Да, наистина беше време да го направиш. Въобще чия беше ужасяващата лудост да те повикат да играеш в националния отбор на България. Няма място за гастърбайтери в националния ни отбор. Изморявал се бил. Баси отрепките....
Ама те не са виновни...
Предпочитам да падаме /то не че и сега не падаме/, но да играят само българи.
ТОМАШИЧ: ДА, ОТКАЗАХ СЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТОМАШИЧ: ДА, ОТКАЗАХ СЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР
Харесвал съм винаги Томашич, но той ще си остане завинаги чужд в България, със сигурност не му пука за нас... това е общо взето нормално, не е нормално обаче истинските българи да не се борят с всички сили, както доста често се получава. Винаги съм бил против чуждениците в националния, остава само да разкарат и Вагнер.
Между другото съм левскар, но се стремя да бъда обективен и не ме е срам да си го призная!
Между другото съм левскар, но се стремя да бъда обективен и не ме е срам да си го призная!
Намери кога да се откаже.
След като съсипа националния!
Тоя въобще не трябва да е в националния отбор на България по футбол.
Да не забравяме чие беше нарушението в мача срещу Черна Гора, довело до обрат в резултата в полза на черногорците?
А с Албания?
Ами така ще е, като вкарваме троянски коне в палатката ни.

Да не забравяме чие беше нарушението в мача срещу Черна Гора, довело до обрат в резултата в полза на черногорците?
А с Албания?

ami pravilno se otkazva.to centralnata dvoika v nacionalnia si e narisuvana otdavna,samo ne mojesh da razbera shto puskaha tomashi4 i tun4ev,sled kato si e iasno 4e iliev i tun4ev sa perfeknata dvoika centralni zashtitnici,tova ot malite deca se vijdashe,samo markov i drugite predi nego ne go razbiraha 

Avelon написа:Намери кога да се откаже.След като съсипа националния!
А с Албания?
Ти наистина ли вярваш ,че имаме шанс да се класираме

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Абе стига с тия червени очила свалете ги иначе ще вземе да се спънете. Томашич е един от най-добрите защитници играли в България, затова беше нормално да го натурализираме и да стане национал. Вярно е че в някой от мачовете за националния не игра добре, но в повечето беше най-сигурния и разумен човек на терена. А иначе и аз не подкрепям чужденци в националния, но след като другите държави натурализират чужди играчи, защо само ние да се правиме на по-велики.
stefani написа:Avelon написа:Намери кога да се откаже.След като съсипа националния!
А с Албания?
Ти наистина ли вярваш ,че имаме шанс да се класираме![]()
![]()
Няма да се класираме, защото в отбора никой не играе с дух на българин, а всеки първо гледа парите и чак тогава футбола. Преди мача с Черна гора футболистите на националния ни отбор бяха в конфликт с БФС, за да им дават 2 млн. на всички играчи при класиране

Мача с Италия в София който наближава ще гледаме поредния резил. Аз специално няма да отида на стадиона! Защо ли!? Ами отговара е много прост аз не съм мазохист !
Ем аз мисля да отида. Понаучих малко испански псувни докато бях в чужбина а си приличат много с италянските да ще си поупражня речника върху тоти,дел пиеро и компания. Че ще падаме с много и малките деца го знаят
От утре съм локомотивец!
los7 написа:Ем аз мисля да отида. Понаучих малко испански псувни докато бях в чужбина а си приличат много с италянските да ще си поупражня речника върху тоти,дел пиеро и компания. Че ще падаме с много и малките деца го знаят
Ако Италия ни бие с по-малко от 3-4 парцала това ще е чудо

Върни се в “Футбол - България”