Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 16 септември, 20:00

Мнениеот Levskar_90 » 17 сеп 2012 00:11

TristaNNN написа:
Levskar_90 написа:Тия победи са пирови, докато Тоньо мазния е на Герена шампиони няма да бъдем, а в Европа ще се излагаме. Тоньо ВЪН ! Недейте да летите в облаците, миналия сезон и червените първите 8-10 кръга имаха само победи, но накрая обраха калъфката. Не знам Тоньо какви врътки прави, но знам че накрая ще сме потърпевши от този некадърник :(

Заразяващ оптимизъм :lol: :lol: :lol:

Миналия сезон бях оптимист и ни биха 4 пъти поред :) Със Тоньо и купищата му лъжи и случката със Сараево, няма как да бъда оптимист.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2012 00:15

Levskar_90 написа:Тия победи са пирови, докато Тоньо мазния е на Герена шампиони няма да бъдем, а в Европа ще се излагаме. Тоньо ВЪН ! Недейте да летите в облаците, миналия сезон и червените първите 8-10 кръга имаха само победи, но накрая обраха калъфката. Не знам Тоньо какви врътки прави, но знам че накрая ще сме потърпевши от този некадърник :(

:) :) Не се ли уморихте вече ??

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 сеп 2012 00:22

Ей ги головете, не са красиви като тия на Меси, но са също толкова ценни: http://football.sportal.bg/news.php?news=385999
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 сеп 2012 00:26

Вторият беше хубав :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 сеп 2012 00:29

Обичам Левски ти си нагледен пример за футболна гугутка. Не се обиждай. Първо плюеше по Тонев и пасмината, която докара и при първите измислени победи - вдигаш знамената и казваш: Благодаря Иво.
Тези победи не са реални повечето, или са плод на спортен шанс. Тонев сам си Ви го каза, че не иска да се излъчват мачове на Левски по ТВ-то, защо ли ?
За мен работите не са чисти, имаме супер слаб отбор, който беше разбит от полуаматьори, в първенството бием, но засега единствения ни сериозен мач беше с Ботев, където и късмета малко ни покри.
Левски докато е управляван от Тонев е обречен на не успехи. Тонев е като Титан в Цска !

Нека изчакаме да минат мачовете с Цска и Лудогорец и тогава може, да си правим изводи за състоянието на отбора.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2012 00:33

Levskar_90 написа:Обичам Левски ти си нагледен пример за футболна гугутка. Не се обиждай. Първо плюеше по Тонев и пасмината, която докара и при първите измислени победи - вдигаш знамената и казваш: Благодаря Иво.
Тези победи не са реални повечето, или са плод на спортен шанс. Тонев сам си Ви го каза, че не иска да се излъчват мачове на Левски по ТВ-то, защо ли ?
За мен работите не са чисти, имаме супер слаб отбор, който беше разбит от полуаматьори, в първенството бием, но засега единствения ни сериозен мач беше с Ботев, където и късмета малко ни покри.
Левски докато е управляван от Тонев е обречен на не успехи. Тонев е като Титан в Цска !

Нека изчакаме да минат мачовете с Цска и Лудогорец и тогава може, да си правим изводи за състоянието на отбора.

ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2012 00:34

TristaNNN написа:Ей ги головете, не са красиви като тия на Меси, но са също толкова ценни: http://football.sportal.bg/news.php?news=385999

Най-доброто не е показано:комбинациите,довели до попаденията.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 17 сеп 2012 00:36

TristaNNN написа:Ей ги головете, не са красиви като тия на Меси, но са също толкова ценни: http://football.sportal.bg/news.php?news=385999

Съжалявам, че го казвам, но 2рия гол ми е малко странен. 2ма защитници седят около Карвальо и го гледат отблизо, особено този в центъра просто си ходи... Не тича, а ходи и то едвам, едвам...
България !!!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2012 00:39

Levskar_90 написа:Обичам Левски ти си нагледен пример за футболна гугутка. Не се обиждай. Първо плюеше по Тонев и пасмината, която докара и при първите измислени победи - вдигаш знамената и казваш: Благодаря Иво.

:) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 сеп 2012 00:40

mrw8 написа:

Съжалявам, че го казвам, но 2рия гол ми е малко странен. 2ма защитници седят около Карвальо и го гледат отблизо, особено този в центъра просто си ходи... Не тича, а ходи и то едвам, едвам...

Докато не разкараме Тоньо ще има още такива моменти, аз затова чакам мачовете с Цска и Лудогорец тия просто ги отмятам за статистиката :)

Върни се в “Архив”