subzero написа:Искам си Акаунта написа:tyranta написа:Херо , дай аз да ги наредя само веднъж бе човек да видиш че ще бият !!!
Колев , Г.Терзиев , Т.Дянков , Н.Николов , Фо-Поре, Цонков , Балтънов , Д.Младенов , Р.Трифонов , Я.Боли , П.Йорданов
Ако Румен Трифонов още не възстановен ... на неговото място да влиза Венци Христов !!! Какво толкова има да му се чудим на състава заради тия манговци къде трябва да ги продаваме ся ще въртиме и ще правим въртележки и ще падаме мач след мач
Ще падаме ... ама Боли ще вкара още някой гол и хоп - в ТурцияВажното е да върви алъшвериша ... на кой му дреме за класиране
Пичове,аре стига,бе мама му стара. Почвам да се дразня вече. На никой не му е приятно от тези загуби и състоянието на отбора,ама всички са един дол дренки. И Боли,и Преслав,и Венци и ВСИЧКИ. Кво сте го захапали Херо ??? Друго щяхте да говорите,ако бяхме с 10-12 точки от пет мача. Желаещи да поемат отбора финансово и спортно-технически да сте чули да има ??? Аз не съм. И смятам да си трая. Нищо друго не мога да направя при това състояние на отбора. Вие можете ли??
Че дразни се ... кой те спира . Дали всички са един дол дренки , можем да говорим когато ВСИЧКИ получат равни шансове за изява . За Херо ... поне на мен ми е малко странно , да тръгнеш да обръщаш мача ...с Венко . Като направим 10-12 точки за 5 мача , тогава ще видим какви ще са коментарите . Желаещ да поеме финансово отбора има доколкото съм чувал . Ама щял да издържа отбора , когато той станел 100% негова собственост . Това че ти не си чул , не ме изненадва . Забелязал съм , че твърде избирателно достигат новините при теб . Всеки си има право на избор - ти си решил да си траеш . Други може да имат нещо различно наум . Но съм забелязал , че истинските фенове , при такава поредица на любимия им отбор , реагират . Понякога малко по-буйно . Последен пример - Левски . Аз лично за себе си прецених , че към този момент не си заслужава да правя някакви усилия да посещавам мачовете на отбора . Ако се случи да почивам ... и преценя че нямам нищо по-интересно за правене , може и да гледам някой мач .