Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив - 31 октомври СРЯДА?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив - 31 октомври СРЯДА?

Мнениеот Blue1914 » 14 сеп 2012 16:52

Спокойно, ако наистина има интерес към двубоя, телевизиите ще натиснат за промяна... И както винаги ще я получат! ;)

Единствения път, когато съм аз лично съм гледал този мач повече от 15 минути беше, когато той имаше някакво значение за класирането на Левски- пролетта на 2004... като пълни аутсайдери Ботев все пак завършиха наравно с бъдещия шампион . :)

Тази година имах мераци отново да го проследя, най-вероятно няма да ми се получи... :roll:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 сеп 2012 16:55

крАСАВци написа:Това е добра идея, да се разменят дните на мачовете от първенство и за Купата.

Тогава трябва да се променят и мачовете на отборите за първенство с които ще се паднете за купата, а те дали ще са съгласни на същото не се знае.

Примерно за купата се падат Ботев - Нафтата и Локо Пд - Черно море, това значи, че мачовете на Черно море и Нафтата също трябва да бъдат променяни, а те с зависими от техните им пък противници и става дълга и широка.
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 сеп 2012 17:02

Най - уникалната тъпотия на света дербито на България в Сряда в 14:30 ! Просто не е истина!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 14 сеп 2012 17:04

Ботев-Лудогорец същата работа.

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 14 сеп 2012 17:05

Голяма трагедия станало ,че мача ще е в сряда по никое време... Това ,че БФС са тотални идиоти на всеки е ясно,
но при положение ,че стадиона в сегашния си вид събира 7-8000 зрители максимум ,няма ТВ права и в понеделник
сутрин да го бяха сложили по програма пак щеше да се играе пред пълен стадион така ,че няма нужда от истерии.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 14 сеп 2012 17:16

terata, ти явно си под 98 набор, простено ти е ;) Тия изказвания доказват колко акъл имаш или по-скоро как нямаш такъв!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 14 сеп 2012 17:17

Това е единственият мач от кирливото ни първенство, за който бих платил 2.40 лв чрез СМС с ДДС, за да го гледам. Жалко, че е в сряда, но никой не е виновен на двата отбора (в случая домакина), че нямат осветление на стадиона. В един шампионат има по 3-4 междинни кръга, въпросът е, че в нормалните държави всички отбори си имат осветление и в нормалните и уредени организационно първенства програмата с часове, дати и ТВ излъчвания се знае от средата на юли. Успех на Локото и Ботев, смятам, че в дългосрочен план биха представлявали по-добре България в ЕКТ от софийските "грандове".

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 сеп 2012 17:17

100 години 100 написа:
demy27 написа:Ако някой си мисли, че това ще попречи да напълним стадион Локомотив, жестоко се лъже. Това е дербито на България и ако ще в понеделник от 9:00 да го направят, хората от Пловдив, които обичат футбола ще са на стадиона.

Ясно е ,че вие от покрайнините сте безработни, ама ние бачкаме!

Ако беше така, както си го написал, значи вие, бачкаторите ще сте потърпевши от това решение на БФС. Аз мога да излизам от офиса си, когато поискам и за мача ще освободя всички служители, които искат да го гледат, без значение от кой отбор са :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Loko Pd_Fan
Контакти:

Мнениеот Loko Pd_Fan » 14 сеп 2012 17:19

mannoli написа:
terata написа:
demy27 написа:Tова е дербито на България и ако ще в понеделник от 9:00 да го направят, хората от Пловдив, които обичат футбола ще са на стадиона.

Не знаех, че мача между Велбъжд и Металик Сопот е дербито на България, ма щом казвате :mrgreen:

софийските комплексари не могат да се примирят с истината-дербито е едно и е в ПЛОВДИВ!!!

Наистина на комплексарите от София им е трудно да се примерят с истината ,че Пловдив е най- футболния град в
България и че това истинското дерби!Те не могат да съберат 10 000 на тяхното измислено дерби!И още нещо,ако националния отбор играе в Пловдив,винаги ще има по два пъти повече хора на мача от колкото там!Те затова и не правят стадиона,веднъж дойдат ли да играят в Пловдив и няма да искат да играят другаде,но нали всичко трябва да е в София!Смешници!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 сеп 2012 17:20

terata написа:Мхъ, закво само да ви завиждам ми кажи :mrgreen: За Марешки ли, за многобройните титли и купи, за евроуспехите ли ви, кажи за кво? :mrgreen: Дербито на България е едно и се знае и от малките деца, апа вий с жълтурите си мислите квот си искате, нали се сещаш че ми е през оная работа. Просто сте ми смешни :mrgreen:

Мача е много повече от купи, титли и евроучастия, жалко, че нямаш достатъчно потенциал да го рабереш и е излишно да ти се обяснява повече.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”