Дженоа - Ювентус | 16.09.2012г. | 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Re: Дженоа - Ювентус | 16.09.2012г. | 16:00

Мнениеот levskar_95 » 16 сеп 2012 19:03

1912chaflio написа:
Middlesbrough написа:Изстрадано

забрави да добавиш ,и благодарение на съдията
предполагам че тази година ще подобрите рекорда за най-много получени дуспи

Пич,свали си мухлянските очила и погледни реално на нещата...........дуЗпа си имаше ;) :)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 16 сеп 2012 19:38

levskar_95 написа:
1912chaflio написа:
Middlesbrough написа:Изстрадано

забрави да добавиш ,и благодарение на съдията
предполагам че тази година ще подобрите рекорда за най-много получени дуспи

Пич,свали си мухлянските очила и погледни реално на нещата...........дуЗпа си имаше ;) :)
Само да кажа, че пуснах мача за 15 мин. Повече не ми трябваха.... А червен картон за Бонучи и засада на Матри към края на първото нямаше ли? Добре, че изтърва тогава.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 16 сеп 2012 19:55

За Бонучи имаш предвид объркването,че му даден жълт картон вместо на Пирло или нарушението с/у Кучка(Уникална Фамилия :) ),ако е то няма никакъв червен картон,защото Маркиза беше последен в този случай............А за Матри не знам не обърнах голяма внимание,защото бях зает да го храна за пропуска му тип Бижутеру,но може да е имало засада ;)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 16 сеп 2012 20:15

Защитата се представи много слабо,и ми напомни на времето преди Конте,когато защитата ни беше разграден двор.Добре,че си имаме Буфон
Де Челие и Касерес бяха много слаби,но това го отдавам на липсата на игрова практика.
Джакерини беше полезен в нападение,но в защита не се представи много добре.
Маркизио-умората си казва думата според мен.Много слаб мач за него,много по комфортно се чувства когато до него е Видал а не Джак.
Пирло-солидно представяне както обикновено.
Матри не мога да коментирам представянето му-той нищо не игра
Джовинко игра много силно,само гредата му попречи да се разпише.
Вучинич и Асамоа определено обърнаха мача,много силно представяне от тях!!
Лихт не игра кои знае колко,но пак се представи по добре от Касерес.
Честита Победа,Ювентинци
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 16 сеп 2012 20:17

levskar_95 написа:За Бонучи имаш предвид объркването,че му даден жълт картон вместо на Пирло или нарушението с/у Кучка(Уникална Фамилия :) ),ако е то няма никакъв червен картон,защото Маркиза беше последен в този случай............А за Матри не знам не обърнах голяма внимание,защото бях зает да го храна за пропуска му тип Бижутеру,но може да е имало засада ;)
Не знам на кой объркал и кой не, но тоя който го спъна беше последен в отбраната и съдията трябваше да му даде ЧЕРВЕН КАРТОН.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 сеп 2012 21:45

Имах късмета ''бисквитката'' ми да хване нет и да гледам 20 мин. от мача . Хванах и дузпата - чиста като момина сълза . Ако ще и 100 дузпи да дадат на ЮВЕ , това никога няма да компенсира Калчополи и Калчо сомезе :!: Щетите , които бяха нанесене на ЮВЕ не са само двете отнети титли , това е авторитет , спонсорски договори за милиони евро , пропуснати ползи от участия в ШЛ и др . Една , две или три дузпи НИКОГА няма да ни върнат тези неща ! Това беше един от мачовете , които те правят шампиони . Мач , в който играеш слабо , но взимаш победата . SEMPRE JUVE :!:

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 16 сеп 2012 23:40

първите 30 мин бяха най-слабите на Юве, които съм гледал още от преди Чиро Ферара да стане треньор... много,ама много слабо НЕИГРАХМЕ... последните 15 мин на първото полувреме играхме по-нормално, ако трябва да си говорим честно бихме с късмет,ама нали точно това различава добрия и великия отбор,когато късмета ти се усмихва побеждаваш,а следващия кръг тотално смачкваш съперника,е следващия мач е с Челси в ШЛ,а там всичко е различно... При 1:0 Дженоа направиха няколко много странни пропуска,ама здраве да е, нали бихме... Мирко много добре започва сезона, като че ли той е топ-нападателят,който толкова чакахме това лято и така и не дойде, формата му е като на топ нападател и дано я запази !
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Върни се в “Ювентус”