VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА 22.09 /20:00ч./

Мнениеот tut » 17 сеп 2012 01:36

ех тоя цирк в стара загора беше супер ....... как не се сетих че ще е обръщалка деа ....... ей така се прави ..... подуенци първото зле ... на полувремето дъ спешън лан прави корекции и всичко свършва с хепи енд ..... тц тц ....браво ..... явно са си запазили сателитната система и след комунизма ....... сигурно и още ни подслушват

иначе нашият мач ще е троен ......... с много късмет може да вземем точките

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 сеп 2012 01:44

Лудогорец издъхва според мен малко по малко, а се раздадоха и заплати, така че 0-1 от мен! Мишел Платини може да ги накаже за дързостта, ако не бате Станко знае как се прави... :) Мале тоз ако ги орезили, това ще е най-жалкият отбор! :mrgreen: Стойчо не ми се вярва да се хвърли на много голове, не можем да се надиграваме с тях.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 17 сеп 2012 07:43

Мача не е ясен наистина. ЦСКА понатрупа самочувствие. Лудогорец понякога след гол играе плахо и много чака вместо да продължи да разиграва. Дано да стане як мач, както в предишните два с ЦСКА.

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 17 сеп 2012 09:58

Победа за армията 0-1 и така Левски се утвърждава на върха.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 17 сеп 2012 12:19

Домусчиев е надъхан, така че Лудогорец ще победи и не защото е чак толкова ''извънземен'' отбор а защото те са сега хранилката на ''А'' група.Разград 2000 почти си резервирал титлата, и вчерашният мач в Ловеч го доказа
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 сеп 2012 12:50

BETCHUALENG написа:Ами днес доколкото разбрах Литекс достатъчно измъчи Лудогорец. Най-вече поради липсата хммм на концентрация, добра организация на терена и усилия на Лудогорец. Както мача свърши 0:2 можеше да е и .. 1:1 да речем, защо не и 2:1, 2:2. Мислех, че след конското Лудогорец ще заиграе малко по другояче, няма да дава толкова шансове на противника си да ги тормози и кара да треперят ама нищо такова.

...............

Прогноза не бих дал, тъй като не знам дали Петев ще получи конско за днешния мач.

Това конско, дето все ти е в устата въобще не се знае дали се е състояло. Първо, защото в Лудогорец не съм чувал това да е метод на работа, второ защото Кирил Домусчиев не беше на мача с Локо София и първия мач който гледа от този сезон (сам го каза снощи в интервю) беше този с Литекс. На мача с Локо беше брат му.
Няма данни да е имало измъчване за Лудогорец вчера. Има данни само, че Литекс са били поне толкова активни, колкото Лудогорец и са изпуснали положения. Както каза Петев - Лудогорец е бил прагматичен. Хладнокръвно се е възползвал от положенията си. В началото на мача стана ясно, че Лудогорец взема инициативата и напълно владее положението до гола. След това леко отстъпва и чака шанса си за втори гол. И го прави. Не съм бил на мача, както и по-голямата част от тези, които пишем тук.
В Разград ще е нещо подобно, поне като план. Лудогорец ще стартира енергично и ще се опита да вкара гол. Най-вероятно ще успее. След това идва интересното. Искам поне в един мач да не спрат да играят и да направят един разгром. Той ще е за този, който е наред. Да се надяваме, че наред ще е ЦСКА :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 сеп 2012 14:26

Лудогорец няма загуба от ЦСКА в 2 мача, което ме кара да мисля, че и в следващия кръг ЦСКА няма да вземе повече от 1 точка, а защо не да загуби, което няма да бъде лишено от логика. Лудогорец са в пъти по-добре от ЦСКА и като организация и като комплектован състав. Труден мач - класическо дерби с изявен аутсайдер-ЦСКА. Такива са реалностите към момента.
3(4)-2, 3(4)-1, 2-1, 2-0 -- 1
1-1, 2-2, 3-3 -- х
0-1, 1-2, 2-3-- 2

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 17 сеп 2012 15:07

Всеки, който брои ЦСКА за аутсайдер жестоко ще съжалява. Може да сме в тежка ситуация, но съм сигурен, че играчите ни разбират важноста на двубоя. Само в такива мачове се раждат истинските звезди! Лудогорец имат още тонове хляб да изядът, доката стигнат и една хилядна от успехите на ЦСКА. Смятам, че точно в Разград отбора ни ще се надигне и ще тръгне нагоре. Разбира се ако титаните не решът пак да се пуснат на Домусчиев за някоя стотинка. Направят ли го, нашия отговор трябва да е жесток. Борба да окончателното им изхвърляне от ЦСКА. Ще видите, че дори умерените фенове ще ни подкрепят и за боклуците няма да има въздух на Армията.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 сеп 2012 15:57

redpride написа:Всек Разбира се ако титаните не решът пак да се пуснат на Домусчиев за някоя стотинка.

Защо "пак"? На Армията ръководството ви положи усилия и извън закона за да победите (фалшивите засади с отменения гол, забранените стимуланти). В Разград пък с повече късмет можехте да вкарате гол в последните минути на мача и Лудогорец да не успее да го върне. Този мач за титлата не ми хареса, защото Лудогорец не ви смачка, а можеше. Но поне ми остана успокоението, че няма да има мрънкане, защото нямаше как резултатът да е опорочен, защото последните минути бяха оставени на случайността. На Голубович просто му беше ден.
Не сте аутсайдер, но сте далеч от това, което трябва да бъдете.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 сеп 2012 16:23

redpride написа:Всеки, който брои ЦСКА за аутсайдер жестоко ще съжалява. Може да сме в тежка ситуация, но съм сигурен, че играчите ни разбират важноста на двубоя. Само в такива мачове се раждат истинските звезди! Лудогорец имат още тонове хляб да изядът, доката стигнат и една хилядна от успехите на ЦСКА. Смятам, че точно в Разград отбора ни ще се надигне и ще тръгне нагоре. Разбира се ако титаните не решът пак да се пуснат на Домусчиев за някоя стотинка. Направят ли го, нашия отговор трябва да е жесток. Борба да окончателното им изхвърляне от ЦСКА. Ще видите, че дори умерените фенове ще ни подкрепят и за боклуците няма да има въздух на Армията.

Братле, едва ли успехите на ЦСКА имат нещо общо с един мач, който ще се реши преди всичко от моментното състояние на двата отбора, а като включим и няколкото футболиста, които са играли и за ЦСКА, а сега са в Лудогорец картинката още повече се прояснява.

Върни се в “ЦСКА”