И последно ще ви дам още нещо за домашно:
Враждата между гонзо и сираков не е от сега , тръгна още , когато тара го приюти за пореден път в Левски . Сирака не искаше и да чуе за варианта "гонзо-титуляр". стилът на Левски тогава изключваше възможността отбора да се откаже от стилът си за сметка на лактите на гонзо . Та айде чао ви вече , а вие си мислете квото си искате . След години нещата ще излязат на яве .
Берое - ЛЕВСКИ 1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 16 септември, 20:00
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
PFC Litex написа:terata написа:Че даже и некъв фен на Литекс ръси "умозаключения" за моментното състояние на Левски без дори и секунда да ги е гледал. Тва се вика спецPFK Litex, тряя брат, да те вземат в некой клуб на работа. Че шпионираш играта на противника и без да е гледаш, кой друг е с такъв талант
Тонев излиза и казва, че Левски е играл адски слабо
Илиев казва същото
Батков казва същото
Коментаторите на мача коментират същото
Футболистите и те
Е аджеба нужно ли е да се гледа за да се изгради елементарно мнение за играта като цяло?
Аз нещо, което не съм гледал не мога да коментирам, тъй като на "кой кво казал" не вервам. Ти щом можеш и си базираш собственото мнение на приказките на хората ОК. Аз не мога. Освен това, ти споделяш мнение за моментното състояние на Левски, само на базата на приказките на Тонев и сие от вчерашния мач. А тези от преди? Срещу Ботев, Черно море и т.н? Или от един мач, който не си гледал си вадиш генерални изводи?
Обичам Левски написа:PFC Litex написа:terata написа:Че даже и некъв фен на Литекс ръси "умозаключения" за моментното състояние на Левски без дори и секунда да ги е гледал. Тва се вика спецPFK Litex, тряя брат, да те вземат в некой клуб на работа. Че шпионираш играта на противника и без да е гледаш, кой друг е с такъв талант
Тонев излиза и казва, че Левски е играл адски слабо
Илиев казва същото
Батков казва същото
Коментаторите на мача коментират същото
Футболистите и те
Е аджеба нужно ли е да се гледа за да се изгради елементарно мнение за играта като цяло?
Всички след мача бяха на мнение,че сме играли слабо.Важно е ,че сме победили и толкоз.Капиш ??
Ако четеш внимателно първо ви честитих победа, а мнението ми е базирано на факта, че явно все още нищо не сте надградили в игрово отношение, защото ако сте го сторили, нямаше да ги има тези коментари, а и да, в един момент е важно и как играеш, защото тогава идват ЕКТ мачовете и посредствени отбори ни показват каква ни класата.
terata, в нашият прозрачен шампионат още ли има съмнения как ще се развие същият.
Участници в ЕКТ следващият сезон ще са Левски, Лудогорец, Славия и който спечели КБ.
Шампион ще е този който купи повече мачове и извади повече за правилните хора.
Далече съм от момента кон с капаци за да не виждам какво се случва и именно за това в ЕКТ ни клатят.

PFC Litex написа:terata, в нашият прозрачен шампионат още ли има съмнения как ще се развие същият.
Участници в ЕКТ следващият сезон ще са Левски, Лудогорец, Славия и който спечели КБ.
Далече съм от момента кон с капаци за да не виждам какво се случва и именно за това в ЕКТ ни клатят.
[offtopic]Махни Славия и със съгласен с мнението ти

zlobul написа:Обичам Левски написа:Злобул ти да не си Мариян Огнянов,защото той вкара важен гол,а пък и като гледам си малко черничък
========================
Мариан вкара гол на Челси 2007 г , а не 2006 господин левскарю . Но тогава явно още си ходил под масата и няма как да си го спомняш . Поне чети кво пиша .
Може да не съм голям левскар , но се отказах в името на Левски от сума , която всичките тука взети заедно не сте виждали накуп . Сигурно не можете и да я напишете , така че аре да го давате малко по така
Огнянов вкара на Челси 2006 година

terata написа:PFC Litex написа:terata, в нашият прозрачен шампионат още ли има съмнения как ще се развие същият.
[offtopic]Махни Славия и със съгласен с мнението тиДебелия ще припечели далеч повече пари от продажба на мачове, отколкото ако се класира за евротурнирите, където ще ги изклатят още в първия кръг. Не се лъжи, че им е стогодишнина, бат Венци няма да ги ощастливи, класирайки се за Европа.[/offtopic]
Славия имат 100 годишен юбилей и ще подарят на феновете си, колкото и да са те един два мача в Европа, а печелене на пари от черно тото става по много начини, не само с крайният знак на мача, то вече същото не го и правят.

I.A написа:zlobul написа:Обичам Левски написа:Злобул ти да не си Мариян Огнянов,защото той вкара важен гол,а пък и като гледам си малко черничък
========================
Мариан вкара гол на Челси 2007 г , а не 2006 господин левскарю . Но тогава явно още си ходил под масата и няма как да си го спомняш . Поне чети кво пиша .
Може да не съм голям левскар , но се отказах в името на Левски от сума , която всичките тука взети заедно не сте виждали накуп . Сигурно не можете и да я напишете , така че аре да го давате малко по така
Огнянов вкара на Челси 2006 година![]()
Градски, разконспирира го тоя "футболист"

PFC Litex написа:Славия имат 100 годишен юбилей и ще подарят на феновете си, колкото и да са те един два мача в Европа, а печелене на пари от черно тото става по много начини, не само с крайният знак на мача, то вече същото не го и правят.
[offtopic]Пак ще си говорим на края

terata написа:I.A написа:zlobul написа:========================
Огнянов вкара на Челси 2006 година![]()
Градски, разконспирира го тоя "футболист"
Да, голям футболист

Смешна работа.
I.A написа:Градски, разконспирира го тоя "футболист"
Да бе голям футболист

Играл е той...на плейстейшън. Виж го, че всеки го взе на подбив и никой не го взима на сериозно и затва реши да се направи на интересен. Само че, постигна обратния ефект - навлече си още повече подигравки. Играл в ШЛ ама не помни коя година