Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Нов химн на привърженици на Левски
Кво не ви харесва на песента бе майна
и тва не е нов химн на Левски, а на НКП, като този на София-Запад, даже така започва клипа, стига мрънкахте няма да се сменя химна 
САМО ЛЕВСКИ!!!
- milen.hristov
- Контакти:
bono написа:Кой в радио или телевизия ще пусне клубна песен бе алооо? Освен ако не е магазинно предаване с гост човек от клуба. Песента не ми харесва на мен, защото не понасям рап и "мелодията" която носи, но няма да кажа лоша дума за хората, вложили енергия и усилия и постарали се да направят нещо за идеята Левски София. Клипът ми харесва много иначе. Но да плещиш, че не ставала за радио е мега смешно!
Аз също няма да йажа лошо нещо за труда на момчетата, както казах не всеки може да я харесва, пооради причината която и ти каза.
Синята ламбада на Латинопартизани беше доста пускана преди години когато излезе, фолк станциите също пускат и песента на Ивена. Част от песните на Стефан Димитров, Богдана Карадочева, Валди Тотев и още, са против бсп и пеят за демокрацията пък медиите продължават да ги въртят. Пък и има поздравителни концерти по повечето станции, така, че който я иска няма да откажат да му я пуснат.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
На мен песента ми харесва.Надъхваща е и доста смислена.Добре е
П.П Края на клипа сигурно са го направили като някой път е празен стадиона да го пускат и да се чуват феновете от клипа.
П.П Края на клипа сигурно са го направили като някой път е празен стадиона да го пускат и да се чуват феновете от клипа.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Teo написа:какво общо имате с орела не мога да разбера
И аз не мога да разбера ти какво правиш тука, в този форум, ама си тук нали ?
-
realnoncho
- Контакти:
Първия път като го чух, реших че е някакво недоразумение и не може да бъде истина
Някакъв речитатив с текст, направен да му се радват скинарчетата?! Текста бил силен и надъхвал направо не е истина...
Някакъв речитатив с текст, направен да му се радват скинарчетата?! Текста бил силен и надъхвал направо не е истина...
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com
Teo написа:какво общо имате с орела не мога да разбера
орела е символ на свободата бе умник
САМО ЛЕВСКИ!!!
ss1914 написа:В този форум явно има доста неграмотни хора. Текста е страхотен!!!
++++
от THE G.A.M.E на 18 Сеп 2012 12:36
Тука нЕкви металисти, се чувстват ощетени и ръсят акъл ...
Видите ли - само техните вкусове за музика са най-правилните.
За всеобщо щастие, рок, метъл .. Или так както се нарича "културата", умира !
По-темата ...
Клипа е супер, текста - уникален !
Музиката също ми харесва.
От мнението ти разбирам,че освен че нямаш вкус, не разбираш и от музика.
Текста ми хареса,но музиката към него е слаба.
Но щом е за Левски,правена от левскари,това няма голямо значение и колкото и да не ми харесва музиката,ще я слушам в колата.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Не можах да изтърпя да изгледам клипа на песента докрай,но ми направи впечатление че на много хора им харесва за разлика от мен
Всеки си има вкус казало кучето и почнало да си ближе оная работа

Кво ми пишете простотии тука , на който не му харесва да не я слуша ! Изпълнението не е гениално , но текста и клипчето са доста добри според мен . Това не е нов химн на Левски , а песен на Сектор Б посветена на любимия отбор за предстоящата годишнина. Никой не ви кара да я слушате . На 26 съм и ще си я слушам в колата щот ме кефи . А червените да не ми се обясняват много щото Сектор Б е на светлинни години от тях и всички други взети заедно . Да ходят да си режат гредите защото не са основани от народната любов , а са измислени от шепа безмозъчни тикви под пагони без да знаят какво вършат