Черно море - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Re: Черно море - Ботев Пд

Мнениеот zelena_varna » 16 сеп 2012 23:27

sky1 написа:Morski не че съм ходил на всички ваши мачове,но има интернет и гледам какво става.С изключение на мача ви в Евро турнирите ,който ви беше първи в историята (може и да бъркам) то вие средно на гостуване ходите по 50 човека.Всеки в Евро мачове събира хора,като 50% от хората това им е единственият мач на годината.Вие на финал за купата събрахте 500 човека,което като град като Варна е смешно.
Потърсих да видя ,кой е този мач в Сливен ,за който говориш (предполагам с местният отбор) на който сте 300 човека,намерих само един http://regionsliven.org/images/stories/ ... G_3256.jpg ,но там сте нормалната бройка 50 човека.Дай снимка от този мач или друг ,в който на кръг от А група сте +250 .
Просто много далече сте от водещите агитки,а лошото е,че въпреки потенциала на Варна градове като Ловеч,Перник и Враца сериозно ви изпреварват като фенство ,да не говорим за Бургас и Стара Загора.Стягайте редиците и успех.

http://vbox7.com/play:91b3ed68&al=2&vid=6578504 тук май са повече от 50 там бях и знам после ходих до Бургас да гледам Черноморец

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 17 сеп 2012 00:13

Ако не бяхте вашите скандирания "Ей, жълтури, майка ви...", нямаше да има и "Селяни". Но който сее ветрове, ще пожъне бури! И не се прави на ощипана мома, ако обичаш, щом си бил на мача, знаеш защо се стигна до това скандиране. Ама истината не винаги е удобна, уви...
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 17 сеп 2012 12:16

Искам и аз да кажа нещо за мача. Закъснях и затова пропуснах първите 20 минути на мача, но като цяло Ботев Пловдив може повече да съжелява да изпуснатата победа.
И нищо което ме изуми. Бях на мача с двамата си морски братовчеди (единия левскар, другия цесекар) и понеже закъсняхме седнахме под козирката. Така че имах сравнително добър коректив за моите жълто-черни очила :) Но публиката на Черно море направо ме разби. Там се псуваше всичко което мърда :? Ебаси случаите. Имах чувството че те искат всеки път когато футболист на Морето вземе топката и тя веднага да влезе в мрежата на Ботев. То ясно че по Ботев най псуваха, обаче тоя техния тренер го кълняха до девето коляно, псуваха си вратаря, че се мотал да подаде напред. Уникални. И всяко падане на техен играч е фаул и съответно картон за противника.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 сеп 2012 12:20

scb написа:Искам и аз да кажа нещо за мача. Закъснях и затова пропуснах първите 20 минути на мача, но като цяло Ботев Пловдив може повече да съжелява да изпуснатата победа.
И нищо което ме изуми. Бях на мача с двамата си морски братовчеди (единия левскар, другия цесекар) и понеже закъсняхме седнахме под козирката. Така че имах сравнително добър коректив за моите жълто-черни очила :) Но публиката на Черно море направо ме разби. Там се псуваше всичко което мърда :? Ебаси случаите. Имах чувството че те искат всеки път когато футболист на Морето вземе топката и тя веднага да влезе в мрежата на Ботев. То ясно че по Ботев най псуваха, обаче тоя техния тренер го кълняха до девето коляно, псуваха си вратаря, че се мотал да подаде напред. Уникални. И всяко падане на техен играч е фаул и съответно картон за противника.

:lol: :lol: :lol: Добре казано.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 17 сеп 2012 12:40

scb написа:Искам и аз да кажа нещо за мача. Закъснях и затова пропуснах първите 20 минути на мача, но като цяло Ботев Пловдив може повече да съжелява да изпуснатата победа.

С две думи селяния до шия!!! :o Срамота!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 17 сеп 2012 14:32

.
Последна промяна от Гочето1913 на 03 юли 2013 17:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 17 сеп 2012 16:16

Гочето1913 написа:Ралимавридов , на колко години си ми е много интересно? Ще кажеш , че псуването по стадионите е от днес и само на стадион Тича!Това е по всички стадиони на балканите! Как виждаш твоят "идеал" за фен на Черно море?Как трябва да се държи фенът на стадиона?Никога ли не трябва да си изразява недоволство от очевидни неща, които съсипват отбора?Няма ли право да критикува , когато има основателна причина за това? Ако да - аргументирай се защо?

2013 ставам на 100 ;) .Всичко е въпрос на възпитание.Няма как да псувам по футболисти и треньори на любимия отбор.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 17 сеп 2012 17:30

.
Последна промяна от Гочето1913 на 03 юли 2013 17:37, променено общо 1 път.

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 17 сеп 2012 18:57

Мълчи ве, Гоче :mrgreen: Много е прав човека! То това под козирката е няк'во чудо :cry:

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 17 сеп 2012 21:27

Спокойно бре пич,няма какво да се изумяваш,попаднал си в Зверилника(така им викат)-зад домакинската скамейка,такива сме си на Тича обичаме си отбора но и много псуваме като хамали,следващия път като дойдеш няма да ти прави впечатление :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”