Това е толкова голяма глупост че няма накъде повече, но то какво да очакваш от толкова глупав човек. Никога няма да изкарат повече от 4-те млн. лв които им предлагат. Дори и 10% от тях няма да хванат. Аргументите - 1-во в момента плащаме по 15лв. кабелна на месец за 2 телевизора като гледаме 150 канала и няколкостотин радиа. Това прави по 10-на стотинки на канал за месец. Кой ще даде още 10 или дори 5 само за един канал. 2-ро - то по тоя канал какво толкова ще и гледаш като има само 30 кръга в годината от 56 седмици. Значи това прави по 5-6 часа футбол на 2 седмици средно ако гледаш по 2 или 3 мача на кръг. А останалото време от повече от 300часа за двете седмици? Българина е достатъчно беден и пестелив че никой няма да е заинтересуван от офертата. 3-то към коя аудитория ще е насочен? - 50% жени - отпадат автоматично, от останалите мъже половината са пенсионери(отпадат автоматично - с по 130лв. пенсия повечето нямат въобще кабелна, че дори и телевизор) и деца. Остават около 0,5 - 1 млн мъже които евентуално се интересуват от футбол и много малка част от тях биха платили и дори и да плати някой той ще се комбинира с поне още 5 човека за мачовете. 4-то както каза някой преди мене тая телевизия трябва и да се издържа със заплати и др. + да се купи оборудване.
Така, че вместо да вземат 4 млн. лв да се не окаже че ще са на минус и ще трябва те да се бръкнат иначе тъпата им телевизийка няма да просъществува.
Ама иди го обяснявай на Венци Тъпото все пак човека е мутра и акъла му не е едно от предимствата му.
Правим телевизия за А група, всеки ще си плаща, за да гледа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Правим телевизия за А група, всеки ще си плаща, за да гледа
Ми те снощи кат му зададоха въпроса , аджеба спонсорите с рекламните пана на неговия стадиона за какво са дали пари :/ рекламите им да не се виждат от хората , защото той не пуска камери на стадиона и човека чак се замисли ,че май има нещо такова
Сега явно е решил ,че ще оправи дереджето , ама пак е чул - недочул как се прави назапад и то с много пари и ясни законови рамки .
Всеки би си платил , за да гледа мачове от А група , но кой ще ми гарантира , че ще се излъчват всички срещи от съответния кръг ? Да не стане пак да гледаме едни столични клубове и други два с "високи цели"
Сега явно е решил ,че ще оправи дереджето , ама пак е чул - недочул как се прави назапад и то с много пари и ясни законови рамки .
Всеки би си платил , за да гледа мачове от А група , но кой ще ми гарантира , че ще се излъчват всички срещи от съответния кръг ? Да не стане пак да гледаме едни столични клубове и други два с "високи цели"
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- 1912plovdiv
- Контакти:
Хахахах , каква телевизия бе майна , кой ще даде пари да се прави телевизия те половината отбори в А са на изкуствено дишане, Венци телевизия ще прави 
А като няма мачове по телевизията може да се направи ежедневно толкшоу "Часът на Венци" с водещ Венци Стефанов, е за това бих се абонирал с удоволствие
Батков може да води предаване "Лов и риболов " , Марешки - рубрика за здравето, а Цецо Василев ще чете икономическия обзор 
А като няма мачове по телевизията може да се направи ежедневно толкшоу "Часът на Венци" с водещ Венци Стефанов, е за това бих се абонирал с удоволствие
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
Брей само хейтъри. Ми като не ви се плащат пари за БГ футбол, не плащайте бе. Има нет стриимове, все ще закачите да видите нещо. Плаща ли били за по 100 канала, ми като сте смотани ще плащате, щото вашите кабеларки умрели ви щипат за ФТА канали и вие се кефите. Синемакс искат по 3.40лв за абонат, направо не знам за какво ги давам тия пари като не съм изгледал един филм от тоя тъп канал. Нека пусне някой HD канал за мачовете пък ич няма и да ги мисля тия 2 кутии цигари. А телевизиите не дават повече пари щото са зависими от реклами, няма кой да се рекламира пред таргета на Миньор - Ботев Вр. Така че нека булсата ми пусне HD А група за 7 кинта колкото е синемакса и да видим кое ще гледам от двете.
