durex написа:Sardukar написа:Баце МИРКО е над всички
Няма го в идеалния състав на Серия А за уикенда
е, влезе като смяна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
durex написа:Sardukar написа:Баце МИРКО е над всички
Sardukar написа:durex написа:Sardukar написа:Баце МИРКО е над всички
е, влезе като смянаА и кво са две асистенции и гол (от дузпа)
За журналята, които правят идеалния отбор Мирко и мустака няма да си избръсне
Sardukar написа:Вучинич е много подценяван и за това ми е още по-голям любимец. Конкретно вчера беше изрод и спечели мача за ЮВЕ (е, заедно с Буфон де)!
Sardukar написа:Вучинич е много подценяван и за това ми е още по-голям любимец. Конкретно вчера беше изрод и спечели мача за ЮВЕ (е, заедно с Буфон де)!
ПП Сигурно е първа резерва на тоя отборВсе пак нападателите са само двама, а поставените са страхотни футболисти.
durex написа:Sardukar написа:Вучинич е много подценяван и за това ми е още по-голям любимец. Конкретно вчера беше изрод и спечели мача за ЮВЕ (е, заедно с Буфон де)!
ПП Сигурно е първа резерва на тоя отборВсе пак нападателите са само двама, а поставените са страхотни футболисти.
Аз до колкото разбрах, влизането на Асамоа е повлияло на Ювентус да спечели мача.
Sardukar написа:durex написа:Sardukar написа:Вучинич е много подценяван и за това ми е още по-голям любимец. Конкретно вчера беше изрод и спечели мача за ЮВЕ (е, заедно с Буфон де)!
Аз до колкото разбрах, влизането на Асамоа е повлияло на Ювентус да спечели мача.
влезнаха едновременноАсамоа спечели дузпата, но 2 асиснтеции и гол... кво повече да направи като смяна
Ако трябва да съм сериозен Дженоа си изпусна шанса да поведе с два гола и си го получи. ЮВЕ обърна като колектив! Невероятно е как този клуб прави играчи като Джакерини да изглеждат пр0та!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта