Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BGarmy
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот BGarmy » 02 сеп 2009 01:35

ehh написа:
delqnski47 написа:...2.Докато вашия бУрат спи,някои хора като Титан са будни!На него се сърди не на нас!
...

Нещо много ми хвалите титаните, ама да не пискате след време от тях... защото и при Сашко Томов и Прамота летяхте на крилете на вдъхновението и розовите сънища.
А колкото до продажбата на футболисти само от ццка и Литекс, аз си мисля, че причината е главно в това, че мениджърите предпочитат да работят само с тези два отбора. Не че футболистите там се развиват, кой знае колко.
А защо искат да работят само с ццка и Литекс? Може би причината е Батков.

Прав си явно причина е че нещат да имат нещо общо с комунисти... :lol:
Честно много си заблуден.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Колко струва централен нападател??????????

Мнениеот batmanlevski » 02 сеп 2009 02:57

дано през зимния трансфер най-сетне батков да развърже кесията.ние все пак си имаме ортега,и е видно че той е от класа,но за да изпъкне лошо христов сега не го пускат да играе,и ще го изтърват.жалко на времето така изтървахме и серж йофу
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: ЗАЩО ГОНЗО ЗАМИНА ЗА ХОЛАНДИЯ.

Мнениеот originalni.be » 02 сеп 2009 04:12

Може и на Секс Терапия да е отишъл след тея провали ... негова си работа ...
Важноо е да не виждаме повече хора ка Ратко да водят Левски чеее направо ми се ;( ;(
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: убеден съм в прогреса на ЛЕВСКИ СЛЕД ПАУЗАТА

Мнениеот metodito » 02 сеп 2009 07:37

124 написа:
Шампион срещу олигофрени всеки може да стане.Не знам какво си видял в мача с ЦСКА,аз видях един нещастен и объркан съперник,готов да вземе палката отзад.Не знам с какво Радко е виновен,че на някои им вкарват от 35 м,а вие ги защитавате.И аман от разбирачи,ама 5 контузии по колената да ти говори за нещо,специалисте?

Нямам намерение да ти отговарям за Кокала. За Ратко. Амбицията му да се "покаже" пред Батков и една малка част от агитката го накара да направи грешката да пусне в безсмислен мач Петков (титулярен вратар, който може да се каже, че има добра резерва), Топузаков (без алтернатива), Бардон (без алтернатива за заместник), Гаджев (без алтернатива за заместник), Сърмов срещу Литекс за Суперкупата при положение, че му предстоеше тежък мач за евротурнирите.Късмет е, че се контузи само един от тези футболисти. Не е лош късмет обаче просто, че някой се контузи, предвид изиграните мачове, а реална опасност. Защото ако този някой беше Бардон, сега друга песен щеше да пееш. Европа отдавна щяхме да сме я забравили. Да не говорим без Петков. Непускането на Тасевски - най добрия футболист на "Левски" в последните година и половина в няколко мача. Довода, че бил контузен просто не върви с оглед промяната на играта след неговото пускане и осоено играта му в последните два мача. Да не говорим, че излезе срещу унгарците в двата мача с един чист нападател. Ако не беше Вуцов треньор на Славия, сигурен ли си, че щяхме да победим Славия.
Ще кажа нещо и за Кокала. Този шампионат ли си гледал, който и гледах и аз? С надъханите Черно Море, с локото с Камбуров, който нищо чудно да стане голмайстор на групата втора поредна година? Отбора на червеното беше се навил да ни "отвее". Незаконно купените им играчи и дългата им скамейка, контузията на Гонзо бяха в нас ощърб. Но първо доброто разпределение на играчите ни по терена и възложените им задачи плюс хода (според мен нарочен) с първоначалното пускане на Гонзо и Йовов, като първия трябва само да поседи малко на терена, за да се "зааразиш" с волята за победа. Но товаможе да се каже, че не е сигурно. Изключителният обрат, който направиха сините с по 7 и 11 точки пред първия, говореше за настроението в отбора и пролетния полусезон, когато Кокала реално вече беше наясно със състава и възможностите му. Налагането на Цачев като титуляр. Къде е Цачев сега, а?Това, че е левскар да не го казвам, нали. Че не се оправдава, че не почна да сипе помия по Боримиров, който не му помагаше и по Батков, който го изгони като мръсно коте. И още, и още... Бе, подкрепяй, който си искаш и Ратко и Батко ако искаш... ти си знаеш!
Сигурно си от тези, които гласуваха за Ботко 'щото просто няма за кого другиго, нали? Викаше по Кокала щото и други го правиха. Надявам се да се лъжа за Ратко и се надявам Батко да не го смени след първата загуба за първенство.

vesodoc
Контакти:

Re: ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот vesodoc » 02 сеп 2009 08:02

Пичове, дайте да заебем Чорбата, наистина. Кво ни интересува Цецка панчаревска?
Забравихте ли, че ЛЕВСКИ ВИНАГИ Е САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ!!!! Срещу всички! Как искате Батков да взима български играчи, като всичките треньори и организатори в селските клубове се молят на ЦСКА. Това си е остатък от комунистическото минало, няма кво да се лъжем.
Нещата при нас наистина са тревожни. Вие ще видите, когато Гонзо стане наистина играещ спортен директор!!!
той наистина се готви да се върне на терена през пролетта. За какво му е да се бори с нова конкуренция, ако се привлече междувременно някой таран. А и Батков го каза в едно интервю - "На пролет Гонзо ще вкара 20 тина гола и ето, пак ще почукаме на вратите на ШЛ! " Нямам нищо против ГОНЗО да играе, обаче как ще ги съвместява двете неща - спортен директор и нападател, не знам.
освен положението наистина да е било трагично изпуснато по времето на Кокала и сега Батков да се надява Гонзо поне да ги посплаши футболистите...И това, в края на краищата е стратегия, като няма пари...а и няма изгледи да дойдат отнякъде...
Не знам, стискайте палци, щото се задават кофти дни.
ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 сеп 2009 09:52

Защо Георги Иванов-Гонзо е заминал за Холандия :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 02 сеп 2009 10:57

mikata написа:Защо Георги Иванов-Гонзо е заминал за Холандия :?:

За преглед на коляното му след операцията в Барселона.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот ehh » 02 сеп 2009 11:32

Не съм очаквал някой от вас, да каже нещо друго.
Така че спокойно можеше, да не се изказваш.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 сеп 2009 11:36

Ticha написа:

Код: Избери всички

В Холандия Иванов ще проучи и възможността за новата екипировка, с която да играе Левски след края на сезона.
7 дни спорт

Каква ли ще е... ?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 02 сеп 2009 11:44

ehh написа:Каква ли ще е... ?

Хубава :lol:

Тръгнаха твърдения за преговори с “Найк”, но никой от “Герена” не потвърди.

Дай боже.. :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”