Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мим
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот мим » 14 сеп 2012 16:10

http://www.sportline.bg/news/98056/dosi ... na-vlastta

Ейй...ние ще излезем "естествен" отбор, а не изкуствено създаден, както се мъчат да ни втълпяват тези и онези негативно настроени люде... за ЦСКА съм чувала, но то и за Левски същата работа била, като че ли...знам, че едните са създадени от МВР, а другите от военните, но тогава кой ще ти се замисля над това, лапешка работа :)
Като млад фен на футбола, преди доста години, трябва да съм имала шесто чувство, защото още тогава се отказах да бъда привърженик на който и да е от тези два клуба, и с право, не си е заслужавало.../ сега си го обеснявам, а тогава просто не ми харесваха и то в междунароно представяне, веднъж бият - 10 пъти падат образно казано, само да хабя нерви... :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 сеп 2012 12:38

Имаше реване защо в класирането на Гонг, Лудогорец заема първо място, а Левски второ. Ето го и отговора:
След 5-те изиграни кръга в А група, Лудогорец и Левски имат еднакви показатели що се отнася до точки – по 15, и голова разлика – 12:2. Двата отбора не са играли по между до този момент.
При това положение, както е по Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2012/2013 година, се гледа критерия за спортсменство. Затова, който от двата отбора има по-малко изкарани жълти картони, той трябва да е временен лидер.
Така гласи, член 4, алинея 3, точка – е от Наредбата, който може да бъде проверен – http://www.bfunion.bg/media/upload/new/ ... 2-2013.pdf
Според статистиката на gong.bg в това отношение, Лудогорец има 6 жълти картона, а Левски – 9.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=297883

Още повече, че Лудогорец е с 3 гостувания и 2 домакинства, а Левски с 3 домакинства и две гостувания, което обаче явно не е фактор, макар и да е логично да има значение. В крайнна сметка гостуванията и домакинствата ще се изравнят, така, че не е от значение, както и това временно класиране не е особено важно. Гледам, обаче, че в Спортал класират Левски на първо място и не само там. Вероятно си имат собствени мотиви, например подреждане по азбучен ред ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 сеп 2012 12:48

tsonpen написа:Имаше реване защо в класирането на Гонг, Лудогорец заема първо място, а Левски второ. Ето го и отговора:
След 5-те изиграни кръга в А група, Лудогорец и Левски имат еднакви показатели що се отнася до точки – по 15, и голова разлика – 12:2. Двата отбора не са играли по между до този момент.
При това положение, както е по Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2012/2013 година, се гледа критерия за спортсменство. Затова, който от двата отбора има по-малко изкарани жълти картони, той трябва да е временен лидер.
Така гласи, член 4, алинея 3, точка – е от Наредбата, който може да бъде проверен – http://www.bfunion.bg/media/upload/new/ ... 2-2013.pdf
Според статистиката на gong.bg в това отношение, Лудогорец има 6 жълти картона, а Левски – 9.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=297883

Още повече, че Лудогорец е с 3 гостувания и 2 домакинства, а Левски с 3 домакинства и две гостувания, което обаче явно не е фактор, макар и да е логично да има значение. В крайнна сметка гостуванията и домакинствата ще се изравнят, така, че не е от значение, както и това временно класиране не е особено важно. Гледам, обаче, че в Спортал класират Левски на първо място и не само там. Вероятно си имат собствени мотиви, например подреждане по азбучен ред ;)

Благодаря за информацията и аз се бях замислил, до след като го прочетох си припомних и този критерии. Интересното е че последния възможен критерии за подредба на 2 или повече отбора с еднакви показатели, след азбучния ред и всичко останало е т.н. "чоп" :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 сеп 2012 12:54

D.Georgiev написа:Благодаря за информацията и аз се бях замислил, до след като го прочетох си припомних и този критерии. Интересното е че последния възможен критерии за подредба на 2 или повече отбора с еднакви показатели, след азбучния ред и всичко останало е т.н. "чоп" :lol:

А би могло да се срещнат по вратар и нападетел от отбор и да си бият по една серия от по 5 дузпи и да решат кой да стои отгоре до следващия кръг :mrgreen:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 сеп 2012 13:02

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Благодаря за информацията и аз се бях замислил, до след като го прочетох си припомних и този критерии. Интересното е че последния възможен критерии за подредба на 2 или повече отбора с еднакви показатели, след азбучния ред и всичко останало е т.н. "чоп" :lol:

А би могло да се срещнат по вратар и нападетел от отбор и да си бият по една серия от по 5 дузпи и да решат кой да стои отгоре до следващия кръг :mrgreen:

Така или иначе както и ти спомена, в момента няма голямо значение кой отгоре и кой отдолу, има още много да се въргалят. Както и да го изписват след няколко кръга вече няма да има колебания.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 сеп 2012 13:34

Къде ви се намира стадиона :roll: ?От посока Шумен?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 сеп 2012 13:54

BRF написа:Къде ви се намира стадиона :roll: ?От посока Шумен?

Ако идваш от Шумен по русенския, трябва да вземеш 3-тата отбивка за влизане в града. Следваш я до първия светофар, след което трябва да направиш почти обратен ляв завой. Там вече има табели и ще се ориентираш. Стадионът се пада почти под пътя Шн-Рс, но няма пряка отбивка за него.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 сеп 2012 15:45

D.Georgiev написа:
BRF написа:Къде ви се намира стадиона :roll: ?От посока Шумен?

Ако идваш от Шумен по русенския, трябва да вземеш 3-тата отбивка за влизане в града. Следваш я до първия светофар, след което трябва да направиш почти обратен ляв завой. Там вече има табели и ще се ориентираш. Стадионът се пада почти под пътя Шн-Рс, но няма пряка отбивка за него.

Третата, която е само вдясно. Да не се чудиш, защото градът е отляво. Минаваш под пътя Варна-Русе и след това преди да стигнеш първия светофар се озърташ на ляво и виждаш осветлението, да имаш отправна точка после...
Ако искаш да минеш през града - там става най-добре с питане ;)
Google Earth също може да ти е на помощ. Там стадионът е в старата си форма. Не се бъркай и с колодрума, който е наблизо.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 сеп 2012 17:26

Някой знае ли какво става с тези нови екипи и дали изобщо ще ги има? Миналата година ги ползвахме за пръв път в мача с "Левски", който беше на 25 септември ако не се лъжа и си мисля, че най-вероятно има едногодишен договор за тази екипировка, след който вече ще минат към новите екипи. Ако наистина е така, то може би в 7-ми кръг ще сменим екипировката. Има ли някой запознат?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 сеп 2012 18:21

Талантът на "Ариана" на проби в "Лудогорец"

[offtopic]http://football.sportal.bg/video.php?video=49626[/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”