Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 12 сеп 2012 10:13

калпазанчо написа:
subzero написа:Тъйййй,след невероятната скука няколко дена,Нейчо напомни за себе си по своя уникален начин. Тошко гледам и той се появил. Светльо. А Владо,де е??? Ко стана с тоз човек ?? Утре ши зема да му звънна. :roll:
Между другото колежката на работа излезе в майчинство. И ся от утре почват да идват нови мацки за по няколко часа. Завиждайте ми!!! :mrgreen:

Абе Данчо, аз да взема да намина да те видя ли, хем ще ти спестя малко разходи за сметката за телефона :roll:
п.п. Местих се в новия апартамент, след това го чистихме, а след това трябваше да пуснем около 30-40 перални.
п.п2. На всичкото отгоре имахме и лек проблем с ел инсталацията, няколко дена ни отне да открием проблема :mrgreen:
п.п.3 Нямаме още кабелна и инетернет :evil:

Хайде Владко. Трудното е минало. Сега живейте, че времето лети...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 12 сеп 2012 17:05

Леле, че пукнем от скука. Нема пари за кафенце, май пак ще го карам вкъщи с бира. :cry: :cry: :cry:
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 сеп 2012 17:41

:mrgreen: Днес имах адски интересен и успешен ден, жалко че не остана време да ви опиша една весела случка.
п.п. Ако забравя утре - споменете ми за курнишончетата на шефката и как не успях да си намеря мястото, което купих 2007 и сега не знам как да го намеря къде е :lol:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 12 сеп 2012 17:53

Аржентинецът Черноморец рита с малките акули от „Черноморец“

Черноморец игра мач с малките футболисти на „Черноморец”. Не, това не е лапсус, а истинската история за един аржентинец. Името му е Федерико Черноморец, а е дошъл в страната ни, за да види къде тренира бургаския клуб и да посети града с неговото име.

Синеокият латиноамериканец идва за първи път в България. Пристигнал е на 6-ти септември и ще остане по морето до 18-ти този месец. Взел е със себе си и приятелката си Микаела, която признава, че е очарована от страната ни. Момичето искрено се забавлява, като вижда какви са реакциите на хората, когато любимият й спомене името си. Двамата са отседнали в Резово, където гостуват на Андрей Едрев, доскорошен стопанин на плажа там.

Самият Андрей разказва, че е чул за момчето с интересната фамилия от свой приятел аржентинец, когато е бил в Мексико. „След това се запознахме в Барселона на „Камп Ноу“. Там аз му подарих фланелка на ПФК „Черноморец”. Тогава Федерико ми обеща, че някой ден ще дойде в България. И спази обещанието си”, разказва Едрев. Сега домакинът се е погрижил да разведе гостите си на различни места, които биха представлявали интерес за аржентинците. Той не само е почерпил чужденците с известните ни бонбони „Черноморец”, но и ги е завел в самия завод, за да видят как се правят. Утре пък Федерико ще е официален гост на град Черноморец, по покана на тамошния кмет.

Като всеки аржентинец и Федерико е луд по футбола. Нещо повече, самият той е бил футболист в местен отбор. Затова първото нещо, което прави, кацайки на летището в София, е да отиде на Националния стадион „Васил Левски”. Съвсем логично и една от спирките му в Бургас е стадион „Лазур”. Там латиноамериканецът се включи в тренировката на най-малките „акули“, като застана на вратата. За секунди Федерико се превърна в любимец на децата, които се надпреварваха да демонстрират футболните си умения. „Толкова са ентусиазирани. Тренировката трябваше да е приключила вече, а не мога да ги изведа от тук. Утре ще искат пак да дойде”, коментира треньорът на малките, Петър Младенов.

Специално за е-Burgas Федерико даде първото си интервю в България.

- Кажи ни малко повече за себе си, кога и къде си роден?
- Роден съм в столицата на Аржентина Буенос Айрес, през 1984 г., на 19 април.

– Имаш интересна фамилия, откъде идва името ти?
- Имам руски корен. Дядо ми е бил руснак. Той е роден 1911 г., а през 1944 г., по време на Втората световна война се е преместил в Аржентина. Имал е фамилията Черноморец, от там съм я наследил и аз.

- Кога разбра, че в България има такъв град, а и футболен отбор с това име?
- Аз имам двама братя – един по-голям и един по-малък. Преди около 10 години единият от тях чул, че имало футболен отбор с нашето фамилно име, и тъй като аз се интересувам много от футбол (бил съм футболист), поразрових се в Интернет и разбрах откъде е този отбор. Разбрах, че има и град, който се казва така. Много интересно ми се стори.

– А преди това знаеше ли нещо за България?

Да, знаех само коя е столицата ви и разбира се, знаех за Христо Стоичков. Сега вече знам много повече неща.

– Аржентина е футболна страна, а как се чувстваш на стадиона в Бургас?
- Много ми харесва стадиона. Повече отколкото националния в София дори. Интересно ми е всичко, което виждам тук. Иска ми се да мога да поритам малко и с големите футболисти на „Черноморец”. Ще е интересно Черноморец да играе за „Черноморец” (смее се).

