Официална фен-тема новия капитан на ЦСКА - Апостол Попов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Официална фен-тема новия капитан на ЦСКА - Апостол Попов

Мнениеот Joni_ » 14 сеп 2012 14:05

Доволен съм, Апата е показал ,че заслужава да носи лентата .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 сеп 2012 14:40

Голям играч! Има по-малко официални мачове в А група от 21 годишния вратар на Левски :lol: Честит да ви е! Заслужава да играе и в националния, нищо че за последните 3 години е играл 3 мача 8-)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 14 сеп 2012 14:58

rsk написа:Голям играч! Има по-малко официални мачове в А група от 21 годишния вратар на Левски :lol: Честит да ви е! Заслужава да играе и в националния, нищо че за последните 3 години е играл 3 мача 8-)

имаш сериозна грешка в пресмятанията
2010та той има 26 мача
2009та 12 мача
2011та 3 мача
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 сеп 2012 16:36

emi_cska написа:
rsk написа:Голям играч! Има по-малко официални мачове в А група от 21 годишния вратар на Левски :lol: Честит да ви е! Заслужава да играе и в националния, нищо че за последните 3 години е играл 3 мача 8-)

имаш сериозна грешка в пресмятанията
2010та той има 26 мача
2009та 12 мача
2011та 3 мача

[offtopic]Що си играеш да му обясняваш? На Апата едва ли му е пукало за мнението му, като шибна онзи гол на "Герена" :twisted: , пък и като се смята броят мачове на двамата играчи, трябва и малко акъл, за да се съобрази, че единият е имал трайни контузии, а при другия травмите са рядкост. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 14 сеп 2012 16:59

разкрии сините апа :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 сеп 2012 17:48

Vincenzo написа:Кажи ми Апата колко официални мача има изиграни в последните 1-2 години ? Ама нали е известен, пък и си го обичат хората, дай да го цапнем. А това,че Ваньо Иванов е титуляр в шампиона на Сърбия и един от най-добрите отбори на балканите... няма значение. За Крачуна съм по-съгласен, ама е много нервен и не се знае дали няма да прегори във важните срещи.

Виж сега, по принцип съм съгласен че този който е в най-добра форма той трябва да играе, но от друга страна нито ти предполагам, нито аз сме следили подробно в последно време изявите на който и да е от четиримата в клубните си отбори по обективни причини. Най-много да си гледал мача Локо-ЦСКА. Знаем само че гол на Иванов е класирал Партизан за групите на ЛЕ и толкова. Но с мачовете на националния и двамата сме добре запознати и състоянието на защитата ни е от много години трагично.
Аз смятам и нещо друго. По принцип доста често се наблюдава разлика в представянето на даден футболист за клубния си отбор и националния. Примери колкото щеш: Пелето, Генчев, дори Манолев преди началото на този квалификационен цикъл един силен мач за националния няма. И да речем един Миро Клозе в бундестима доскоро беше незаменим титуляр докато в клубните си отбори никъде не остави ярка следа. Но просто разковничето в случая е до каква степен отделните футболисти са сработени помежду си, а от решаващо значение е голяма част от титулярите да играят в малко на брой отбори. (вж. Италия, Испания и Германия). Перфектно би било централната защитна двойка, фланговите футболисти, дефанзивните халфове или нападателното трио да са от 1 отбор.
А и признай си поне малка част от негативизма ти се дължи на факта, че Апата е канар. ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 14 сеп 2012 22:08

Ауу жИсткооо!!! Мале, мале няма дъно....копаете ли копаете.....ама сте ми по-симпатични от Левски! :)
нямам подпис...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2012 23:54

За Попов "Изваденото рамо" ли говорим?
Не мисля,че притежава качествата да бъде капитан на който и да е отбор.Ама,пък,кой ли в ЦСКА ги притежава? :mrgreen:

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 14 сеп 2012 23:59

blue avalanche написа:За Попов "Изваденото рамо" ли говорим?
Не мисля,че притежава качествата да бъде капитан на който и да е отбор.Ама,пък,кой ли в ЦСКА ги притежава? :mrgreen:

ако обичаш не обицдай футболиста, дори и да е изваждал 2-3 пъти рамото си аз никога не бих обидила ваш футболист така
Последна промяна от emi_cska на 15 сеп 2012 00:15, променено общо 1 път.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 сеп 2012 00:05

emi_cska написа:
blue avalanche написа:За Попов "Изваденото рамо" ли говорим?

а ти кой си за да коментираш нещата случващи се в ЦСКА а

Да не би да има определени хора,които да коментират "нещата,случващи се в ЦСКА"?
Аз,пък,да не знам...

Върни се в “ЦСКА”