1912plovdiv написа:Хахахах , каква телевизия бе майна , кой ще даде пари да се прави телевизия те половината отбори в А са на изкуствено дишане, Венци телевизия ще прави
Не сте го разбрали Венци - опъва два оптични кабела - две уеб камери и готово, какво повече му трябва на човек?
И реклами ще има, а между тях може и повторения да пускат.
Даже може да вържат и задължителните камери дето следят агитките и тези в тунела... Биг брадър ряпа да яде. А после Сашо и Асен ще въртят напред назад...
Пълна пародия са , сигурно сме единствената държава в Европа която няма футбол по телевизията. Хората безплатно едвам ги гледат , камоли да плащат за тази пародия на футбол.Много бих искал да пуснат тази телевизия и да си видат продукта колко е велик.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
Има да чакаш булшита да ти пусне HD, май ти си смотан щом си на най -тъпия оператор.Могилката написа:Брей само хейтъри. Ми като не ви се плащат пари за БГ футбол, не плащайте бе. Има нет стриимове, все ще закачите да видите нещо. Плаща ли били за по 100 канала, ми като сте смотани ще плащате, щото вашите кабеларки умрели ви щипат за ФТА канали и вие се кефите. Синемакс искат по 3.40лв за абонат, направо не знам за какво ги давам тия пари като не съм изгледал един филм от тоя тъп канал. Нека пусне някой HD канал за мачовете пък ич няма и да ги мисля тия 2 кутии цигари. А телевизиите не дават повече пари щото са зависими от реклами, няма кой да се рекламира пред таргета на Миньор - Ботев Вр. Така че нека булсата ми пусне HD А група за 7 кинта колкото е синемакса и да видим кое ще гледам от двете.
A вредни ще ни плащат ли 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- milen.hristov
- Контакти:
grasiani написа:Има да чакаш булшита да ти пусне HD, май ти си смотан щом си на най -тъпия оператор.Могилката написа:Брей само хейтъри. Ми като не ви се плащат пари за БГ футбол, не плащайте бе. Има нет стриимове, все ще закачите да видите нещо. Плаща ли били за по 100 канала, ми като сте смотани ще плащате, щото вашите кабеларки умрели ви щипат за ФТА канали и вие се кефите. Синемакс искат по 3.40лв за абонат, направо не знам за какво ги давам тия пари като не съм изгледал един филм от тоя тъп канал. Нека пусне някой HD канал за мачовете пък ич няма и да ги мисля тия 2 кутии цигари. А телевизиите не дават повече пари щото са зависими от реклами, няма кой да се рекламира пред таргета на Миньор - Ботев Вр. Така че нека булсата ми пусне HD А група за 7 кинта колкото е синемакса и да видим кое ще гледам от двете.
Аз съм с хд
-
100 години 100
milen.hristov написа:grasiani написа:Има да чакаш булшита да ти пусне HD, май ти си смотан щом си на най -тъпия оператор.Могилката написа:Брей само хейтъри. Ми като не ви се плащат пари за БГ футбол, не плащайте бе. Има нет стриимове, все ще закачите да видите нещо. Плаща ли били за по 100 канала, ми като сте смотани ще плащате, щото вашите кабеларки умрели ви щипат за ФТА канали и вие се кефите. Синемакс искат по 3.40лв за абонат, направо не знам за какво ги давам тия пари като не съм изгледал един филм от тоя тъп канал. Нека пусне някой HD канал за мачовете пък ич няма и да ги мисля тия 2 кутии цигари. А телевизиите не дават повече пари щото са зависими от реклами, няма кой да се рекламира пред таргета на Миньор - Ботев Вр. Така че нека булсата ми пусне HD А група за 7 кинта колкото е синемакса и да видим кое ще гледам от двете.
Аз съм с хд
То па едно HD, с мед да го наМажеш.Пълна пародия.ПоследнатА Формула 1 на Монца беше АД!
slabia_forever
Върни се в “Футбол - България”