Черно море - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Re: Черно море - Ботев Пд

Мнениеот factotum » 15 сеп 2012 19:13

Някой, бил на мача, да коментира това, моля:
"В 80' на срещата съдията не отсъди дузпа, след като Тошко Неделев бе спънат грубо в наказателното поле, но Йорданов подмина 100% дузпа. В 86' смешния съдия Георги Йорданов не даде абсолютен червен картон на вратаря Китанов, който игра с ръка извън наказателното поле. През целия двубой смешника от Габрово подпираше отбора на Черно море и се опитваше да прибере Ботев в наказателното поле."

Не че сме очаквали нещо друго. Равностоен мач.
B12TRAS във Варна. Който иска да точкува:
ИзображениеИзображение
Последна промяна от factotum на 15 сеп 2012 19:52, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 15 сеп 2012 19:29

Да бе съдията опорочи срещата... съдията виновен, че два отбора без никакви футболни качества спукаха топката....
Генов тотален некадърник, както и цялото ни ръководство барабар с футболистите, с тази "игра" съвсем ще изгонят и малкото останала публика на "Тича". Срам и позор!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 15 сеп 2012 19:34

Днес мачът беше копие на този със Славия.Имахме положения,които пропуснахме,както и Ботев също.Реално,който беше вкарал гол,биеше.Който е бил на мача обаче не може да оспори факта,че публиката ни,освен че я няма,за което си има причини,се държа по толкова селски начин,който не съм виждал на този стадион дори като играехме в Б група.Едната част псува Генов,другата псува играчите на Черно море,псува публиката на Ботев,псува "плебеите",псува "тимаджиите",псува общината и изобщо всичко,което мърда се псува.Манталитет се гради с години.Ние се върнахме в началото на прехода.На такава публика и стадион "Тича" във вида му от преди ремонта на Илия Павлов й е много.Тази публика не заслужава отбор в А група,стадион,и т.н.

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 15 сеп 2012 19:35

wicked1913 написа:Да бе съдията опорочи срещата... съдията виновен, че два отбора без никакви футболни качества спукаха топката....
Генов тотален некадърник, както и цялото ни ръководство барабар с футболистите, с тази "игра" съвсем ще изгонят и малкото останала публика на "Тича". Срам и позор!

Може би си прав. Но аз таях надежди да се коментират тези две ситуации, дали настина са такива, нищо повече. Ако ситуацията при спъването е била спорна и вратаря не е бил извън наказателното поле - ОК. Не бях на мача и ми е интерсно. :roll:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 15 сеп 2012 19:42

factotum написа:Някой, бил на мача, да коментира това, моля:
"В 80' на срещата съдията не отсъди дузпа, след като Тошко Неделев бе спънат грубо в наказателното поле, но Йорданов подмина 100% дузпа. В 86' смешния съдия Георги Йорданов не даде абсолютен червен картон на вратаря Китанов, който игра с ръка извън наказателното поле. През целия двубой смешника от Габрово подпираше отбора на Черно море и се опитваше да прибере Ботев в наказателното поле."

Не че сме очаквали нещо друго. Равностоен мач.
B12TRAS във Варна. Който иска да точкува:
Изображение

Вратарят не игра с ръка,не беше последен и за това не е с червен картон.Дузпата я видяха само феновете на Ботев.А за фаловете,Черно море натискаше,а Ботев играеха на контра.Ако се задържаха малко в половината на Черно море и Ботев можеха да получат няколко фаула около пеналта.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 15 сеп 2012 19:42

Дечев и Попов също и Живко да ги псуваш им е малко.
Кой доведе тези аматьори Стига толкова вън :arrow:

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 15 сеп 2012 19:47

изгони публиката бе некадърен физкултурник махаи се от варна смешнико долен
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 15 сеп 2012 19:49

Не върви и не върви. Директива ли е,конспирация ли не знам :roll: Обаче не върви Морето и това е положението :cry: !

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 сеп 2012 19:51

ralimavridov написа:Днес мачът беше копие на този със Славия.Имахме положения,които пропуснахме,както и Ботев също.Реално,който беше вкарал гол,биеше.Който е бил на мача обаче не може да оспори факта,че публиката ни,освен че я няма,за което си има причини,се държа по толкова селски начин,който не съм виждал на този стадион дори като играехме в Б група.Едната част псува Генов,другата псува играчите на Черно море,псува публиката на Ботев,псува "плебеите",псува "тимаджиите",псува общината и изобщо всичко,което мърда се псува.Манталитет се гради с години.Ние се върнахме в началото на прехода.На такава публика и стадион "Тича" във вида му от преди ремонта на Илия Павлов й е много.Тази публика не заслужава отбор в А група,стадион,и т.н.

......псуват и мен, че пуснах тема в която казах, че не искам да псуват :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 15 сеп 2012 20:01

ralimavridov написа:Днес мачът беше копие на този със Славия.Имахме положения,които пропуснахме,както и Ботев също.Реално,който беше вкарал гол,биеше.Който е бил на мача обаче не може да оспори факта,че публиката ни,освен че я няма,за което си има причини,се държа по толкова селски начин,който не съм виждал на този стадион дори като играехме в Б група.Едната част псува Генов,другата псува играчите на Черно море,псува публиката на Ботев,псува "плебеите",псува "тимаджиите",псува общината и изобщо всичко,което мърда се псува.Манталитет се гради с години.Ние се върнахме в началото на прехода.На такава публика и стадион "Тича" във вида му от преди ремонта на Илия Павлов й е много.Тази публика не заслужава отбор в А група,стадион,и т.н.

Ти наистина си интелигентно момче. Напипал си нещата. Напълно споделям мнението ти. Най ми харесва последното изречение ;)

Върни се в “Черно море”