Зозо напусна фен-клуба само 3 дни след като бе избран за шеф

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Зозо напусна фен-клуба само 3 дни след като бе избран за шеф

Мнениеот T&T » 14 сеп 2012 15:54

uppercut написа:
джони написа:така,така,вече официално има 3 групички-за титан и против дучето,против титан и против дучето и за дучето и против титан,ако се добави и "за" стойчо младенов и против стойчо младенов стават 6 групи и т.н и т.н :mrgreen:

само информативно да те питам вашите стюарди от кой се финансират ..... по 15-20лв на мач до колкото разбрах ?

Само да ти отговоря, че всеки един от стюардите на мачовете на Ботев има договор с клуба и получава своите пари/20 лева на мач/ лично в края на месеца, за което се подписва на съответната ведомост. В Ботев посредници между клуб и стюарди няма.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 14 сеп 2012 16:04

terrorist написа:Сега да поясна, Ботев Пд когато бяха наистина сдружение да тогава ги давах за пример, как феновете победиха мафията ,но от както ги взе банкера от Габрово ,който на 50 години станал Ботевис,т като нашият пернишки който и той станал от ЦСКА на 100 години, като се смени власта или недай си боже в публиката се проявът антиГЕРБски лозунги, как същият банкер ще си поиска парите.
Защо слагам Берое- помня имах 2 колеги близнаци от Ст.Загора, с тях все спорихме кой скача повече на кръв на Левски- ЦСКА или Берое и те ми казваха, ако някой ден Берое легне на някой ще ги избиеме всичките, обаче ако легнем на Левски ще ги избием и запалиме, последните години това е един от най приятелските мачове, нито са избити, нито запалени.
За Локо Сф да кажем опитват се нещо, но резултат никакъв.

Как можа главата ти да роди подобна глупост - ако в публиката се появили антиГЕРБски лозунги, Цветан Василев щял да си поиска парите. По същата логика ако в публиката на Локомотив Пловдив се появят такива лозунги Бойко ще отзове Марешки и ще ги остави да фалират и изпаднат или пък Иво Тонев и Сашо Сталийски ще се изтеглят от Левски, защото феновете му псуват премиера по време на различни спортни мероприятия. Агитките на Ботев, както и тези на Локомотив Пловдив, Левски, ЦСКА и останалите отбори са изразявали и изразяват позицията си по определени въпроси без страх от нищо.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 14 сеп 2012 16:09

джони написа:
terrorist написа:Браво достойно поведение никви пари от тия боклуци,похвално също е поведението на феновете на Локо Пд и Ботев Враца които се борят за своята любов, за своя отбор, чувам че и в Спартак Вн, всички други отбори които стоят е гледат безучастно какво става с техните отбори и с футбола като цяло, след време ще ревът много, (визирам най-вече феновете на Левски, Ботев Пд, Черно море ,Черноморец ,Берое, Славия, Етър-въпреки че застанаха зад треньора си, Локо Сф)

пълни глупости,локо пд са по зависими отвсякога,те са точно на едно телефонно обаждане от закриване,а Спартак Варна са супер дейни и последователни,другите които заслужават уважение са Миньоро,при тях няма 5-6,само някой да ги погледни накриво и скачат директно с винкело,от години това е константа при тях,нафтата и пирин също са точни,въпреки че направиха грешки,при нас Ботев проблемите са от голямата посещаемост,много е трудно другите отбори да го разберете,защото всички се познавате поименно при нас обаче при над 10 хилки на мачовете цари пълен хаос,миналата година всеки мач ни глобяваха,но като цяло минавахме между капките,докато тази бфс чака само една грешна стъпка да ни отреже главата,всички други фенове на отбори са си платени курви

Джони,пак се изказваш неподготвен! Откакто ТИМ са на власт,в "Черно море" мачове не се купуват и продават! Истина! И Фен клубът не получава и стотинка от Управата. Колкото до ",другите които заслужават уважение са Миньоро,при тях няма 5-6,само някой да ги погледни накриво и скачат директно с винкело", ТИ СЕРИОЗНО ЛИ МИСЛИШ по този начин в 21-ви век??? "Браво"!!! И накрая да те попитам: а ти НЕплатена ***** ли си???

Адмирации за Зозо и другите двама!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 14 сеп 2012 16:38

Вече не разбирам, какво става в ЦСКА. Зозо си тръгва след един ден, защото идобщо не е искал да е шеф на фенклуба, но кой тогава го е издигнал? Пак някакви парадокси и групички. Сега без председател на феновете, хората от провинцията си искат Дучето, а останалите се чудят, какво става. Гадовете искат да затрият отбора ни, а ние продължаваме с игричките иди ми дойди ми. Явно сме толкова смешна публика и си заслужаваме тъпото ръководство.

