За момента съм доволен от признанието ти ,че сте пристрастни.
Аз доста отдавна го твърдях ,но явно човек бавно озрява за истината...
Емил Гъргоров (Фен тема)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Емил Гъргоров (Фен тема)
Разбира се, че сме пристрастни като фенове на Лудогорец. А ти като антифен си 100 пъти по-обременен.
Но ние реагираме, когато нещо не е наред, защото ни пука за отбора. Радваме се и на успехите. А ти си само един черноглед копой.
Хайде откачай чифтето, че ще закъснееш за нощната смяна!
Гъргоров изпълнява най-качествените ъглови и наказателни удари в Националния. Бадема прави играта в нападение. Понякога пропуска да вкара, но друг път е брилянтен. Единствената разумна критика, която идва от няколко места е, че може би мястото му не е на върха на атаката, а една идея по-назад. Но пък двама успели треньори го слагат все на върха на атаката и все го налагат, бе да му се не види!
Но ние реагираме, когато нещо не е наред, защото ни пука за отбора. Радваме се и на успехите. А ти си само един черноглед копой.
Хайде откачай чифтето, че ще закъснееш за нощната смяна!
Гъргоров изпълнява най-качествените ъглови и наказателни удари в Националния. Бадема прави играта в нападение. Понякога пропуска да вкара, но друг път е брилянтен. Единствената разумна критика, която идва от няколко места е, че може би мястото му не е на върха на атаката, а една идея по-назад. Но пък двама успели треньори го слагат все на върха на атаката и все го налагат, бе да му се не види!
[center]
[/center]

И колко гола станаха от тези "качествени ъглови удари"?
Иначе ми бе интересен израза на коментатора "Гъргоров увисна под топката".
Като че ли може да се "извиси".
Иначе ми бе интересен израза на коментатора "Гъргоров увисна под топката".

Нема да барате, Бадема, ей....
Най-класния и нестандартен играч в Лудогорец. Ший, Бадемче, ший и левскари, и армейци, и пловдивчани, и морските
Най-класния и нестандартен играч в Лудогорец. Ший, Бадемче, ший и левскари, и армейци, и пловдивчани, и морските

plamen_ch написа:И колко гола станаха от тези "качествени ъглови удари"?
Иначе ми бе интересен израза на коментатора "Гъргоров увисна под топката".![]()
За Иван Стоянов се сещам, който вкара директно от ъглов удар. В другите случаи, обаче са нужни още хора

Колкото до ръста на Гъргоров - явно ти си с по-голям ръст, но колко си постигнал в живота си? Този, който му подава трябва да му подаде така, че Бадема да може да отиграе топката. Нормално да не се получи, ако е свикнал да играе с по-ръстови съотборници. Ето затова се дразня, че коментаторите постоянно дрънкат за ръста на Гъргоров заради рехаво присъствие в черепната кутия и съответно липса на други идеи. Но се оказва, че други попиват празнодумия и дори ги цитират.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:За Иван Стоянов се сещам, който вкара директно от ъглов удар. В другите случаи, обаче са нужни още хора
Колкото до ръста на Гъргоров - явно ти си с по-голям ръст, но колко си постигнал в живота си? Този, който му подава трябва да му подаде така, че Бадема да може да отиграе топката. Нормално да не се получи, ако е свикнал да играе с по-ръстови съотборници. Ето затова се дразня, че коментаторите постоянно дрънкат за ръста на Гъргоров заради рехаво присъствие в черепната кутия и съответно липса на други идеи. Но се оказва, че други попиват празнодумия и дори ги цитират.
Бадемът вкара след центрирания на "Евертън" и "Динамо" Загреб. Къде с глава, къде с крак, важното е че знае къде да застане. Ако сега започнем да виним всеки играч, който видите ли не бил отбелязал на Италия, до къде ще я докараме?

Да видяхме го Бадема и с "отличното" включване срещу Армения.......Ако съдиятя не бе дал червените картони преди това това двойно нарушение което направи нямаше да му се размине само с жъл картон.Замалко да изравни бройката на играчи на терена от двата отбора.
plamen_ch написа:Да видяхме го Бадема и с "отличното" включване срещу Армения.......Ако съдиятя не бе дал червените картони преди това това двойно нарушение което направи нямаше да му се размине само с жъл картон.Замалко да изравни бройката на играчи на терена от двата отбора.
За сметка на това даде голов пас на Рангелов, който той пропиля аматьорски...
plamen_ch написа:И колко гола станаха от тези "качествени ъглови удари"?
Иначе ми бе интересен израза на коментатора "Гъргоров увисна под топката".![]()
Възможно ли е Гъргоров да надскочи английски защитници, при това в малкото наказателно поле? Прегледай някъде в нета мача ЦСКА - Блекбърн 3:3
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Няма нужда да го гледам в нета тогава бях на мача и това е върхът в кариерата му. От тогава на сетне е един звездоман,за роднити стандарти разбира се, с финасови претенции.а ако си спомняме участието ме в ЕКТ ще си припомня и грешката/разбирай асистенция на противника/ при гола на чехите в мача на ЦСКА в Прага....
А да не си припомням "ювелирно" изпълнените две дузпи в Пловдив срещу Лилчо Арсов.
А да не си припомням "ювелирно" изпълнените две дузпи в Пловдив срещу Лилчо Арсов.