Монтана-Черноморец FT. 1-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
100 години 100
Re: Монтана-Черноморец 15.09.2012
Искам си Акаунта написа:petkan написа:Еййййй, най-после да се поразбъбрите..... Миро, ко ти става бе човек?! Слагаш Венци и Преслав пред Боли-то?! Ам'чи, ако и на него ще му търсим кусури, по-добре хич да не тръгват за Монтана. Че и Венко си тръгнал да лансираш! Що не земеш да гътнеш ракийка-две, че да си изгладиш малко идеите
А, и Паланката да не го закачате ей! Тамън се разигра човеко
Аааа , Венко не го лансирам . Просто отбелязвам , че той не е десен бек ( няма и изгледи да стане ) . А защо отбора е допрял до него , друг трябва да каже . Уалембо при всичките му кусури , беше класа над него . Защо беше освободен , преди да му се намери заместник ? Защо например не беше привлечен Мартин Дечев ( със свободен трансфер ) , който е младежки национал ?
На Боли не е необходимо да му търся кусурите аз ... те се виждат от самолет .
1. Ялов нападател .
2. Невероятен егоист .
Венко не е десен бек, вярно. Но и нищо друго не е. Всъщност, за късач на нерви става! Причината за освобождаването на Уалембо сигурно е заплатата му, а вероятно Херо е мислел, че лесно ще му намери заместник за по-малко пари, ама нц
Боли.....
1. Ялов нападател - ялов, ялов, ама по-добър за момента няма. Голмайстор на отбора с две попадения
2. Невероятен егоист - на пръв поглед така изглежда, но ако ми кажеш с кой съотборник може да си комбинира в атака, почерпката е от мен
3. Трето няма ли? .......че две причини ми се виждат малко.
[center]
[/center]
[/center]Re: Монтана-Черноморец 15.09.2012
100 години 100 написа:Гледайте да биете, че съм ви вкарал в залозите
Ако не друго, то поне заради теб ще се напънем
[center]
[/center]
[/center]-
k.dimitrov
- Контакти:
petkan написа:Искам си Акаунта написа:petkan написа:Еййййй, най-после да се поразбъбрите..... Миро, ко ти става бе човек?! Слагаш Венци и Преслав пред Боли-то?! Ам'чи, ако и на него ще му търсим кусури, по-добре хич да не тръгват за Монтана. Че и Венко си тръгнал да лансираш! Що не земеш да гътнеш ракийка-две, че да си изгладиш малко идеите
Аааа , Венко не го лансирам . Просто отбелязвам , че той не е десен бек ( няма и изгледи да стане ) . А защо отбора е допрял до него , друг трябва да каже . Уалембо при всичките му кусури , беше класа над него . Защо беше освободен , преди да му се намери заместник ? Защо например не беше привлечен Мартин Дечев ( със свободен трансфер ) , който е младежки национал ?
1. Ялов нападател .
2. Невероятен егоист .
Венко не е десен бек, вярно. Но и нищо друго не е. Всъщност, за късач на нерви става! Причината за освобождаването на Уалембо сигурно е заплатата му, а вероятно Херо е мислел, че лесно ще му намери заместник за по-малко пари, ама нцЗа това, че Мартин Дечев не е бил привлечен в отбора, вината е твоя, щот не си му подсказал на Херо
![]()
Боли.....
1. Ялов нападател - ялов, ялов, ама по-добър за момента няма. Голмайстор на отбора с две попадения( ВСИЧКИ отбелязани голове досега
) Демек - 100%
![]()
2. Невероятен егоист - на пръв поглед така изглежда, но ако ми кажеш с кой съотборник може да си комбинира в атака, почерпката е от мен![]()
![]()
3. Трето няма ли? .......че две причини ми се виждат малко.
А когато играеше до Шаешу и Асис дали бе егоист. Да не забравяме двойния пас с Аатиф при втория гол срещу Левски. Шедьовър.
- калпазанчо
- Контакти:
8 гола в 16 мача. Е, верно и Боли не е същия без Шаешу и Асис
Макар че на мача с Ботев опропасти доста положения, повечето си ги изработи сам 
п.п. Днес четох, че Петев го иска в Лудогорец...
п.п. Днес четох, че Петев го иска в Лудогорец...
Последна промяна от калпазанчо на 14 сеп 2012 16:24, променено общо 1 път.
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Съгласен съм с Петьо, че Венко става най-вече за късач на нерви. Няма такова грешно пласиране, противников играч тръгва 10 метра зад него при пас, минава го и овладява топката, минава го. Друго положение - високо центриране в зоната на Венко, Венко не знае къде да се пласира и топката го прескача...А ако Венко тръгне в атака, докато се върне назад всички се припотяваме зверски...А ако стигне някъде навътре в противниковото поле и трябва да центрира...то аз сигурно ще я центрирам по-добре
То хубаво да играят повече българчета, ама ако са такива безхаберници...
Хайде,Акули! Късмет и успех! Събирайте точки,че идва 7-ми кръг! Малиии!!! 
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
- калпазанчо
- Контакти:
KIL написа:Хайде,Акули! Късмет и успех! Събирайте точки,че идва 7-ми кръг! Малиии!!!
Мерси! И на вас, също!
KIL написа:Хайде,Акули! Късмет и успех! Събирайте точки,че идва 7-ми кръг! Малиии!!!
Ей Мегафоне, мерси! Благодаря ти и за компанията на мача в Бургас. Ще връщаме жеста
[center]
[/center]
[/center]Re: Монтана-Черноморец 15.09.2012
Искам си Акаунта написа:petkan написа:Еййййй, най-после да се поразбъбрите..... Миро, ко ти става бе човек?! Слагаш Венци и Преслав пред Боли-тоАм'чи, ако и на него ще му търсим кусури, по-добре хич да не тръгват за Монтана
Че и Венко си тръгнал да лансираш
Що не земеш да гътнеш ракийка-две, че да си изгладиш малко идеите
1. Ялов нападател .
2. Невероятен егоист .
Ем да вземем да върнем Мартин Тошев,Жоро Андонов и Матиас Морис а? мисля че тримката имат толкова голове колкото има БОЛИ