Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Re: Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Мнениеот vpnikolov » 11 сеп 2012 20:56

Червени_шампиони написа:Напротив, много добре съм си. Просто искам една УЛТРА трибуна, това че вие сте някакви пенсии и ви пречи всичко, пиратки, големи знамена, факли си е ваш проблем.

vpnikolov написа:А замислял ли си се, че на повечето хора просто билетът им за Г е по-евтин и затова ходят там?!

:shock:

Какво се пулиш? Замислял ли си се колко хора едвам отделят тия 5 лева(само за билет), за да отидат на стадиона? Какво е това изкривено мислене, бе?! Айде ходи набий някой, само защото е в Г и е решил да седне да гледа мача. Не те знам на кой свят живееш, ама не забравяй, че сме в България и не ми казвай каква пенсия съм, защото нямаш никаква представа на колко години съм. Не става въпрос за пиратките, знамената и факлите. Става въпрос за това, че щом някои хора не пеят, не означава че са по-малко фенове. :geek:
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2012 09:07

Червени_шампиони написа:Напротив, много добре съм си. Просто искам една УЛТРА трибуна, това че вие сте някакви пенсии и ви пречи всичко, пиратки, големи знамена, факли си е ваш проблем.

vpnikolov написа:А замислял ли си се, че на повечето хора просто билетът им за Г е по-евтин и затова ходят там?!

:shock:

Нещо против "пенсиите" ли имаш? Ако дядо ти отиде на мач и не пее песни, не скача и не мята димки, ще го пребиеш ли? :evil:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 12 сеп 2012 12:20

Дядо ми, ако иде на мач едва ли ще се набута във сектор "Г", помисли малко преди да пишеш.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2012 12:25

Червени_шампиони написа:Дядо ми, ако иде на мач едва ли ще се набута във сектор "Г", помисли малко преди да пишеш.

И защо да не се набута там, където ще му е най-изгодно, тъй като пенсията едва ли му стига за всичко?
Всъщност има ли значение чий дядо ще седне в Г сектор? Ще го пребиеш ли ако не скача, не пее и не мята димки? Кой си ти, че ще даваш тон в живота на другите какво да правят и къде да ходят? :evil:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Цфк НА ЦСКА с нов председател!

Мнениеот Червени_шампиони » 12 сеп 2012 12:57

Янис Зику написа:но наистина този сектор е предназначен за агитката, а под "агитка" се подразбира хората, които викат, скачат и пеят. Хора, които се опитват да надъхват футболиститe

Да не си прехвърлил 70-те, че се засегна? И ако обичаш професоре не ми извъртай само думите, казах, че трябва да е така, а не, че и сега е такова положението. А и не виждам ти какво си заревал, нали чета след всеки мач коментарите как си драскате, пред компютъра няма да ти падне бомба в краката, то не са и бомбички, а пиратки, но кой да направи разликата. Сигурно си на принципа "Ако отбора бие и е първи в класирането - ще ходя на мач, ако не бие - 'бал съм го." Вместо да се правиш на светец вземи си вдигни задника и в събота на стадион "Славия" подкрепи ЦСКА пък ако щеш и от козирката на стадиона.
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JMNy_5lIIgo[/youtube]

Колко човека пеят? Всички. Синхрон - 10/10[/offtopic]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Цфк НА ЦСКА с нов председател!

Мнениеот BRF » 12 сеп 2012 15:06

Blue1914 написа:Такъв като Дучето със свещ ще търсите! ;)

Колкото и да го псуваме и ненавиждаме левскарите, никой не може да отрече и да не оцени какво изгради за вашата публика през последните години. Огранизационните качества на този човек бяха най-голямото ви предимство в сравнение с нас.

Дерзайте сега! ;)

Прав си!Страхотен организатор и агитатор!

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 12 сеп 2012 15:39

vaskonti написа:
Червени_шампиони написа:Дядо ми, ако иде на мач едва ли ще се набута във сектор "Г", помисли малко преди да пишеш.

И защо да не се набута там, където ще му е най-изгодно, тъй като пенсията едва ли му стига за всичко?
Всъщност има ли значение чий дядо ще седне в Г сектор? Ще го пребиеш ли ако не скача, не пее и не мята димки? Кой си ти, че ще даваш тон в живота на другите какво да правят и къде да ходят? :evil:

Ти не знаеш ли, че преди да тръгне по мачове колегата футбол в България не се е играл.ЦСКА не е имал привърженици и сигурно едвам е дишал отборът, преди появата на Офанзива!Без значение, че същите тези "пенсии" са от първите младежи, станали привърженици на отбора.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 12 сеп 2012 16:27

Яаа не се карайте :) Няколко пъти съм спорил с хората от Офанзива , тук във форума. Но тук ми се струва, че те са в ролята на измамените камилчета. От това което разбирам Зозо и изобщо новия фенщаб не са особено близки с тях и Офанзива пак ще бъде опозиция. Което е супер тъпо защото макар да не се одобряват, от мен включително, акциите срещу Дучето, лице на промените уж бяха те. И какъв бе зора да се маха, като новото ръководство няма мнение за Титан дори. Затова след Ловеч всички казаха, кои са лидерите на Офанзива, кой предлагате, те настояваха че не е важно и че не им трябва да управляват фенклуба. Е сега ще видят защо всички ги е интересувало, щото защо правиш революция ако резултата ще е такъв. Ако искаш промяна си слагаш главата в торбата и повеждаш останалите, иначе скоро и техния вик няма да се чува.

Колкото до "пенсиите" и кой къде му е мястото ... Нямаме фен култура в България нито на ултрасите нито на тия от другите сектори дето само препсуват и много знаят. Затова и няма как да има уважение. А тестостерона в тая възраст и разните "стимуланти" не помагат.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 12 сеп 2012 16:35

Пак свободни съчинения!!Как пък разбрахте,че сме опозиция на новия фенклуб??
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 сеп 2012 16:47

ОФАНЗИВА написа:Пак свободни съчинения!!Как пък разбрахте,че сме опозиция на новия фенклуб??

Ами какви сте?Разяснете малко!Ако нямате нищо общо с фенклуба,защо бяхте на събранието?Защо ваши хора с в управителния съвет?Ей така да си побъбрим не че има някакво значение!Само не ми излизай с това който идва на стадиона знае!Ако не влизаш в дискусия по-добре не се меси(не че мога да ти нареждам какво да правиш)

Върни се в “ЦСКА”