Какъв цвят трябва да са екипите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKAr4e
Контакти:

Какъв цвят трябва да са екипите на ЦСКА

Мнениеот CSKAr4e » 01 сеп 2009 20:59

Аз искам да са изцяло червени.Някак си по респектиращо а и така ЦСКА изглежда по хубаво на терена :)
Последна промяна от CSKAr4e на 01 сеп 2009 21:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Какъв цвят трябеа да се екипите на ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 01 сеп 2009 21:04

Както на тях им е най удобно е най добре важното е да биеме!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

krix
Контакти:

Re: Какъв цвят трябва да са екипите на ЦСКА

Мнениеот krix » 01 сеп 2009 21:06

мен сегашните ми харесват ;)

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 01 сеп 2009 21:06

CSKAr4e написа:Аз искам да са изцяло червени.Някак си по респектиращо а и така ЦСКА изглежда по хубаво на терена :)

Подкрепям!

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 01 сеп 2009 21:12

червено - бяло - червено

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Re: Какъв цвят трябеа да се екипите на ЦСКА

Мнениеот jembajemba » 01 сеп 2009 21:37

delqnski47 написа:Както на тях им е най удобно е най добре важното е да биеме!

Абсолютно.
На мен все пак по ми харесват червени фанелки и бели гащета.

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 01 сеп 2009 22:00

Добре де драги фенове на Левски. Не мога да разбера, момчето пуснало тема, пита фенове на ЦСКА за тяхното мнение и изведнъж, без дори да е подразнил с нещо, вас феновете на другия отбор и вие започвате, да си изказвате компетентното мнение, което си е очевадно заяждащо. Защо, какъв кеф ви прави? Аз разбирам да се е разразил някакъв голям спор, добре давайте, но по тема абсолютно не касаеща Левски и айде всички във форума на ЦСКА. Хайде оставете феновете на ЦСКА да си коментират, а ако искате и вие да го направите заповядайте, ма нека малко по-спокойно и непровокиращо. Относно онзи фен дето казва, че привържениците били на ЦСКА от провинцията- няма значение от къде са важното е че са фенове, то май и Левски има фенове от посочените населени места, да не ги ли смятаме за такива.И какво е това деление на провинция, вие същност знаете ли какво значи това и по това ли оценявате стойноста на хората. И момчета, вие които през 1989г. сте били на по-малко от 10г., не изказвайте мнение за нещо, на което няма как да сте били някакви очевидци, просто защото тогава сте оформяли детското си мислене, защото виждам че говорите за комунизъм и кой на кой бил отбор. Хайде Левски не е бил отбор на властта все едно. Иначе екипите така са добре според мен.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 сеп 2009 22:13

[offtopic]Още две такива мнения като тези дето досега чистих и ще хвърчат БАНОВЕ-ясен ли съм.Няма цяла вечер да се занимавамс вашите глупости!!- :evil: :evil: :evil: :evil:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 01 сеп 2009 22:16

Според мен , много добър вариант е червени тениски,черни гащета и бели чорапи.И ако Титан не намерят генерален спонсор,да се договорят да сложат логото на УНИЦЕФ.Така поне ще помагаме ние по някакъв начин за популяризирането на организацията и естествено ще си плащаме затова. :)

omax
Контакти:

Мнениеот omax » 01 сеп 2009 22:24

Е как какъв? Добре, че Любо върна ОРИГИНАЛНИЯТ НИ ЕКИП......Червено-бяло-червено....то не бе черно /макар и страхотен/, то чисто червени,то златисти.....Срещу Леверкузен комбинацията бе втрещяваща от черния и червения екип.......класиката на ЦСКА е точно тази - червено-бяло-червен. Важното е фланелката да се облича от момчета със хюс и желание......

Върни се в “ЦСКА”