[offtopic]http://e-burgas.com/?p=27682[/offtopic]
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 12 сеп 2012 21:12

cena62 написа:
Аржентинецът Черноморец рита с малките акули от „Черноморец“

Черноморец игра мач с малките футболисти на „Черноморец”. Не, това не е лапсус, а истинската история за един аржентинец. Името му е Федерико Черноморец, а е дошъл в страната ни, за да види къде тренира бургаския клуб и да посети града с неговото име.

Синеокият латиноамериканец идва за първи път в България. Пристигнал е на 6-ти септември и ще остане по морето до 18-ти този месец. Взел е със себе си и приятелката си Микаела, която признава, че е очарована от страната ни. Момичето искрено се забавлява, като вижда какви са реакциите на хората, когато любимият й спомене името си. Двамата са отседнали в Резово, където гостуват на Андрей Едрев, доскорошен стопанин на плажа там.

Самият Андрей разказва, че е чул за момчето с интересната фамилия от свой приятел аржентинец, когато е бил в Мексико. „След това се запознахме в Барселона на „Камп Ноу“. Там аз му подарих фланелка на ПФК „Черноморец”. Тогава Федерико ми обеща, че някой ден ще дойде в България. И спази обещанието си”, разказва Едрев. Сега домакинът се е погрижил да разведе гостите си на различни места, които биха представлявали интерес за аржентинците. Той не само е почерпил чужденците с известните ни бонбони „Черноморец”, но и ги е завел в самия завод, за да видят как се правят. Утре пък Федерико ще е официален гост на град Черноморец, по покана на тамошния кмет.

Като всеки аржентинец и Федерико е луд по футбола. Нещо повече, самият той е бил футболист в местен отбор. Затова първото нещо, което прави, кацайки на летището в София, е да отиде на Националния стадион „Васил Левски”. Съвсем логично и една от спирките му в Бургас е стадион „Лазур”. Там латиноамериканецът се включи в тренировката на най-малките „акули“, като застана на вратата. За секунди Федерико се превърна в любимец на децата, които се надпреварваха да демонстрират футболните си умения. „Толкова са ентусиазирани. Тренировката трябваше да е приключила вече, а не мога да ги изведа от тук. Утре ще искат пак да дойде”, коментира треньорът на малките, Петър Младенов.

Специално за е-Burgas Федерико даде първото си интервю в България.

- Кажи ни малко повече за себе си, кога и къде си роден?
- Роден съм в столицата на Аржентина Буенос Айрес, през 1984 г., на 19 април.

– Имаш интересна фамилия, откъде идва името ти?
- Имам руски корен. Дядо ми е бил руснак. Той е роден 1911 г., а през 1944 г., по време на Втората световна война се е преместил в Аржентина. Имал е фамилията Черноморец, от там съм я наследил и аз.

- Кога разбра, че в България има такъв град, а и футболен отбор с това име?
- Аз имам двама братя – един по-голям и един по-малък. Преди около 10 години единият от тях чул, че имало футболен отбор с нашето фамилно име, и тъй като аз се интересувам много от футбол (бил съм футболист), поразрових се в Интернет и разбрах откъде е този отбор. Разбрах, че има и град, който се казва така. Много интересно ми се стори.

– А преди това знаеше ли нещо за България?

Да, знаех само коя е столицата ви и разбира се, знаех за Христо Стоичков. Сега вече знам много повече неща.

– Аржентина е футболна страна, а как се чувстваш на стадиона в Бургас?
- Много ми харесва стадиона. Повече отколкото националния в София дори. Интересно ми е всичко, което виждам тук. Иска ми се да мога да поритам малко и с големите футболисти на „Черноморец”. Ще е интересно Черноморец да играе за „Черноморец” (смее се).

[offtopic]http://e-burgas.com/?p=27682[/offtopic]

Интересен човек ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 12 сеп 2012 23:41

Живи ли сте бре :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 12 сеп 2012 23:47

Един виц от мене ;)

Цицерон и Бай Лази били съседи на село. Веднъж Цицерон срещнал Бай Лази и му казал:
-Бай Лази мога да ти кажа изречение в което твоето име се среща три пъти.
-Кажи бе Цицероне. - рекъл му Бай Лази
-На Бай Лази голям му влази и голям му излази.
Засегнал се Бай Лази но нищо не казал. След две седмици се срещат и Бай Лази вика на Цицерон:
-Цицероне мога да ти кажа изречение в което твоето име се среща три пъти.
Учудил се Цицерон защото Бай Лази бил най-простия на село, но му рекъл:
-Кажи Бай Лази, може и да си по-мъдар от мене.
А Бай Лази му рекал:
-Цицероне, Цицероне, майкати да еб@ Цицероне!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 13 сеп 2012 05:08

Това интернета е голямо нещо :) Докато си ровех в чатролета, случайно попаднах на Snoop Dog и час и половина си писахме :) Голям маняк е този да знайте. :) Лицето даже ми попя фреестайл :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 13 сеп 2012 06:28

Добро утро сънливци. :) Айде ставайте, че вижте кое време стана. Няма ли да работите :roll: Лек и успешен ден на всички. ;) Аз ще го проспа :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”