На мен честно казано въобще не ми липсва. Не мога да си го обясня точно защо това е така. Според мен бг футбол е мъртъв или ако не мъртъв, то поне е в будна кома. Любимият ми отбор ЦСКА е превърнат в някакво цирково дружество и перачница за пари на някаква мафиотска структура, занимаваща се с боклука в София. В същото време премиерът си мълчи и се прави на много стриктен- не можел да се меси. Цяла Б-я видя, че той се меси за щяло и нещяло в тая държава, но за ЦСКА не можел. И същите тея хора са назначени от държавата и в частност от общините да чистят боклука ни. Ето в каква държава живеем. Държавата на абсурдите, в която само от време на време, когато му отърва, излиза големият супермен уж за да въдвори някакъв изкуствен ред, да въдвори уж някакво изкуствено статукво. Така ли са нещата всъщност в нашата Б-я???
От друга страна чета за някакви отборчета като Ботев Враца, където дошли някакви италианци, ама какви са тия италианци и с каква цел са дошли вие смятайте??? Етър Велико Търново там пък некви турци, пък махнали Цанко, пък после го оставили. Един дявол знае как се издържат отбори като Миньор, Славия, Монтана и т.н. Всъщност за първите два тима знаем как процедират и колко финно изпълняват мотото на А РФГ "Загорка- истински футбол, честен футбол".
Така че какво да ми липсва бг футбол??? Даже ми е по-добре сега като не ги дават, щото мога спокойно да си гледам Висшата лига на Англия. Тъжно е това, което пиша, но това е самата истина.

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]