зеления написа:blue_lagoon написа:Пребийте ги тези. Неприятен отбор с още по-неприятни фенове. 3-1 за Ботев
Тоя явно е доста комплексиран от морето, щом във всеки форум се къса да плюе по Черно море.. Доста му е дошла гаврата над любимия му отбор от зелените.
![]()
![]()
![]()
П.П. Чудя се защо когато два ата си мерят п*шките си завираш з*дника?![]()
![]()
![]()
Явно не съм комлексиран от отбор,който 52 години бием,като тъпан на сватба в София. Явно и от мачовете във Варна не съм комплексиран ,след като за 32 години имаме една загуба. Явно и от фенчетата на морето не съм комплексиран.след като се знае,че феновете на Левски във Варна са повече от феновете на Тича. От форумците на Ч.м. пък съвсем няма как да съм комлексиран,защото хем са малко хем са циклофреници. Да се сравнява Големия Ботев с Ч.м. обаче е смешно. Знаем какви футболисти е създал Ботев,знаем каква публика има,знаем че винаги излизат да играят футбол,а не ръгби ,като моряците. Дадох прогноза,ще я потвърдя: Здрав бой над морето и горчив хап за малкото им фенове. Цинизми като зеления няма да употребявам. Въпрос на ниво и възпитание. Както се казва:-"Формата е временна,класата е вечна'