До Gong.bg оправете си класирането на А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: До Gong.bg оправете си класирането на А група

Мнениеот fena » 18 сеп 2012 12:19

Udoji90 написа:
fena написа:Много си е правилно класирането на Гонг.При отбори с равни точки, класирането се прави по голова разлика, докато не се изиграят и двата мача между отборите с равни точки. Много е просто и ясно, не знам какви са претенциите на някои хора?

Отговарям ти с предишното си мнение. :arrow:
Udoji90 написа:Допреди няколко сезона наистина се гледаха преките двубои, след като се изиграят и двата.
Обаче още през есента на 2009 г. възникна казус, защо "Литекс" са пред ЦСКА в класирането, макар че са с по-лоша голова разлика. Тогава пак бяха цитирани наредбите на БФС, в които се казваше, че дори само при един изигран мач се гледа резултатът от него, а не се чака да мине и втората среща между двата тима. Тогава "Литекс" ни бяха победили с 2-0, затова бях пред нас (по същата причина и сега са пред нас). По тази логика действително "Ботев" трябва да са пред "Славия", но още сме в началото, така че такива грешки не са фатални - важно е всичко да е точно в класирането след последния кръг. ;)

И добавям, че преди няколко дни "Литекс" бяха поставени след нас заради по-лошата им голова разлика, но сега има промяна и вече са пред нас, което за мен означава, че преките двубои се гледат, дори да се е изиграл само единият.

Не може да се прави класиране между два отбора, и да слагаш единия пред другия, заради това че единия е победил другия в единия мач, а втория мач да не се е изиграл. Просто това не е правилно, и не е коректно. Класирането през сезона трябва да се прави по голова разлика, а когато се изиграе и втория мач между отбори с равни точки тогава вече може да се прави по това как са завършили и ДВАТА мача между тях.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 сеп 2012 12:21

fena написа:Не може да се прави класиране между два отбора, и да слагаш единия пред другия, заради това че единия е победил другия в единия мач, а втория мач да не се е изиграл. Просто това не е правилно, и не е коректно. Класирането през сезона трябва да се прави по голова разлика, а когато се изиграе и втория мач между отбори с равни точки тогава вече може да се прави по това как са завършили и ДВАТА мача между тях.

Това не ми го казвай на мен, а на онези, които са правили правилата. ;) Аз ти казвам, че допреди няколко сезона беше така, както ти го казваш, но от няколко години е различно. Дали е правилно или не, това е друг въпрос. Аз не съм казал, че сегашното положение е правилно (дори напротив, и аз като теб смятам, че е по-добър предишният вариант), но не аз определям правилата, така че не ме упреквай. ;)
Последна промяна от Udoji90 на 18 сеп 2012 12:23, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 сеп 2012 12:22

И сте пуснали две теми за това :shock: Фенове на Ботев, добре ли сте?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 18 сеп 2012 12:34

Udoji90 написа:
fena написа:Не може да се прави класиране между два отбора, и да слагаш единия пред другия, заради това че единия е победил другия в единия мач, а втория мач да не се е изиграл. Просто това не е правилно, и не е коректно. Класирането през сезона трябва да се прави по голова разлика, а когато се изиграе и втория мач между отбори с равни точки тогава вече може да се прави по това как са завършили и ДВАТА мача между тях.

Това не ми го казвай на мен, а на онези, които са правили правилата. ;) Аз ти казвам, че допреди няколко сезона беше така, както ти го казваш, но от няколко години е различно. Дали е правилно или не, това е друг въпрос. Аз не съм казал, че сегашното положение е правилно (дори напротив, и аз като теб смятам, че е по-добър предишният вариант), но не аз определям правилата, така че не ме упреквай. ;)

Изобщо не съм искал да те засегна. Просто направих коментара си под твоя ;)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 сеп 2012 12:42

[offtopic]
fena написа:Изобщо не съм искал да те засегна. Просто направих коментара си под твоя ;)

Спокойно, изобщо не съм се засегнал. ;) Както казах, и аз съм на твоето мнение, ама фактите са други. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 сеп 2012 13:07

И Левски трябва да са 1ви, а не 2ри, но кой ти ги гледа тия временните...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 сеп 2012 13:19

bigbonusprize написа:И Левски трябва да са 1ви, а не 2ри, но кой ти ги гледа тия временните...

Не си прав. При равни точки, равна голова разлика и все още неизигран пряк двубой се гледат картоните. "Лудогорец" имат по-малко картони, затова са пред "Левски" (http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=297883). Иначе си прав, че временното класиране не е толкова важно. ;)

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 18 сеп 2012 16:10

От два дни не сте спряли да пускате теми за това класиране, вие какво егото ли си галите като сте пред даден отбор? Сега може и да сте на 1 място, но в края на шампионата може и да сте последните. Спрете се най-накрая!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 сеп 2012 20:10

Inex написа:Обърнете внимание на наредбата за правилата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2012/2013 година.
Ясно е описано как се формира класирането на отборите и в момента временно трети трябва да е Ботев ,а не Славия.

http://www.bfunion.bg/media/upload/new/ ... 2-2013.pdf

Изображение

Класирането е точно.Жълтите нищо не разбирате.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 18 сеп 2012 22:47

Според правилника на "бфс" в момента см на 4-то място. Така и го бяха написали в събота, учудвам се, че сега е променено.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”