BadBoy написа:v.r.s. написа:PFC Litex написа:Как решихте, че няма да има интрига не зная.
В Испания също няма интрига като играят на разменено гостуване.
Хем пискаме, че играят малко мачове, сега пък що купата е така.
И къде ще е интригата в мачовете Левски-Добруджа примерно, ако се играе в два мача. Дори Добруджа да успее да направи изненада в първата среща, то във втората Левски ще ги отнесе с няколко гола. А да не говорим ако първият мач е в София и Левски победи с 4 гола разлика, кой ще гледа реванша в Добрич и каква ще е интригата.
А както беше до сега да се решава в една среща, като отбора от по-долна дивизия е домакин, имаше интрига и се получаваха изненади, както стана с гостуването на ЦСКА в Симитли, както и преди няколко години когато Миньор отпадна от Черноморец Поморие и т.н.
Че в Испания Барса и Реал не играят ли с отбори от трета дивизия и както се вижда на хората им е интересно.
Реал - Алкоркон, помниш ли този мач?
Какво ме интересува Испания, аз говоря за България, нали искаме да има интересни срещи със заряд в тях. Испансиките отбори играят в Евро турнирите до пролетта стигайки до полуфинали и финали в тях и има какво да гледат. Те може да си позволят в турнира да има и срещи без интрига, докато в България имаше един интересен турнир и него го съсипаха с тази промяна.
Явно са решили до края на турнира да стигат "грандовете" и да не се допускат изненади с тяхното отстраняване, както стана с ЦСКА миналата година и преди няколко, когато на финала играха Берое и Черноморец Поморие. Аз мога да дам за пример Англия, където също се играе в един мач и се преиграва само при равен, заради това турнира в Англия е интересен и атрактивен, докато срещите за Купата на краля не са толкова атрактивни освен ако не се срещнат отбори от елита. Колко хора ще седнат да гледат ЦСКА-Гигант Съедитение или Левски-Витоша Долна Диканя, ако срещите не се решават в един мач и то ако грандовете не са гости?