Ново мнениеот Гочето1913 на 11 Сеп 2012 10:35
Въпросът е следният - дали ТИМ ако ни оставят и се оттеглят от Черно Море ще стане по-зле или по-добре за нас? Аз по този въпрос до някъде съм раздвоен , защото ако ни оставят може да стане много по-зле , а може и много по-добре ако ни купи някой инвеститор с желание да направи нещо сериозно за клуба.Кое ли е от двете по-вероятно?
Със сигурност не е това въпроса.Няма как да се появи сериозен инвеститор в несериозния ни футбол.Не случайно не се предават и мачове по телевизията.Едните искат,а другите не дават.И защо ли ?Качеството на предлагания продукт е ........Без коментар,но пък видите ли той струва каквото ти кажат,че е.Едните ограбват другите,а другите крадат от труда на едните.И какво се оказва на повърхността : че телевизиите,реално ограбват клубовете и не им дават заслужените пари.В следствие на което се надявам,че клубовете ще спечелят повече от продажба на билети
А темата за Лудогорец "шампион" е толкова куха,че чак не си струва да се коментира.До като има такива изкуствени отбори,това и ще ни е нивото в Европа.Хайде да видим, с какво ще се запомни присъствието им ? Лично аз не вярвам,че ще постигнат успехите на Ловеч,но да видим !?По-скоро ще е от рода на Локо Пд / това е мое мнение /.След изборите ще си проличи до колко ще ги има за още 2-4 години или и те ще полягат на следващите или сегашни.По скоро футбола при нас е PR,а не игра на терена.Общо взето демонстрация на сила от "големия" или по друг начин казано на влизащия в договорки.Било на терена или в PR акция.Все тая.
И в този ход на мисли,всичко е толкова омесено,замесено и сбъркано,че няма накъде повече.Ако се играе поне на 50% реално и първенството ни ще дръпне напред.Надявам се,че това равенство с Италия на националите,а и предстоящият успех над Армения ще са някакъв светъл лъч и в клубния ни футбол

Дано се убедят и собствениците на малките отбори,че може и с малко да се постигнат успехи.Не големи,но все пак успехи и да се върнем все пак на нивото на МОРАЛА,който винаги пропускаме в последно време за съжаление !Въпрос на мотивация и себедоказване например......от страна на играчи и треньори при положение,че няма поставени цели от ............