Разбира се,че ми липсва!
Това,че автора на темата в момента го е яд на нещо в неговия отбор не може да е причина да споделям неговото мнение за първенството ни.
Липсва ли ви бг първенство на екрана???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Липсва ли ви бг първенство на екрана???
1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83
Липсва ли ви бг първенство на екрана???
Никак.
Никак.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
danko_sot написа:... Добре ве, всичките нормални хора в държавата и управници, ако има такива, ги виждат Титан че са пълни боклуци и мафиоти и че само източват ЦСКА и са вредни за бг футбол. Не моггат ли да им бият шута и толкоз. Развалят концесията за боклука и толкодз. Като няма пари от боклук, щат нещат ще се принудат да продадат и ЦСКА. Само ад искат могат да ги изгонвят, но те не искат...
Защо не допускаш, че "Титан" си изпълняват стриктно условията по концесията за отпадъците? Писани и неписани. Включително и някои по-специфични. Между другото купуването, т.е. поредното спасяване на ЦСКА дали не беше едно от наложените им и изпълнени от тях "условия" на концесионния договор?
- batmanlevski
- Контакти:
липсва, аз дори мачове като Берое-Етър бих ги гледал
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
На мен ми липсва!Вече минаха няколко мача в които не игра ЦСКА,но с кеф бих ги гледал!
Бе не беше лошо когато се предаваха по 5-6 срещи от кръга. Запълваше се времето с някой друг мач.
- Артилериста
- Контакти:
Абе, предпочитам ЦСКА да бие,няма значение дали ги дават или не.И все пак най-добре е на стадиона 
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- metodito
- Контакти:
Ми и да и не. Имайки предвид рекордната посещаемост, може би е за добро. Колкото повече хора има на стадиона, толкова по-добра продукция ще представят футболистите. Факт! Просто, ако някой е гледал по телевизията мач между големи отбори в които домакина е наказан да играе на празен стадион, знае какво имам предвид. Като има повече хора, футбалерите гледат да се покажат в по-добра светлина.
Заради това казвам и да и не.
Заради това казвам и да и не.
Върни се в “Футбол - България”