Потребителски аватар
Allemalle
Контакти:

Мнениеот Allemalle » 14 сеп 2012 16:54

Не е лесно да се бориш с МУТРИ!Мутри във София през 2012 година!Дучето го плювахте ама човека има топки застава твърдо против пернишките БОКЛУЦИ! Журналисти им се слагат,фенове им се слагат..И за какво някакъв фен ще се предлага на Титан.За да вземе 20-30 лева на мач да го почерпят кюфтета?Аз ходя работя не взимам много но ми стигат да съм самостоятелен и да не завися от 2 кебапчета на Митко Борисов.
НИКАКЪВ ПРОТЕСТ НЯМА ДО СЕГА!!!! Никакъв всеки ден съм във сградата на Титан там няма нито една протестна бележка разлепена!
За съжаление нещата са много по дълбоки това си е до Българския манталитет . 5 века робство си оказват влияние.Ток,вода парни всичко се вдигна всички си траеме .Камо ли за ЦСКА ....

ПП Няма нищо по хубаво клуба и феновете да са свързани и да работят заедно!Клуба ЦСКА е жив зареди феновете.ЦСКА е марка зареди феновете.Институция е зареди феновете.Разбира се тази сплав Клуб-фенове я има навсякъде по белите държави. Тук нещата са различни.Собствениците на ЦСКА са в клуба само и единствено за да печелят пари.Какво направиха до сега взеха ЦСКА с обещание да го платят но не го платиха.Всичко което можеше да се продаде от ЦСКА се продаде.Всички пари дошли от УЕФА,ТВ права и каквито и да е други се прибраха по сметките.Нищо не се плаща.Реално от клуба само се взима и нищо не се плаща.Фалита е неизбежен.Жалко ,че държавата не се намесва с по твърда ръка.Нека им се постави под съмнение концесията за боклука във София пък да видиме тогава. Но Бат Бойко изгони вълка зареди тия така ,че няма скоро да видиме Бойче да ги натиска.Нали и той като журналистите и някой от феновете си прибира своето от Титан.

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 14 сеп 2012 18:00

Allemalle написа:Не е лесно да се бориш с МУТРИ!Мутри във София през 2012 година!Дучето го плювахте ама човека има топки застава твърдо против пернишките БОКЛУЦИ! Журналисти им се слагат,фенове им се слагат..И за какво някакъв фен ще се предлага на Титан.За да вземе 20-30 лева на мач да го почерпят кюфтета?Аз ходя работя не взимам много но ми стигат да съм самостоятелен и да не завися от 2 кебапчета на Митко Борисов.
НИКАКЪВ ПРОТЕСТ НЯМА ДО СЕГА!!!! Никакъв всеки ден съм във сградата на Титан там няма нито една протестна бележка разлепена!
За съжаление нещата са много по дълбоки това си е до Българския манталитет . 5 века робство си оказват влияние.Ток,вода парни всичко се вдигна всички си траеме .Камо ли за ЦСКА ....

ПП Няма нищо по хубаво клуба и феновете да са свързани и да работят заедно!Клуба ЦСКА е жив зареди феновете.ЦСКА е марка зареди феновете.Институция е зареди феновете.Разбира се тази сплав Клуб-фенове я има навсякъде по белите държави. Тук нещата са различни.Собствениците на ЦСКА са в клуба само и единствено за да печелят пари.Какво направиха до сега взеха ЦСКА с обещание да го платят но не го платиха.Всичко което можеше да се продаде от ЦСКА се продаде.Всички пари дошли от УЕФА,ТВ права и каквито и да е други се прибраха по сметките.Нищо не се плаща.Реално от клуба само се взима и нищо не се плаща.Фалита е неизбежен.Жалко ,че държавата не се намесва с по твърда ръка.Нека им се постави под съмнение концесията за боклука във София пък да видиме тогава. Но Бат Бойко изгони вълка зареди тия така ,че няма скоро да видиме Бойче да ги натиска.Нали и той като журналистите и някой от феновете си прибира своето от Титан.

А къде е протеста на Дучето?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 сеп 2012 21:07

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:...Причината, поради която тримата напуснаха фенското сдружение, е несъгласието им то да бъде финансово обвързано със собствениците на клуба в лицето на "Титан".Другояче казано те са твърдо против пернишките "боклукчии" да дават каквито и да било пари за охрана, хореографии или други дейности, като желаят фенклубът да бъде изцяло и напълно независима структура....

Е добре де, като не искат да взимат суха пара, да се оправят сами. В този живот никой никого не гони да му дава пари насила. По-смехотворни аргументи не бях чел от доста време, май наистина всички са психясали покрай истерията с новите собственици.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”