Официална фен-тема новия капитан на ЦСКА - Апостол Попов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официална фен-тема новия капитан на ЦСКА - Апостол Попов
Апата е единствения човек от настоящия отбор, който е достоен за капитан на отбора. Единствения, който се държи както подобава за един футболист на ЦСКА! Честито на новия капитан! 
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Един истински мъж имахте и като го махнаха седите и гледате сеир... Колкото и да съм пристрастен, мога да кажа, че такава важна фигура и личност като Тошко Янчев май няма да имате скоро. Ама радвайте си се на "апата" ...
[offtopic]
Защо се излагаш така ?
[/offtopic]
[offtopic]
doktora25 написа:Според мен трябва да го налагат заедно с Крачунов за титулярна защитна двойка в националния отбор.

Vincenzo написа:Един истински мъж имахте и като го махнаха седите и гледате сеир... Колкото и да съм пристрастен, мога да кажа, че такава важна фигура и личност като Тошко Янчев май няма да имате скоро. Ама радвайте си се на "апата" ...
[offtopic]doktora25 написа:Според мен трябва да го налагат заедно с Крачунов за титулярна защитна двойка в националния отбор.
Защо се излагаш така ?
[/offtopic]
Това не е някаква ирония, наистина го мисля. Докога ще ги търпим тоя Русия и Бодуров да ни лазят по нервите всеки мач? Ако не бяха те срещу Италия резултатът да беше 3-0 за нас, срещу Армения вратарят нямаше да трепери цял мач да не си вкарат тия хубостници автогол, да не говорим за миналите квалификации. Трябва ни нова защитна двойка! Превъзходно би било тя да е от играчи на 1 отбор, за да са максимално сработени, а в Левски и Лудогорец и другите по-силни в момента отбори такива българи няма. Харесвам като цяло изявите и на Крачунов, и на Апата, просто смятам че те са подходящи, феновете ги харесват, а и двамата са известни основно с изявите си на терена, а не по чалга клубовете. Млади и перспективни играчи са, само трябва да бъдат налагани.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Кажи ми Апата колко официални мача има изиграни в последните 1-2 години ? Ама нали е известен, пък и си го обичат хората, дай да го цапнем. А това,че Ваньо Иванов е титуляр в шампиона на Сърбия и един от най-добрите отбори на балканите... няма значение. За Крачуна съм по-съгласен, ама е много нервен и не се знае дали няма да прегори във важните срещи.

-
OfanzivaCSKA
- Контакти:
Апата за последните 2 години колко мача има? А иначе Ванката е най-стабилния български защитник в момента!!
- Udoji90
- Контакти:
Винаги съм имал големи симпатии към него и смятам, че заслужава да носи лентата. Пожелавам му само да се отърве най-сетне от контузиите, които го преследват често.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Честито! Преди 5г беше в 5-та глуха, а днес е капитан на най-титулувания Бг отбор-ЦСКА! Затова не се предавайте!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- we are the champions
- Контакти:
Какво се случва с ЦСКА ,да не дава господ....
- botevforever
- Контакти:
Честито!Надявам се един ден да се върне в отбора на сърцето си.Дотогава му пожелавам най-вече здраве.Апостол е професионалист и заслужава уважението на феновете.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)