Мнениеот malchev » 18 сеп 2012 13:31
Добре де, някой да ми разясни моля, че аз не мога да си обясня нещо:
Тази телевизия за да се направи нали ще трябват хххх лева. Кой ще ги плати? Оборудване, лиценз, екип, автомобили.. По каква схема ще се разберът кой колко да даде? Ботев Враца примерно ще дадът ли? И ако отпаднат догодина какво? Миньор, Черноморец, че дори и ЦСКА изпитват малко или много финансови проблеми.. ще могат ли да извадят да речем 500 000 лв. за първоначална инвестиция? Иначе звучи добре.. ама само звучи. Телевизия не се прави със 10 000лв.
Плюс това ние имаме 6 месеца мачове, другите 6 месеца какво? Тези оператори, режисьори, репортери какво ще правят? Кой ще им плаща заплатите? Беше казал Венци, че ще се снима подготовката на отборите. ОК - Славия отива да се подготвя в Турциа 2 седмици, това значи минимум 2 души да са командировани там - самолетни билети, хотели, командировъчни.. кой плаща? Колко фенове на Славия ще платят за да гледат конролите?
Не знам.. много нереално ми звучи. Иначе аз бих дал 5-10лв. на месец да гледам БГ футбол. Все пак всеки отбор ако си продава сам правата ми изглвежда много по-реално.