Правим телевизия за А група, всеки ще си плаща, за да гледа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Правим телевизия за А група, всеки ще си плаща, за да гледа

Мнениеот MyAngel » 18 сеп 2012 12:53

Най-накрая обявиха, че ще си пускат телевизия, която да предава мачовете(...крайно решение поне до следващото такова). Всичко до тук е ОК, ще гледаме български футбол. Но за това си удоволствие ще трябва да си плащаме Венци Стефанов говори за 5-10лв. абонамент на месец. Както се казва "Така е честно", футболистите и организаторите полагат труд, който трябва да им бъде заплатен. Родното първенство е около 6м. и ако по 500хил. си купят този месечен абонамент...това ни казва, че родното ни първенство струва около 30 млн. лева :!: :!: :!: Дали? Не знам дали това му е реалната цена на този продукт.

P.S. Иначе пореден кръг остава без ТВ камери.
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: Правим телевизия за А група, всеки ще си плаща, за да гледа

Мнениеот fena » 18 сеп 2012 12:58

Далеч сме от такива неща. Нито ще си заслужава, нито ще има толкова много хора които ще си плащат за това. Малкото фенове които останахме си ходим на стадионите. Така че, според мен този проект е обречен на неуспех, още преди да е създаден.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 18 сеп 2012 13:07

Ще предава тренировките и на юношите – родителите ще искат да платят, за да гледат децата си.

Е тва да си плащаш да си гледаш детето :Д

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 сеп 2012 13:24

Склонен съм да плащам до 10 кинта на месец (макар че това е галактическа цифра за стандартите на държавата и продукта ни) но в случай, че няма нито една реклама през цялото денонощие. В момента в който видя реклама пожелавам всичко хубаво на Чичо Венци и цялата им свита ;)
А съм убеден, че тия нашите босове - тарикати - хем абонамент ще искат, хем пари от реклами да вземат. Е няма как да стане тоя номер ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 18 сеп 2012 13:27

След всяко пропадане на преговорите за излъчване на българското първенство, Венци Стефанов се изтъпанва и плаши с тази прословута телевизия. Дали като предават мач ще има коментар и повторения?
Ами ще разберат, че продукта им нищо не струва.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 18 сеп 2012 13:31

Добре де, някой да ми разясни моля, че аз не мога да си обясня нещо:

Тази телевизия за да се направи нали ще трябват хххх лева. Кой ще ги плати? Оборудване, лиценз, екип, автомобили.. По каква схема ще се разберът кой колко да даде? Ботев Враца примерно ще дадът ли? И ако отпаднат догодина какво? Миньор, Черноморец, че дори и ЦСКА изпитват малко или много финансови проблеми.. ще могат ли да извадят да речем 500 000 лв. за първоначална инвестиция? Иначе звучи добре.. ама само звучи. Телевизия не се прави със 10 000лв.

Плюс това ние имаме 6 месеца мачове, другите 6 месеца какво? Тези оператори, режисьори, репортери какво ще правят? Кой ще им плаща заплатите? Беше казал Венци, че ще се снима подготовката на отборите. ОК - Славия отива да се подготвя в Турциа 2 седмици, това значи минимум 2 души да са командировани там - самолетни билети, хотели, командировъчни.. кой плаща? Колко фенове на Славия ще платят за да гледат конролите?

Не знам.. много нереално ми звучи. Иначе аз бих дал 5-10лв. на месец да гледам БГ футбол. Все пак всеки отбор ако си продава сам правата ми изглвежда много по-реално.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 18 сеп 2012 13:35

В момента , в който пуснат мачовете по ТВ , веднага ще се появи пиратско излъчване по интернет и целият проект ще фалира ,защото линк.тв ще бъде най-гледана .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 18 сеп 2012 13:38

Абсурд да плащам да гледам мачовете. Не си заслужава, то целия смисъл от кабелна се обезсмисля ,ако имам допълнителен разход да гледам нашето смешно първенство, ще си ходя само на домакинските мачове на отбора да гледам и това е
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 сеп 2012 13:39

+1111111111111111111111111111 с мнeнието на malchev
това ми звучи трудно постижимо и кога ще я правят ...за последните 3/4 кръга ,ами след това зима,подготовки - кво правим с тая телевизия
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”