VIP Brother - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Marto
Контакти:

Re: VIP Brother - официална тема

Мнениеот Marto » 16 сеп 2012 23:40

Килата е вътре, не го мислете :D

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 16 сеп 2012 23:45

Marto написа:Килата е вътре, не го мислете :D

Ники Мартинов като каза на Бони как му са казва кучето и тя си помисли, че той и се е*ава :lol: :lol: :lol: Иначе за Килата, достатъчно празноглавници и олигофрени има вече, ама ще е добре, че да направи малцинството още по голямо :)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 16 сеп 2012 23:46

Покъртително ... и тия хора не разбраха ли, че в България няма випове има пора, които по някаква причина ги дават по телевизията, но те не са вип, защото не са много над нас :roll: В Младост, където живея има поне 10 уж известни типа, от които най-интересен е Кофе Бабоне, ама това е щото е пич :lol: иначе и внимание не им се обръща на тия хора... въпреки, че колегите ми от провинцията доста тичат за автографи от всеки, който са видели по ТВ някога :lol:

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 16 сеп 2012 23:58

Патрашкова + златка + Багата = K.. ЗА ТВ !
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 сеп 2012 23:59

Освен Къци Въпцаров, Марияна Попова и спортистът който беше в тежко състояние ,не съм сигурен дали знам кои са другите ЗВЕЗДИ които са влезли в къщата :o
Тази простотия няма да я гледам
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 17 сеп 2012 00:03

shotgun blues написа:Освен Къци Въпцаров, Марияна Попова и спортистът който беше в тежко състояние ,не съм сигурен дали знам кои са другите ЗВЕЗДИ които са влезли в къщата :o
Тази простотия няма да я гледам

оперния певец ;)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 сеп 2012 00:09

Kакто винаги в такива теми всички са маскари само аз съм най хубав и най-умен и нека плюенето започне, уж никой не гледа ама май всеки хвърля по едно око,кой каквото и да говори българина обича този тип предавания така на воля ще може да се подиграе надсмее и оплюе на гърба на други хора.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 17 сеп 2012 00:11

Извинявам се за невежеството си и може да съм необразован , но днес за пръв чувам името Владимир Данаилов.

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 17 сеп 2012 00:14

veni__85 написа:Извинявам се за невежеството си и може да съм необразован , но днес за пръв чувам името Владимир Данаилов.

Синът на Стефан Данаилов ;)
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 17 сеп 2012 00:15

OfanzivaCSKA написа:Най-смешното предаване! Освен това са хвърлени милиони, да се гледат некви циганки като Бони ли е к'ва е и оная черната златка, която не знае коя е столицата на Европейския съюз и вика Германия

:lol: :lol:

Не бе аз недоумявам какви са ценностите на това предаване , че го дават. Това , че цял свт го излъчва не означава , че и ние трябва да сме в кюпа... западняшка глупост... :evil:
А като свърши това , ще има и Биг Брадър.... :x
Единственото хубаво което мернах беше Никол Станкулова. И дефакто ще следя какво става само през новините на Нова. Там както си гледаш новините в 19 и чакаш спорта. И ти прасват новини от ШОУбизнеса :lol: и почват за глупости да говорят. Сега ще ни запознават с новости около тъпото им предаване. Дано Никол се справя ! А тия недоразумения като Златки , патки и борчета и секакви простаци от село и от големия град.... ДГД !

Но Нова ТВ все пак си остава за предпочитане пред Босвор ТВ !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”