WCQ 2014: България - Армения - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: WCQ 2014: България - Армения - 1:0 FT

Мнениеот Rofles » 12 сеп 2012 10:32

Браво на нашите ! Тия арменците - пълни селяни.. Дано вземем нещо и от Дания, а ако е победа ще е перфектно.
Изображение[/center]

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 12 сеп 2012 10:37

Аз искам да поздравя момчетата и най-вече Любо за тези два мача. От толкова много време не съм виждал националния ни отбор да играе с желание за победа, че направо вчера и срещу Италия се чувствах объркан, гледайки мачовете :? Относно това че сме били трудно - ами отбори като Армения играят мачовете си по начин, по който за да ги биеш с много голове трябва не само да си много добър отбор, но и да имаш късмет в първите минути в мача. Ако бяхме вкарали гол в първата ни ситуация във втората минута мача щеше да е различен. Идеята на армения беше да рушат каквото и да се опитваме да правим. А ние сме тобор само с млади момчета и не моменти просто не можеха да измислят нищо срещу тази стена в центъра. И се възползваха по идеален начин от малкото си възможности, вкараха си гол и си взеха мача - ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА НИ!!! Яд ме е за Рангелов, колко елементарно и нескопосано изигра положението в 92-а минута, но важното е че взехме мача. Хората, които плюят Любо и момчетата ги съветвам просто да не гледат мачове и да не коментират отбора, в момента никой няма нужда от негативизъм.
За Марто Петров, както и за Бербатов - изобщо не съм сигурен че в момента имат място в отбора, а Бербатов след прословутата си пресконференция, съм щастлив че не се върна. По-скоро ще пречат на отбора, нямаме нужда от "лидери". Единствено Стилиян би ни помогнал, защото е голям ЧОВЕК и ще вдъхне кураж на младите, но за съжаления той има далеч по-важна битка, в която сигурен съм всеки го подкрепя!
За капитанската лента - ами аз смятам че с този отбор по-добре да я дадат на Любо и никой да не му тежи на ръката, щото ние от капитан си нямаме нужда. Не искам някой да стои като Бербатов и след всеки неточен пас да псува и да мята ръце, просто това пречеше на играчите! Без голяма звезда отбора има по-големи шансове. Но все пак трябва да сме реалисти - трябва да имаме някакъв уникален късмет за да се борим изобщо за място в Бразилия. и въпреки това - НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯ!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 сеп 2012 10:45

от favaca8888 на 11 Сеп 2012 10:18

Очаквам супер тегав мач довечера.
Кюскане,бавене на играта, катеначо, зверски мъки, 85-та минута влиза Цецо Генков на мястото на лайното Попов и биеме с 1-0

Очакванията ми се оправдаха.
Сега ни трябва по една точка от Дания и Чехия, да бием два пъти Малта и веднъж Армения и се класираме.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 сеп 2012 10:50

Уейн Рууни написа:Аре престанете вече, бе! Вярвайте в Любо! ЕБАТИ ТУРЦИТЕ СТЕ!

Аз пък съм сигурен, че ти ще си един от първите, които ще псуват по треньора след като ни приземят, големи ми родолюбецо!Не съм видял някой да е написал нещо срещу Л.Пенев!Видимо е, че от както пое отбора се наблюдава положителна промяна в мисленето на играчите, но е глупаво и наивно да се вярва, че нещата ще станат като с магическа пръчка!Този отбор НЯМА потенциал да се класира за голямо първенство, ако ще и Моуриньо да е треньор!От сега ви казвам да забравите за тази и следващата квалификации!Така ще е и занапред, ако не дойде нещо отдолу..А тези "стратегии" за развитие на БФС-то са абсолютен кьорфишек и едва ли има някой, който да им вярва!
Последна промяна от RedeviL на 12 сеп 2012 10:52, променено общо 1 път.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 12 сеп 2012 10:52

RedeviL написа:

Аз пък съм сигурен, че ти ще си един от първите, които ще псуват по треньор след като ни приземят, големи ми родолюбецо!Не съм видял някой да е написал нещо срещу Л.Пенев!Видимо е, че от както пое отбора се наблюдава положителна промяна в мисленето на играчите, но е глупаво и наивно да се вярва, че нещата ще станат като с магическа пръчка!Този отбор НЯМА потенциал да се класира за голямо първенство, ако ще и Моуриньо да е треньор!От сега ви казвам да забравите за тази и следващата квалификации!Така ще е и занапред, ако не дойде нещо отдолу..А тези "стратегии" за развитие на БФС-то са абсолютен кьорфишек и едва ли има някой, който да им вярва!

