 септември, Здравко Лазаров да прекрати кариерата си при негативен развой на делото.
И после от къде ще изкара мангизи да плати дълга, 300 000евро не се намират лесно, за 1 година от заплати взима сигурно 70-80 000 евро, да почва да вкара и премии да има

Не-не, просто прекратява кариерата си, а турците го духат. Не е длъжен да плаща нищо.
След приключване с футбола Електричката нищо не им дължи.
Подобен бе случая и на Данчо Лечков, мисля че с Бешикташ, преди години. Лечков прекрати профи кариерата си, а турчелята нищо не получиха.
След приключване с футбола Електричката нищо не им дължи.
Подобен бе случая и на Данчо Лечков, мисля че с Бешикташ, преди години. Лечков прекрати профи кариерата си, а турчелята нищо не получиха.
Aaa ясно, е тогава наистина ще прекрати кариерата си, освен ако ТИМ не му платят дълга, за да остане
greenpeak написа:Има голяма вероятност, след датата 29 септември, Здравко Лазаров да прекрати кариерата си при негативен развой на делото.
А дано, това ще е супер новина- тоя не го понасям.....
Защо мислите взехме Заков според вас

ludiq1913 написа:Aaa ясно, е тогава наистина ще прекрати кариерата си, освен ако ТИМ не му платят дълга, за да остане
Той в едно интервю сподели, че ако се наложи да плаща, просто спира с футбола.
ТИМ не са луди да вадят 300 000 евро за Лазаров.
Аз лично го харесвам като футболист.
- Ticha
- Контакти:
И аз го харесвах, но преди няколко годинки. Сега вече е бледа сянка на това което представляваше и не съм много оптимистично настроен че нещата с него ще се променят. Малко свежа кръв в отбора няма да ни е излишна.