Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 14 сеп 2012 12:45

petkan написа:
BRF написа:Какво мислиш за снощният ни разговор за причините да няма публика?Дали да не го подложим на една дискусия?Можеби много хора не са се замисляли за това?

Я споделете :|

Ще изчакам Нейчо,че той по-добре пише ;) !Аз много приказвам ама трудно пиша,защото много бързо ми тече мисълта :o :lol: !Рискувам да остана или неразбран или криворазбран :? както се е случвало друг път!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 сеп 2012 12:57

petkan написа:
BRF написа:Какво мислиш за снощният ни разговор за причините да няма публика?Дали да не го подложим на една дискусия?Можеби много хора не са се замисляли за това?

Я споделете :|

Ами вчера с Вальо си говорихме и споделихме мисли, които сме имали и двамата без да ги изразяваме взаимно.
Т.е: Че феновете или стълпотворенията на хора на стадиона не са "желани сборища" за властимащите последно време. Без ние феновете да презумпираме подобни мисли ( поне аз и вие де) все си мисля, че нещата целенасочено отиват на там - умишлено да бъдат ограничени активните агитки от стадионите ни родни. За сега се действа откъм страна на интереса им - закрити клубове, фалирани такива, променени истории, странни часове на мачове дори и без ТВ излъчване, изопачени мерки за сигурност, подписване на гаранционни Декларации, абсурдни решения на комисиите в БФС явяващи се в ущърб на две и дори повече спорещи страни ( клубове)... Или по-директно казано: Там, където има организация за футболен мач има предпоставка за организация и от други естества...Ние българите сме единствено задружни по време на футболен мач. Там правим тълпата, а тълпата е трудно контролируема навсейде по света. Примери и в БГ има вече. Ето в Катунище - агитките на Ботев и Локо се сляха в "идеята" да търсят мъст за престъпника. Помним в Бургас случая с Йехова в Славейков...И те така. А и мача с ЦСКА ми е още пред очите, когато ние бяхме обиколени от жандармеристи. Дори ние, хората, които се събираме само за да се радваме на играта, дали не сме сложени в кюпа на "евентуалностите", които биха застрашили нечий комфорт и удобство.
ПС: Дано съм бил ясен. :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 сеп 2012 13:09

Бе де да ги знам... може и да са им понамалили малко доходите на държавните им служители, ама другите не ги мисли Ядат, пият и тропкат сиртаки

Абе и аз тъй подозирам, ама за миг се задертих за тях...Мушееееенници ниииееедни. Гат ниЙ са чудим с, какъв отбор да излезем в Монтанско гърчулята сертаки и узо ще пият. :twisted:
ПС: Тоше. ДуБро утро. :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 сеп 2012 13:14

Мисля, до колкото ми стига сивото вещество, че сте прави до към 50%. Всичко, което изброи Нейчо е точно така, но не съм съгласен, че го правят само и само да няма струпване по масови мероприятия на хора, организирани или не. За мен няма хора по стадионите, защото:
1. Няма адекватен футбол като този от близкото минало.
2. Няма желание във футболистите да покажат, че освен трансфер в чужбина или по-вероятно в някоя квартална кръчма, им се играе за публиката.
3. Масовите истерии за черно тото, кои основателни и кои не.
4. Неясния произход на парите на собствениците на клубовете, тяхното некадърно управление, абдикацията от спорта.
5. ТВ излъчването, което накара много хора да станат мързеливи, а преди не са били такива.
6. Копторите, които наричаме стадиони.
7. Липсата на каквито и да е футболни успехи (калсиране за групите на ШЛ и краен резултат 1:16 не го смятам за успех).
8. Широкоширещата се корупция от домакина на стадиона, до шефове на комисии, шеф на БФС, държавни органи.
9. И в нашия случай има още 2 неща, едното е системното погазване на футболния фен от страна на Дражев, Събев, Порточанов, Костадионов, Николов. И непризнаване на отбор, грешен стадион и т.н.

П.П. Имам надежда, че с тези хора, с които ходя на мачове няма да се откажем и добър или лош, ще ходим да гледаме футболът, който ни предлагат, а дано скоро и този, който на нас ни се иска да гледаме.
П.П.2. Добър вечер, Нейчо :mrgreen:
П.П.3. Забравих и за идиотите по стадионите, хулигани или както искат да се наричат, ама то е ясно. Спирам спама :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 14 сеп 2012 14:51

Пфуу егати деня дет имах. Станал съм в 9:30. Първо спретнахме компанията едно мачле, тъй докъм 12 ритахме. После се прибрах, хапнах, изкъпах са и отново потеглих. Ходих да взема една тениска(от форумните) за подарък, че в неделя съм на рожден ден. Минах през офиса на майка ми, че и там работа имах да върша. След това до паспортното да си взема личната карта и паспорта, че ги подновявах. Сега имам около час почивка, след това имам среща с един авер, трябва да ми даде едни работи, а след срещата на конференция, че ей каде мина туй лято и пак почват окръжните групи да играят. До момента съм навартял точно 25,5 километра със колелото, от обикалянето на града. До края на деня може и 35 да станат. :) :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 сеп 2012 15:15