А кой те излъга, че някой се гласи да ходи на световно. Отборът играе, за да се обиграва в тези квалификации и няма други цели и това явно трябва да се повтори още 1000 пъти. Каквото стане-стане. Важното е да сме стабилни и да вгорчаваме живота на фаворитите.
Трябва ли да се класираме на световното, че да се подкрепя този отбор. На мен ми е достатъчно да играят с желание за страната, ако ще и най-големите дървета да са. Но отборът ни показва много футболни неща, а снощният мач просто бе такъв, който се печели с много битка, не толкова с чисто футболни неща. И именно заради това победата е толкова важна.
Който мисли, че Армения е по-слаб отбор от нас или е слаб отбор въобще, такъв, който да излезеш и да биеш с лекота, да върви да гледа кърлинг, защото с футбола няма много допирни точки. Само сравнете представянето на двата отбора в предните квалификации и ще видите за какво става въпрос.
Последна промяна от RUSE на 12 сеп 2012 10:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 сеп 2012 10:53

RUSE написа:
RedeviL написа:

Аз пък съм сигурен, че ти ще си един от първите, които ще псуват по треньор след като ни приземят, големи ми родолюбецо!Не съм видял някой да е написал нещо срещу Л.Пенев!Видимо е, че от както пое отбора се наблюдава положителна промяна в мисленето на играчите, но е глупаво и наивно да се вярва, че нещата ще станат като с магическа пръчка!Този отбор НЯМА потенциал да се класира за голямо първенство, ако ще и Моуриньо да е треньор!От сега ви казвам да забравите за тази и следващата квалификации!Така ще е и занапред, ако не дойде нещо отдолу..А тези "стратегии" за развитие на БФС-то са абсолютен кьорфишек и едва ли има някой, който да им вярва!

А кой те излъга, че някой се гласи да ходи на световно. Отборът играе, за да се обиграва в тези квалификации и няма други цели и това явно трябва да се повтори още 1000 пъти. Каквото стане-стане. Важното е да сме стабилни и да вгорчаваме живота на фаворитите.
Трябва ли да се класираме на световното, че да се подкрепя този отбор. На мен ми е достатъчно да играят с желание за страната, ако ще и най-големите дървета да са.

Ами ей такива като този над предния ми коментар например.. :roll:

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 12 сеп 2012 11:12

първите 2 мача показват че отбора има потенциал но също така показва че сме изгубили най малко 5 години заради мениджърски интереси и пробутване на куци коне в нац.отбор .............с бандата на перуките толкова
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 сеп 2012 11:25

Труден мач, но едва ли някой е очаквал нещо друго. Видя се, че нашите бяха доста изтощени от голямото тичане срещу Италия. Добрите отбори обаче, печелят дори, когато не играят добре. Нашите успяха снощи и това много ме радва.
Бившите съветски републики играят много здраво и ако погледнете резултатите от снощи, ще видите колко трудно побеждават фаворитите, когато играят срещу тях. Испания едва се спаси с гол в последните минути срещу Грузия, шведите вкараха втория си гол в 94-тата минута срещу Казахстан, а същото се случи и на мачовете Гърция - Литва и Португалия - Азърбайджан. Дори джуджета, като Малта и Лихтенщайн загубиха само с по 2:0 в гостуванията си на доста по-добри отбори от тях.

Любо е здраво стъпил на земята и знае, че има още много, ама много работа.
Нереално е да говорим за класиране на този етап, но се надявам с добри игри и натрупано самочувствие в тези квалификации, да успеем да се класираме на следващото Европейско. Там нещата мисля, че ще са далеч по-леки и откъм група, и откъм класиране. Много е важно да трупаме коефициент, защото се вижда, че с позиция в 4-та урна става много сложно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 12 сеп 2012 11:34

Мръсни ХЕИТЪРИ ,спрете да плюете отбора и тренера .Едно хубаво нещо ни се случи тези дни и вие го ОСРАХТЕ.
Не мислех да вземам отношение по темата ,ама вие ПОМИАРИ живеете само да мразите и плюете .......
Негативизма ви е толкова окуажаващ за някои че чак се самозабравят.

Подкреям отбора и Любо Пенев и им благодаря за тези два хубави мача които ни подариха.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 сеп 2012 11:44

Както хората, които разбират от футбол, са отбелязали, вчера имаше повече битка по терена, отколкото футбол. Победихме без да убедим, но победихме, а това е най-важното. Искам само да ви припомня какво направиха арменците в предните квалификации:

Армения 0:0 Русия
Русия 3:1 Армения
Армения 0:1 Ирландия
Ирландия 2:1 Армения
Армения 3:1 Словакия
Словакия 0:4 Армения
Армения 4:1 Македония
Македония 2:2 Армения ( гол от дузпа за Македония в 94 минута)
Армения 4:0 Андора
Андора 0:3 Армения

Бяха на косъм да играят бараж. А ние вкарахме 3 гола. Продължавайте да плюете.
Само Левски!

Върни се в “Национален отбор”