Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 15 сеп 2012 22:17

Bourgas написа:Дните 29-30 септември как са? Питам тези, които ми писаха на лично.

Аз най-вероятно съм в Стара Загора тогава. 23-ти ми е удобно или 22-ри следобяд. Пък в крайна сметка не се съобразявайте с мен. Достатъчно доверие ви имам. ;) Знам,че решенията ще са правилни.
П.П. Май имам проблеми с кръвното. Баси !!! :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 сеп 2012 22:25

Какво ми прави впечатление....
1. Херо. Не говори нито преди,нито след мач. Някой да знае причината ?? Или да се досеща ???
2. Гаел. Винаги "играе" по едно полувреме. Нужен ли ни е???
3. Петьо Колев каза,че при една победа отбора тръгва нагоре. И аз мисля така.
4. По принцип не съм подкрепял идеята да се налагат юноши когато отбора има някакви цели и амбиции. Просто щото не стават за тежки битки. Мисля си обаче,че ако отбора продължава да крета е по-добре да се обиграват младите.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 сеп 2012 22:28

Анисе вкарва 2 за ЦСКА. Дано са последните в кариерата му. Желая му Миро Иванов да му начупи краката. И двата...Иначе успех на ЦСКА срещу Лудогорец. ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 16 сеп 2012 10:01

subzero написа:Анисе вкарва 2 за ЦСКА. Дано са последните в кариерата му. Желая му Миро Иванов да му начупи краката. И двата...Иначе успех на ЦСКА срещу Лудогорец. ;)

+1 ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 16 сеп 2012 11:48

subzero написа:Какво ми прави впечатление....
1. Херо. Не говори нито преди,нито след мач. Някой да знае причината ?? Или да се досеща ??? - от третият кръг и аз това се питам :|
2. Гаел. Винаги "играе" по едно полувреме. Нужен ли ни е??? - и едно му е много! Не го харесах от самото начало. Явно с нещо е подвел Херо в пробния период.... а може пък причината да е и някаква финансова изгода..... ай пак конспирации :(
3. Петьо Колев каза,че при една победа отбора тръгва нагоре. И аз мисля така. - нагоре, нагоре, колко да е нагоре.....вече?
4. По принцип не съм подкрепял идеята да се налагат юноши когато отбора има някакви цели и амбиции. Просто щото не стават за тежки битки. Мисля си обаче,че ако отбора продължава да крета е по-добре да се обиграват младите. - е те тогава Б група ни е в кърпа вързана! Пък там ще можем да си ги обиграваме колкото си искаме.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 сеп 2012 15:16

Старши треньорът на Черноморец , Димитър Димитров - Херо остана изключително недоволен от поредния посредствен мач на „акулите“ от началото на сезона. Снощи Черноморец записа загуба с 0:1 от Монтана и вече изостава на 10 точки от лидера Лудогорец. Бургазлията призна, че на почивката на двубоя е искал да смени цели седем от играчите си. Черноморец записва най-лошия си старт във Висшата лига от сезон 2001/2002.

„На полувремето смених само двама играчи, но истината е, че исках да сменя седем от тях“, призна Херо.

„Това, което ме тревожи не са десетте точки разлика от Лудогорец , а това, че в момента не разполагам с отбор“, каза още Херо.

Специалистът вярва, че спекулациите около бъдещето на Боли на „Лазур“ не са повлияли на резултата. Както е известно преди време, Боли изненада всички, заявявайки, че иска да премине в Реал М.

„Не мисля, че това ни повлия. Изиграхме подобни мачове срещу Ботев Пд и Локо Пд. По-скоро ни липсва концентрация. На някои футболисти футболът не им е цел номер едно в момента, но аз съм треньорът и вината е моя“, каза още специалиста.
:)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 16 сеп 2012 15:21

Bartolomej написа:
Старши треньорът на Черноморец , Димитър Димитров - Херо остана изключително недоволен от поредния посредствен мач на „акулите“ от началото на сезона. Снощи Черноморец записа загуба с 0:1 от Монтана и вече изостава на 10 точки от лидера Лудогорец. Бургазлията призна, че на почивката на двубоя е искал да смени цели седем от играчите си. Черноморец записва най-лошия си старт във Висшата лига от сезон 2001/2002.

„На полувремето смених само двама играчи, но истината е, че исках да сменя седем от тях“, призна Херо.

„Това, което ме тревожи не са десетте точки разлика от Лудогорец , а това, че в момента не разполагам с отбор“, каза още Херо.

Специалистът вярва, че спекулациите около бъдещето на Боли на „Лазур“ не са повлияли на резултата. Както е известно преди време, Боли изненада всички, заявявайки, че иска да премине в Реал М.

„Не мисля, че това ни повлия. Изиграхме подобни мачове срещу Ботев Пд и Локо Пд. По-скоро ни липсва концентрация. На някои футболисти футболът не им е цел номер едно в момента, но аз съм треньорът и вината е моя“, каза още специалиста.
:)

Гълабе,нещо ме съмнява тази статия. :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 16 сеп 2012 21:19

Мечо Телкийски не ни харесваше, а днес пак реши мача на Локото.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 сеп 2012 21:26

subzero написа:Анисе вкарва 2 за ЦСКА. Дано са последните в кариерата му. Желая му Миро Иванов да му начупи краката. И двата...Иначе успех на ЦСКА срещу Лудогорец. ;)

Аз пък желая успех на Лудогорец срещу ЦСКА ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 сеп 2012 21:27

k.dimitrov написа:Мечо Телкийски не ни харесваше, а днес пак реши мача на Локото.

Срещу отбора дето ще го разследват за черно тото ;)

Върни се в “Черноморец”