Храбрият млад шивач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Храбрият млад шивач

Мнениеот шивача » 13 сеп 2012 10:01

THE G.A.M.E написа:
шивача написа::) Мерси! Наистина имах други намерения, тъй като голяма част от пишещите тук не са наясно с онези години, а само повтарят наизустени неща :!:
Пак ще повторя: ЦСКА е бил толериран, това не подлижи на съмнение, но защо Левски е бил репресиран, не ми е ясно, като се има предвид факта, че са имали по титла и купа на 3г :roll: Тогава бих попитал: а ако не бяха подтискани, колко титли са трябвало да имат :?

Въпросът е, че на нас не ни пука за онези титли.
А съм навит да ги отнемат и на двата тима.

Ти приемаш ли едно такова действие ? ... :lol:

да, приемам, но вие пак сте репресирани, поне за теб :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 13 сеп 2012 10:12

Репресирани в България могат да бъдат само футболните привърженици, а не футболистите, които по съветски образец след 44 година минават под държавната шапка. Истината е, че голяма част от синята публика е изразявала негодуванието си от комунистическия режим през това време. Така че когато става въпрос за отбор и фенове през комунизма нещата се размиват!

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 13 сеп 2012 10:12

GOLEADOR написа:Каквото и да говорите за шивача въпроса който постави е важен.Гледам сините ни приятелки веднага се нахвърлиха върху него,но така е когато поставяш неудобни въпроси.След като си отговорите на въпроса толериран ли е Левски,помислете и дали подуенци трябва да върнат името на Апостола!Щото е гнусно клуба да рекламира нацизма сред привържениците си като се възползва от името на Левски!Щом не са успели да опазят името на Левски чисто-да го връщат! :?:
Вън боклуците от ЦСКА!

Това за нацизма е пълна глупост и това доказва, че ти нищо не знаеш . Я ми кажи, кой отбор не е го е правил преди 44та и кой отбор е глобен за отказа си да го направи, много глупаво човече си .
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 сеп 2012 10:15

шивача написа:да, приемам, но вие пак сте репресирани, поне за теб :lol:

Лично аз, никога не съм твърдял, че Левски е бил "репресиран". :roll:

Моята позиция за нещата в българският футбол преди 1989 е, че нямаше равнопоставеност между двата най-силни Клуба.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2012 10:41

THE G.A.M.E написа:
шивача написа:да, приемам, но вие пак сте репресирани, поне за теб :lol:

Лично аз, никога не съм твърдял, че Левски е бил "репресиран". :roll:

Моята позиция за нещата в българският футбол преди 1989 е, че нямаше равнопоставеност между двата най-силни Клуба.

за това идеше реч :!:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2012 10:54

hrclspr12 написа:Браво! Темата върви в добра посока. Не се заяждайте за глупости! В случая се коментира нещо, което се знае. Само, че Ангел Солаков много бързо изхвърча от поста си. Какво ли толкова е помогнал на тима ни за два сезона? Къде са два, къде са четиридесет и един :shock:

В годините преди комунизма, когато Левски са имали избор да станат монархисти или комунисти Левски са избрали да бъдат комунисти. Дейно работи в „Левски” Никола Крушовенски, който е член на Българската комунистическа партия (БКП), а от 1939 до 1941 година влиза в ръководството на клуба. След осъждането му на смърт прогресивни членове на „Левски” подемат акция, събират продукти и му ги носят в софийския затвор, от който той излиза след народната победа. Член на „Левски” е и Стойчо Стойчев, също получил смъртна присъда като комунист. Атанас Николов, който влиза в ръководството на „Левски” от 1937 г. почти до 9 септември 1944г., е също член на партията. Между членовете на клуба по онова време има и други комунисти — Вл.Попов, Здр.Георгиев и други.
Два пъти осъжданата на смърт за комунистическата и дейност Цола Драгойчева е благодетелката на Левски в началото на комунистическата епоха в България.”Президент на Левски е същия Никола Крушовенски, на когото футболистите на Левски са носили провизии в Софийския затвор:

1947г. – Никола Крушовенски – президент на Левски;
1948г. – Никола Крушовенски – президент на Левски.

ами Борис велчев, Иван Славков, всъщност кой не бил комунист, милиционер или доносник през тези години, във вашия клуб!?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 сеп 2012 13:16

Шибач,голем си! :) :) :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 сеп 2012 13:44

ss1914 написа:
GOLEADOR написа:Каквото и да говорите за шивача въпроса който постави е важен.Гледам сините ни приятелки веднага се нахвърлиха върху него,но така е когато поставяш неудобни въпроси.След като си отговорите на въпроса толериран ли е Левски,помислете и дали подуенци трябва да върнат името на Апостола!Щото е гнусно клуба да рекламира нацизма сред привържениците си като се възползва от името на Левски!Щом не са успели да опазят името на Левски чисто-да го връщат! :?:
Вън боклуците от ЦСКА!

Това за нацизма е пълна глупост и това доказва, че ти нищо не знаеш . Я ми кажи, кой отбор не е го е правил преди 44та и кой отбор е глобен за отказа си да го направи, много глупаво човече си .

Явно имаме различни разбирания за чест и достойнство!Докато за теб е нормално да предадеш Левски ако те накажат или глобят,за мен това е недопустимо.Да си предал Левски за 30 сребърника и след това да се окичиш в сайта си със следните думи"Футболен и спортен клуб Левски имат честта, гордостта и огромното морално задължение да носят името на най-достойния българин "е мерзко и недостойно!Та къде са ви честта,гордостта и морално задължение?

(Глобата = на 30 сребърника)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 сеп 2012 21:49

Защо ми се струва, че това клипче е малко фалшиво? Дайте нещо по - достоверно! Учете историята повече! Тогава сме на страната на фашистите по много причини.
ЦСКА - "Левски" 2:7

няколко кръга по - късно във изключително важен мач:

"Тракия" - ЦСКА 1:2

И после "Тракия" не били сателит, а? Вие помните ли Йорданов, че до края на полусезона не знаеше на кой свят се намира?

Шивачът обаче наистина се показва като храбрец. Отстоява твърдо позицията си. И все пак ми е малко странно - от Пловдив е, а защо не подкрепя своите срещу ЦСКА? Шивач, родолюбието на първо място!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 сеп 2016 23:57

up :lol:
Бая обиди съм изтърпял в тази тема, като някво подобие на Сина Божи.Да ми прости Господ за сравнението. Доста урод се изходил по мой адрес :roll: , а тоя ми беше пуснал две теми, но нещо се изгуби, може да се е гътнал, затова тази я ъпвам :lol:

Върни се в “Свободна зона”