Липсва ли ви бг първенство на екрана???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Липсва ли ви бг първенство на екрана???
А бузата Фулъм и Уст Бромич хареса ли ви?
Е нали първенството е държавно? И нали БНТ е държавна, е щом БНТ не иска да го предва представете си на какво ниво е футбола ни
за съжаление.
Със скриването на мачовете интереса към българското първенство още повече ще намалее.Новата селекция на Левски кой я е виждал в цяла България освен в мачовете със Сараево.Венци Стефанов каза ,че ще вземе повече пари от зрители отколкото от ТВ правата.След като им взеха Лудогорец-ЦСКА БНТ даже и не правят опит да се борят
- Обичам Левски
- Контакти:
Липсва ми Да !
Аз пък искам да гледам и "Левски" - "Ботев", и "Челси" - "Арсенал". Така че, да, липсва ми. Дори и да правя нещо друго, паралелно с гледането на мача, друго си е да пуснеш българското първенство, ей така дори само за фон.
[offtopic]По другия така болен за някои въпрос: Доколкото помня, не Бойко докара Титан в ЦСКА, така че не виждам защо някои му се сърдят, че не се бил месил. Практиката държавата да се меси в частния бизнес и да налага ЦСКА на този и на онзи, беше възродена от едно друго правителство, твърде сродно с управлението, което всъщност създаде ЦСКА във вида, в който го познаваме и днес. Тази практика за мен е неморална и неправилна. И въпреки това виждаме инициативни комитети, създадени от депутати, т.е. от хора във властта. Само аз ли виждам тук антидемокрация? И при всичко това, някои пак са недоволни и търсят оправдания не където трябва. Спирам дотук, понеже това е тема, така обширна и безкрайна, че отстъпва само на човешката глупост и простотията на съвременния българина.[/offtopic]
[offtopic]По другия така болен за някои въпрос: Доколкото помня, не Бойко докара Титан в ЦСКА, така че не виждам защо някои му се сърдят, че не се бил месил. Практиката държавата да се меси в частния бизнес и да налага ЦСКА на този и на онзи, беше възродена от едно друго правителство, твърде сродно с управлението, което всъщност създаде ЦСКА във вида, в който го познаваме и днес. Тази практика за мен е неморална и неправилна. И въпреки това виждаме инициативни комитети, създадени от депутати, т.е. от хора във властта. Само аз ли виждам тук антидемокрация? И при всичко това, някои пак са недоволни и търсят оправдания не където трябва. Спирам дотук, понеже това е тема, така обширна и безкрайна, че отстъпва само на човешката глупост и простотията на съвременния българина.[/offtopic]
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
-
peliforewer
- Контакти:
Не разбирате ли че недопускането на камери по стадионите е цензура,която служи на определени хора да си редят първенството,както им е угодно.Разни футболни дерибеи се подиграват с феновете и направиха българския футбол за лична употреба.То половиният сезон мина ,те тръгнали да търсят някакви си пет милиона,трябва някой да е луд в тази криза да им ги даде.Чиновниците от БФС си постигнаха целта,вече никой не говори за съдии,няма протести срещу собственици и БФС,въобще закриха българския футбол.Ние сме сигурно единствената държава в света която не си дава футболното първенство.Жалка и срамна работа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Не. 
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- Обичам Левски
- Контакти:
peliforewer написа:Не разбирате ли че недопускането на камери по стадионите е цензура,която служи на определени хора да си редят първенството,както им е угодно.Разни футболни дерибеи се подиграват с феновете и направиха българския футбол за лична употреба.То половиният сезон мина ,те тръгнали да търсят някакви си пет милиона,трябва някой да е луд в тази криза да им ги даде.Чиновниците от БФС си постигнаха целта,вече никой не говори за съдии,няма протести срещу собственици и БФС,въобще закриха българския футбол.Ние сме сигурно единствената държава в света която не си дава футболното първенство.Жалка и срамна работа.
Само по мнението ти разбрах,че си цесекар
Липсва м 
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
Естествено че липсва, при изобилието от мачове които се предлагат събота и неделя от други шампионати някои излъчвани и в hd-формат,сигурен съм че мачовете Берое-Левски и Литекс-Лудогорец щяха да привлекат много зрители,колкото и оплювано и с право нашето първенство да е все пак има още някаква тръпка особено за тези които от малки са фенове на даден български отбор и държат на него.Наистина прави впечатление че като няма излъчване по тв няма толкова скандали, още никой не е излизал да каже че е ограбен труда на момчетата,някак си много лежерно минава първенството, без емоции и интрига,някак неусетно се пренесохме в друга епоха когато не се излъчваха много мачове по тв а повечето се следяха по радио и всички не можеха да разберат как е протекла дадена среща колкото и живописно да ни я коментират журналистите друго си е да видиш и сам да направиш преценка.
Върни се в “Футбол - България”