Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Ще има ли пари за Левски от трансфера на Михайлов???

Мнениеот DrAvalanche » 01 сеп 2009 14:54

PFC Litex написа:Да, ще има.
В договорът му с Ливърпул има клауза за 20% от всеки следващ трансфер за бившият му клуб Левски.
Пуул го взеха за 300 000, продадоха го за 1.5 милиона.
Сметката показва 220 000 евро за Левски и 1 280 000 за Ливърпул.
Честито на Батков и трансферната политика на Левски

20% на 1,5 мил са 300 000 евро.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 01 сеп 2009 14:55

Тъпия Баткофф до момента му се очертават да вземе бая парички и ако не вземе най-малко 2-3 футболисти направо е за бесилката. :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Кой треньори имат място в школата на Левски ?

Мнениеот zlatan » 01 сеп 2009 14:56

НИКИ ИЛИЕВ МОЖЕ БИ ЕДИНСТВЕН БГ ТРЕНЕР С ЛИЦЕНЗ ОТ КОВЕРЧАНО!НЕ СЪМ УБЕДЕН.
LEVSKI_FOREVER

cskaole

Re: убеден съм в прогреса на ЛЕВСКИ СЛЕД ПАУЗАТА

Мнениеот cskaole » 01 сеп 2009 14:58

Дайте да не се заяждаме. Искрено пожелавам на левски да бъде във възход след паузата поради 2 причини, а те са:

1. Да се представят добре в групите и съответно да събират коефициент за България.

2. Винаги съм се радвал, когато ЦСКА бие силни отбори, а не някакви сбирщини. И пак така ще се радвам, когато на 20-и септ. ЦСКА бие един по-силен левски, а не трагичен като сега.

Успех за влизането на левски във форма, успех и в групите. За ЦСКА няма какво да говорим, запазена марка, мачка всичко наред. То се видя и ще продължава да се вижда. :) :) :)

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 01 сеп 2009 14:59

Дано наистина да живне Левски, предстоят много важни мачове с Локо София, Виляреал после е и дербито така че се надявам да сме във форма за най-важните мачове.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 сеп 2009 15:00

zlatan написа:литекс донякъде си прав,но вие имате много класни играчи при вас проблема е само един -МАНТАЛИТЕТ.А за вярата аз я изпитах в живота за нещо много много по важно от един фут.отбор,нещо много ценно за мен.

За манталитет и съм съгласен и не, и това е много относително.
Със същия манталитет, със същата публика и т.н. през пролетта на 2008 година но под ръководството на друг треньор нещата изглеждаха коренно различно ;)
Примери няма давам, защото е тъпо, а и съм сигурен, че веднага ще предизвикат излишни спорове.

Сега ситуацията при нас е патова и дано колкото се може по-бързо да изплуваме от блатото.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 сеп 2009 15:00

cskaole написа:Дайте да не се заяждаме. Искрено пожелавам на левски да бъде във възход след паузата поради 2 причини, а те са:

1. Да се представят добре в групите и съответно да събират коефициент за България.

2. Винаги съм се радвал, когато ЦСКА бие силни отбори, а не някакви сбирщини. И пак така ще се радвам, когато на 20-и септ. ЦСКА бие един по-силен левски, а не трагичен като сега.

Успех за влизането на левски във форма, успех и в групите. За ЦСКА няма какво да говорим, запазена марка, мачка всичко наред. То се видя и ще продължава да се вижда. :) :) :)

:shock: :shock: :mrgreen:

1. Да, цска е във форма. Вече 20 години.

2. На 20ти септември да не стане като на 9ти май, щехте да ни убивате...

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 01 сеп 2009 15:01

cskaole написа:Дайте да не се заяждаме. Искрено пожелавам на левски да бъде във възход след паузата поради 2 причини, а те са:

Ама на пролетта виждахте и титлата. Да не се овтаря сценария ? Левски е ГАЗИЛ не просто побеждавал Цска именно когато е изглеждал слаб !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 сеп 2009 15:03

DukeUnv написа:Тъпия Баткофф до момента му се очертават да вземе бая парички и ако не вземе най-малко 2-3 футболисти направо е за бесилката. :twisted:

Кога да ги вземе тези футболисти? - днес е 01.09.2009.
Изображение

Върни се в “Архив”