Отборът ТИМ проговори за Варна, алея Първа, футбола и полити

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Re: Отборът ТИМ проговори за Варна, алея Първа, футбола и полити

Мнениеот piconero » 10 сеп 2012 23:45

Според мен проблемите се търсят на повърхността,а не където са заложени наистина.Ще има ли стадион или няма да има.Ако има ще станем ли шампиони или поне ще се борим за медали.Защо не се дават повече пари,след като има в изобилие ?И ако допуснем,че се дадат и после,какво следва ?Все си мисля,че след някаква инвестиция,трябва да има и възвръщаемост.Било то и не измерена в пари.Играхме в ЕТ и ?Стигаш до едно ниво и до там.Нищо по-различно от така наречените "грандове".Те не случайно си страдат от това наливане.Само и само да си начешат собственото его.Не случайно са вечните "евробойци" и с всяка изминала година нивото на първенството ни пропада в следствие на уговорки и некачествени чужденци,които са податливи на всичко извън футбола.
Все си мисля,че идват не лоши играчи от школата.Друг е въпроса до колко ще успеят да се наложат при мъжете,но това все пак зависи от тези,които се опитват да ги налагат или не.До колкото следя резултатите : нашите юношески формации се представят повече от добре ;) За съжаление нашият футбол е обременен от това,че трябва да се вземат готови играчи,а не да се развиват такива.За още по-голямо съжаление се взимат какви ли не на килограм.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 11 сеп 2012 10:38

Към момента според мен има 2 възможности да се дават пари за футбол в България:
- печалба от черно тото;
- регионално/национално/политическо влияние или PR на въпросния благодетел;

Идеалите за светло бъдеще и развитие на масовия, а от там и на професионалния спорт умряха заедно с криворазбраната ни демокрация. В нашия случай ТИМ ги интересуват имотите и влиянието в региона и държавата. Имаше известна доза PR с отбора, но той отдавна отмина. Надежда за ново възгордяване може да има само след построяването на стадиона. Той (или по-скоро прилежащите казина, магазини и хотели) трябва да е поредното място, от което ще се вадят пари. Някъде там аз виждам светлина в тунела за съживяване амбициите на ТИМ за шампионски отбор. Само да не е светлната от идващия насреща влак ... ще видим.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 сеп 2012 11:15

Кролик написа:Към момента според мен има 2 възможности да се дават пари за футбол в България:
- печалба от черно тото;

Идеалите за светло бъдеще и развитие на масовия, а от там и на професионалния спорт умряха заедно с криворазбраната ни демокрация. В нашия случай ТИМ ги интересуват имотите и влиянието в региона и държавата. Имаше известна доза PR с отбора, но той отдавна отмина. Надежда за ново възгордяване може да има само след построяването на стадиона. Той (или по-скоро прилежащите казина, магазини и хотели) трябва да е поредното място, от което ще се вадят пари. Някъде там аз виждам светлина в тунела за съживяване амбициите на ТИМ за шампионски отбор. Само да не е светлната от идващия насреща влак ... ще видим.

Влакът е, Кролик. Влакът. :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 11 сеп 2012 11:35

.
Последна промяна от Гочето1913 на 03 юли 2013 17:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 сеп 2012 11:41

Гочето1913 написа:Въпросът е следният - дали ТИМ ако ни оставят и се оттеглят от Черно Море ще стане по-зле или по-добре за нас? Аз по този въпрос до някъде съм раздвоен , защото ако ни оставят може да стане много по-зле , а може и много по-добре ако ни купи някой инвеститор с желание да направи нещо сериозно за клуба.Кое ли е от двете по-вероятно?

