Емо Костадинов напусна ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kalo
Контакти:

Re: Емо Костадинов напусна ЦСКА

Мнениеот kalo » 26 сеп 2008 12:12

Нищо не разбрах от това писание! Кои са тези ЛЕФски? :roll: :?: :roll:

Потребителски аватар
Heskey
Контакти:

Мнениеот Heskey » 26 сеп 2008 12:44

TheClub написа:Като гледам ЛЕфски имат ама те от друга черга,не от нашата те са Евробоеца на българия нали лефскарчета??? нали??? затова ние сме били няколко еврошампиона, е да в миналото но вие и това не сте правили, титли повече имаме и доста повече евро успехи. Но щом искаш да си от по "ДОБРИТЕ" бъди.. Айде със здраве ;) ;) ;) ;) ;)

Няма ли да стигне до вашите мозъци това, че миналите успехи на ЦСКА в Европа са свързани със сериозна подкрепа от държавата и насочване на всички средства именно към този клуб. Сега, когато нещата са горе-долу в малко по̀ пазарно-конкурентен вид се вижда кой съумява да се бори в Европа.
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 26 сеп 2008 12:45

МОМЧЕТА .ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО!АКО БЪДЕМ ЧЕСТНИ ДАЛИ ЕМО НЕЗНАЕШЕ КАКВО СЕ ГОТВИ ВЪВ ФУТБОЛНИЯТ СЪЮЗ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 26 сеп 2008 14:00

kalo написа:Колега,виждам че си много навътре и знаеш много работи/даже и за нещата в кухнятя на чуждите отбори!Много те моля,като капацитет да ми отвориш очите-аз съм малко момче и съм решил да стана привърженик на най-добрия отбор в България,а за мен това е този,който има повече победи в срещите на големите в нашия футбол!Пиши,ако имаш желание-какъв е баланса между отборите на ЦСКА и Левски в играните до сега мачове помежду им,та да помогнеш и на мен да не се заблуждавам,като някои пишешти тук! Благодаря предварително и чакам статистиката!

Статистиката на баланса между Левски и ЦСКА е в полза на Левски с около 10-тина победи в повече (незнам точно), но я ми кажи ти, кой отбор в света играе в собствения си шампионат единствено за положителен баланс срещу останалите отбори. Аз мисля ,че няма такъв. Всички се борят за спечелването на шампионата, независимо от кого ще загубят. Още от древни времена се знае, че не е важно дали ще спечелиш някоя битка. Важното е да спечелиш войната!

Върни се в “Футбол - България”