Вижте пълната програма на А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Вижте пълната програма на А група

Мнениеот PFC Litex » 14 сеп 2012 16:51

1Neutralen написа:
PFC Litex написа:
1Neutralen написа:Е хубаво, но аз говорих за А група. Купата ми е по малко интерсна на този етап. Това са само ранните кръгове. Аз искам да гледам А група, и както повечето хора тук, бих предпочел да сложат мачовевете от А група на мястото на тези за Купата...

Ти явно не четеш.
ТВ+ искат мачовете за купата да са през уикенда, как да има и редовен кръг през същият, явно това е било едно от условията да платят права за същата.

Да сложат мачовете за купата през седмицата. Все пак и през седмицата се гледа ТВ, нали?

Това е условие поставено от телевизията и ако искат да се предава, и при положение, че парите са кът във футболът ни и се търсят приходи, колкото и тъпо да звучи ще се съгласят с искането, телевизията (ТВ+) зор си няма.
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 сеп 2012 16:54

крАСАВци написа:
PFC Litex написа:

Междинка е когато един кръг се играе ПРЕЗ СЕДМИЦАТА, заради други мачове от първенство.
В случая тоя 11 кръг го играем през седмицата не заради мачове от първенството, а заради мачове за Купата.
Това е смешното...кога мачовете за Куапата са се играли събота и неделя, а първенството през седмицата.
Да не говорим, че това са сигурно 16 финалите...където игреам срещу отбори от Б и В група..мачове дето на никой не са му интересни.
Абе всичко е толкова объркано...

Тук съм съгласен, че първенството трябва да е с предимство за поместване на срещите в уикенда, но пък сега няма излъчване на първенството, а явно има договорено за Купата и затова те са с предимство. При така създалата се ситуация са взели единственото възможно решение. Ако имахте осветление, щеше да е друго.
Реалният виновник за ситуацията е някъде другаде и следствията са навързани. Държавата май още дължи едни пари на БНТ, те пък дължат на посредника, той пък дължи на клубовете и в резултат клубовете не искат да преговарят когато има неиздължени суми. Няма ТВ излъчване за първенството, то минава на заден план и ето ти мачове в сряда, жребий и вие сте там. Не е сериозно да мислите, че някой нарочно ви е натикал в такова неудобно време. Това показва и малко провинциален комплекс. Цялата сграда се клати и неизбежно някой получава тухла по главата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 сеп 2012 16:59

rumbata написа:
Avanti_Ragazzi написа:Боже господи защо са сложили 2 междинни кръга, а на тяхно място са сложили мачове за Купата? :? :o :lol: :lol: Мача с Миньор в Перник, в сряда от 2,30 часа!!!

:evil: :evil: :evil: :?: :?: :?:

Вместо мачовете за купата да са си в сряда както си е било винаги!!! И първенството през събота и неделя?

Боже господи, колко прости хора има в тая държава, немам думи!!!!

И на мен това ми направи впечатление веднага - мачовете за купата в събота, а за първенството в сряда. Имам чувството, че тези промени се правят само за да се лази по нервите на феновете.

Направо съм отвратен от Футболната централа, пълно безумие. Срещите за КБ, много от които ще бъдат напълно безинтересни, ще се играят през почивните дни, а тези за първенството в сряда от 14.30. Но какво се очудваме футбола отдавна не е за феновете, а за печелене на пари от ТВ права и за други интереси. Как искат да има пълни стадиони като са поставили мачове като Миньор-Левски и пловдивското дерби в ранният следобяд в сряда, когато хората са на работа. Също така не ми стана ясно защо мача между Берое и Черноморец от 9-ти кръг е отложен и ще се играе също в сряда на 21.11.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 сеп 2012 17:20

Също така и с решението за реванши в турнира за КБ се губи заряда в тези срещи и ще бъдат доста предвидими и безинтересни. Тази промяна според мен е доста голяма тъпотия.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 14 сеп 2012 17:26

v.r.s. написа:Също така и с решението за реванши в турнира за КБ се губи заряда в тези срещи и ще бъдат доста предвидими и безинтересни. Тази промяна според мен е доста голяма тъпотия.

Напълно съм съгласен. Голяма глупост е това. Няма да има никаква интрига.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 сеп 2012 17:30

1Neutralen написа:
v.r.s. написа:Също така и с решението за реванши в турнира за КБ се губи заряда в тези срещи и ще бъдат доста предвидими и безинтересни. Тази промяна според мен е доста голяма тъпотия.

Как решихте, че няма да има интрига не зная.
В Испания също няма интрига като играят на разменено гостуване.
Хем пискаме, че играят малко мачове, сега пък що купата е така.
Изображение

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 14 сеп 2012 17:45

PFC Litex написа:
1Neutralen написа:

Значи да разбирам че след мачовете Симитли - ЦСКА и ЦСКА - Симитли е възможно Симитли да продължи?
България не е Испания.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 сеп 2012 17:46

PFC Litex написа:
1Neutralen написа:

И къде ще е интригата в мачовете Левски-Добруджа примерно, ако се играе в два мача. Дори Добруджа да успее да направи изненада в първата среща, то във втората Левски ще ги отнесе с няколко гола. А да не говорим ако първият мач е в София и Левски победи с 4 гола разлика, кой ще гледа реванша в Добрич и каква ще е интригата.
А както беше до сега да се решава в една среща, като отбора от по-долна дивизия е домакин, имаше интрига и се получаваха изненади, както стана с гостуването на ЦСКА в Симитли, както и преди няколко години когато Миньор отпадна от Черноморец Поморие и т.н.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 сеп 2012 18:41

Ако наистина са приели, да има реванши за купата, то тези от БФС са за брутално изнас..... :evil:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 сеп 2012 18:45

Ауууу, та ние нямаме победа срещу ЦСКА на 20-о число. :o
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”