Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Re: Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Мнениеот ОФАНЗИВА » 12 сеп 2012 17:27

BRF написа:
ОФАНЗИВА написа:Пак свободни съчинения!!Как пък разбрахте,че сме опозиция на новия фенклуб??

Ами какви сте?Разяснете малко!Ако нямате нищо общо с фенклуба,защо бяхте на събранието?Защо ваши хора с в управителния съвет?Ей така да си побъбрим не че има някакво значение!Само не ми излизай с това който идва на стадиона знае!Ако не влизаш в дискусия по-добре не се меси(не че мога да ти нареждам какво да правиш)

Защо имаме хора-сички, които бяха там видяха, че в УС влезнаха хора от всички по важни фракции и фенклубове-Враца, Плевен,14,Горди,Самоков,Кравай,Люлин....и др!!Бяха поканени и др-но са отказали!Целта нали е уж сички да се обединени!Точно затова има и наш човек!!Доколко ще се работи-тепърв ще видим!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Re: Цфк НА ЦСКА с нов председател!

Мнениеот vpnikolov » 13 сеп 2012 14:01

Червени_шампиони написа:А и не виждам ти какво си заревал, нали чета след всеки мач коментарите как си драскате, пред компютъра няма да ти падне бомба в краката, то не са и бомбички, а пиратки, но кой да направи разликата.

Кажи на Гергана каква е разликата между бомбички и пиратки. :oops:
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 13 сеп 2012 19:07

И кво точно трябва да й обясни?? :? :? :?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 сеп 2012 19:35

ОФАНЗИВА написа:И кво точно трябва да й обясни?? :? :? :?

Че това са безобидни пиратки? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 13 сеп 2012 21:05

Ама вие упорито искате да предизвиквате съдбата пак да се случи нещо подобно. Покажете поне малко интелигентност като фенове (не е адресирано само към Офанзива, фенове на ЦСКА, а като цяло) и спрете с пиратките/бомбите (или както искате ги наричайте). Кому е нужно да бъде осакатен от някой дебил, който си мисли, че е яко да гърми каквото и да било на стадиона?
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 сеп 2012 21:35

Вие верно сте много зле бе, във Сърбия се убиват, тука сте ми заревали като девици заради 1 пиратка и един бой в Ловеч, даже то не бой, а сдърпване. Докога ще цвилите? Декември? Декември 2013?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 13 сеп 2012 21:38

Червени_шампиони написа:Вие верно сте много зле бе, във Сърбия се убиват, тука сте ми заревали като девици заради 1 пиратка и един бой в Ловеч, даже то не бой, а сдърпване. Докога ще цвилите? Декември? Декември 2013?

Ми убивайте и тук, мъже!На чужд гръб нали знаеш..Ако вземат, че убият теб, щастлив ли ще бъдеш?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2012 21:41

Kашчей написа:
Червени_шампиони написа:Вие верно сте много зле бе, във Сърбия се убиват, тука сте ми заревали като девици заради 1 пиратка и един бой в Ловеч, даже то не бой, а сдърпване. Докога ще цвилите? Декември? Декември 2013?

Ми убивайте и тук, мъже!На чужд гръб нали знаеш..Ако вземат, че убият теб, щастлив ли ще бъдеш?

преди възкресението ли питаш или след него, уточнявай се
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 13 сеп 2012 21:51

шивача написа:
Kашчей написа:

преди възкресението ли питаш или след него, уточнявай се

Такива "герои", като "колегата" и в деня на Страшния съд няма да възкръснат, защото ..айде да не отварям уста, че се нервя като чета такива безумни коментари и ще напиша нещо, за което вашият оторизиран доносник веднага ще отърчи при модовете.
Това, да обясняваш, че някъде си убивали хора при фенски свади, а тук се "цвилело" заради един убит млад мъж от бомбичка и ослепено момиче от пиратка, е достойно за човек, с интелект по-нисък и от този на Швейк.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 сеп 2012 22:12

Точно за интелект ти не трябва да говориш.

Ето и коментара на един пич от форума на Офанзива:
В "Г" сектор е агитката, там не трябва да ходят фенове, които не искат да подкрепят отбора с постоянни песни и организация. Хората се опитват да изградят фенска култура и да постигнем множество като на един жълт отбор от Пловдив. Има си други сектори, "В" сектор е вариант за всеки, който иска да пляска и подвиква периодично.

НО, аз лично изцяло подкрепям да се възпитава старателно, ако не се възприема - БОЙ. Били са ме в училище, станал съм човек.
Всеки трябва да осъзнае, че във футбола има БОМБИ, случват се сдърпвания и дребни инциденти и това не ви е фестивала за изкуства Аполония. Няма място за префинени душици с мрънкащи пръстчета, които само чакат да лялят из форумите. Казва се преди мача, в сектора, след мача когато се прибират знамената и хореографията, когато има най-много работа.

Аз съм на същото мнение.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”