Bourgas написа:Мисля, до колкото ми стига сивото вещество, че сте прави до към 50%. Всичко, което изброи Нейчо е точно така, но не съм съгласен, че го правят само и само да няма струпване по масови мероприятия на хора, организирани или не. За мен няма хора по стадионите, защото:
2. Няма желание във футболистите да покажат, че освен трансфер в чужбина или по-вероятно в някоя квартална кръчма, им се играе за публиката.
4. Неясния произход на парите на собствениците на клубовете, тяхното некадърно управление, абдикацията от спорта.
5. ТВ излъчването, което накара много хора да станат мързеливи, а преди не са били такива.
7. Липсата на каквито и да е футболни успехи (калсиране за групите на ШЛ и краен резултат 1:16 не го смятам за успех).
8. Широкоширещата се корупция от домакина на стадиона, до шефове на комисии, шеф на БФС, държавни органи.
9. И в нашия случай има още 2 неща, едното е системното погазване на футболния фен от страна на Дражев, Събев, Порточанов, Костадионов, Николов. И непризнаване на отбор, грешен стадион и т.н.

П.П. Имам надежда, че с тези хора, с които ходя на мачове няма да се откажем и добър или лош, ще ходим да гледаме футболът, който ни предлагат, а дано скоро и този, който на нас ни се иска да гледаме.
П.П.3. Забравих и за идиотите по стадионите, хулигани или както искат да се наричат, ама то е ясно. Спирам спама :)

Да Тоше. Прав си за интереса, като цяло, ама имахме предвид и факта, че никой нищо не променя интереса и в частност футбола ни роден да се превърне във "Висша лига", където да закараме децата си, жените си, родителите и дядовците си ( ако щеш ) на стадиона. Нима в Англия не е така. Висшата лига е не само институция там, ами и Държава в Държавата. Икономически инструмент дори бих казал в дебрите на добрата стара Ингилизия.
Идеята ни беше, че гонят и малкото, които останахме да ходим по стадионите и, ако не го правят умишлено значи говорим за некадърност с безкраен знак. Каквото и да е - пошло е. Ето го и нашия любим Черноморец. Цената на билета стана 10 лева. Вижда се, че публиката отново се стапя. Ако за мен, теб и останалите 500 човека не ни е проблем тази цена или пък закупуването на целогодишна карта явно за другите бургазлии е проблем. Проблем, който не е толкова финансов, колкото интересчийски...Ами в такъв случай - значи гъдела не му стига на бургазлията. Колкото и да е жалко - явно е, че бургаския човек има други приоритети и предпочита за 10 лева да изпие две бири и да яде от онуй хубавото мезе, дето с теб ядохме. :)
Оня ден за мача с Италия: ВЕрно Италия си е, но впрочем, когато повечето луди хор по стадионите са на границата на физическото оцеляване да поискаш цена на билет от 30 и 40 лв. си е чиста проба "клизма". Резултата се видя. Еуфория и публика не се връщат с непосилни цени на билетите.
В тази връзка очаквам най-скоро време при първия по-сериозен пробив и идея, че всъщност" совите не са това, което са" в главата на някой лудогорски публик мен, стадиончето им тип игрище да се изпразни, като загорял новобранец във войнишко кепе...Веднъж и за дълго време. Там обаче не може да се отрече на Петев и Домуса, че държат тамошните хора в позиция на интерес и вяра в светлото бъдеще въпреки 15-те лева билет, с които труженика влиза на стадиона.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 14 сеп 2012 15:20

Абе Акули никой ли няма да ходи към Монтана?
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 сеп 2012 15:31

Bourgas написа:Мисля, до колкото ми стига сивото вещество, че сте прави до към 50%. Всичко, което изброи Нейчо е точно така, но не съм съгласен, че го правят само и само да няма струпване по масови мероприятия на хора, организирани или не. За мен няма хора по стадионите, защото:

Прав си за всички неща!Въпроса е че според мен това е целенасочено!Замисли се кой може да спре 3000-4000 души в някакви техни искания?Примерно оставка на еди кой си :o !Ако има кауза вярвам,че няма да има ЦСКА и Левски,както нямаше и Ботев и Локо(Катуница).Заставам до всеки един човек независимо от кой отбор за борба за ПО-ДОБЪР ЖИВОТ!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 сеп 2012 16:12

Минах през Данчо, правят кастинг за нова колежка 8-) Мина и един негов клиент - фен на Черноморец, направо ни разсипа от смях...
п.п. Данчо, мерси за кафето ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 сеп 2012 16:14

Ники (бургазлията), виж си ЛС и ми отговори, че ме чакат с отговора
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”