ще станем много по-зле със сигурност :idea: никой няма желание да се набутва с пари особено по време на криза, а с нас и преди кризата нямаше май почти никой желание да се набутва ...и кой ще е този сериозен инвеститор?! само ботев пд, левски и лудогорец имат такива общо взето, това са ти 3 отбора от не знам колко, така че дори и някой да дойде ще е един дол дренки с ТИМ :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 сеп 2012 16:07

ogrizko написа:
Гочето1913 написа:Въпросът е следният - дали ТИМ ако ни оставят и се оттеглят от Черно Море ще стане по-зле или по-добре за нас? Аз по този въпрос до някъде съм раздвоен , защото ако ни оставят може да стане много по-зле , а може и много по-добре ако ни купи някой инвеститор с желание да направи нещо сериозно за клуба.Кое ли е от двете по-вероятно?

ще станем много по-зле със сигурност :idea: никой няма желание да се набутва с пари особено по време на криза, а с нас и преди кризата нямаше май почти никой желание да се набутва ...и кой ще е този сериозен инвеститор?! само ботев пд, левски и лудогорец имат такива общо взето, това са ти 3 отбора от не знам колко, така че дори и някой да дойде ще е един дол дренки с ТИМ :roll:

Ами нали точно този собственик на Лудогорец искаше нас, но го порязаха. Затова сега Разград имат шампион, стадион и т.н., а ние лапаме мухите.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 11 сеп 2012 17:20

Ако е вярно, че клубът има големи задължения към Химимпорт въобще не е добре да ни оставят. Не виждам кой ще ни вземе с примерно 10-15 милиона задължения.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 сеп 2012 19:35

guglata написа:Ако е вярно, че клубът има големи задължения към Химимпорт въобще не е добре да ни оставят. Не виждам кой ще ни вземе с примерно 10-15 милиона задължения.

Много повече са от 10-15 милиона задълженията ни към Химимпорт.

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 11 сеп 2012 22:16

Ново мнениеот Гочето1913 на 11 Сеп 2012 10:35
Въпросът е следният - дали ТИМ ако ни оставят и се оттеглят от Черно Море ще стане по-зле или по-добре за нас? Аз по този въпрос до някъде съм раздвоен , защото ако ни оставят може да стане много по-зле , а може и много по-добре ако ни купи някой инвеститор с желание да направи нещо сериозно за клуба.Кое ли е от двете по-вероятно?

Със сигурност не е това въпроса.Няма как да се появи сериозен инвеститор в несериозния ни футбол.Не случайно не се предават и мачове по телевизията.Едните искат,а другите не дават.И защо ли ?Качеството на предлагания продукт е ........Без коментар,но пък видите ли той струва каквото ти кажат,че е.Едните ограбват другите,а другите крадат от труда на едните.И какво се оказва на повърхността : че телевизиите,реално ограбват клубовете и не им дават заслужените пари.В следствие на което се надявам,че клубовете ще спечелят повече от продажба на билети ;)
А темата за Лудогорец "шампион" е толкова куха,че чак не си струва да се коментира.До като има такива изкуствени отбори,това и ще ни е нивото в Европа.Хайде да видим, с какво ще се запомни присъствието им ? Лично аз не вярвам,че ще постигнат успехите на Ловеч,но да видим !?По-скоро ще е от рода на Локо Пд / това е мое мнение /.След изборите ще си проличи до колко ще ги има за още 2-4 години или и те ще полягат на следващите или сегашни.По скоро футбола при нас е PR,а не игра на терена.Общо взето демонстрация на сила от "големия" или по друг начин казано на влизащия в договорки.Било на терена или в PR акция.Все тая.
И в този ход на мисли,всичко е толкова омесено,замесено и сбъркано,че няма накъде повече.Ако се играе поне на 50% реално и първенството ни ще дръпне напред.Надявам се,че това равенство с Италия на националите,а и предстоящият успех над Армения ще са някакъв светъл лъч и в клубния ни футбол :idea:Дано се убедят и собствениците на малките отбори,че може и с малко да се постигнат успехи.Не големи,но все пак успехи и да се върнем все пак на нивото на МОРАЛА,който винаги пропускаме в последно време за съжаление !Въпрос на мотивация и себедоказване например......от страна на играчи и треньори при положение,че няма поставени цели от ............

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 сеп 2012 09:31

Като гледам няма много желаещи да наливат от пусто в празно. Въпроса пак опира до:
- печалба от черно тото;
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”