Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Кой треньори имат място в школата на Левски ?

Мнениеот zlatan » 01 сеп 2009 14:33

слави без Гочето съм 10000%,но как ще работят тези специалисти в дюш,това помисли ли го.
LEVSKI_FOREVER

tprodanov
Контакти:

Re: Съперниците на Левски оценени на стотици милиони - вижте кол

Мнениеот tprodanov » 01 сеп 2009 14:33

А помниш ли някакъв евроуспех на любимия ти отбор?

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Re: Ще има ли пари за Левски от трансфера на Михайлов???

Мнениеот Kruseiro » 01 сеп 2009 14:34

Модератор Литекс много точно го е казал - "Честито на Батков", защото 100% е сигурно, че и един цент от тази сума няма да бъде вложена в Левски.....Единствено за нас феновете, остава моралното удовлетворение, че юноша на любимия ни отбор, е с трансфер в силен европейски отбор, а не в отбор в източна или южна посока......

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: убеден съм в прогреса на ЛЕВСКИ СЛЕД ПАУЗАТА

Мнениеот slavi_1914 » 01 сеп 2009 14:34

Левски ще тръгне нагоре,защото е ЛЕВСКИ и защото не беше направена добра подготовка от Кокала !
Колкото до ЛЕ Левски е доказал,че играе силно срещу силните , а силните са доказали че подценяват по-слабите !
Жалкото е,че ако направим нещо с/у Виляреал и Лацио първите 2 мача всички ще почнат да говорят че сме длъжни да бием Залцбург и няма да дадът спокойствие на момчетата а ще ги натоварят психически ! Това е голяма тежест в Левски напоследък ! Иначе като гледам Цска как са си вирнали носовете като пролетта, съм убеден че пак ще им замирише на 2-ка, 3-ка и ще замълчат за дълго. Особенно Пенев вече се мисли за Алекс Фъргюсън като го гледам!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 01 сеп 2009 14:35

Знаеш ли изобщо кой ми а любимия отбор :?:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Левски спечели 3 милиона евро - ще ги инвестират ли?

Мнениеот emigo » 01 сеп 2009 14:35

Не харесвам Батков за собственик на ЛЕВСКИ.Но причините не са,че е откраднал парите от Ш.Л. Защото всеки,който знае колко струва издръшката на един отбор като ЛЕВСКИ,му става ясно,че не е вярно.Не си мислете,че го защитавам.Смятам,че президента на ЛЕВСКИ трябва да дава и прави много повече от колкото Батков в момента.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 сеп 2009 14:36

Ми има ли значение? Това не е форум за запознанства, нито лексикон.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 01 сеп 2009 14:37

tprodanov написа:А помниш ли някакъв евроуспех на любимия ти отбор?

tprodanov написа:Ми има ли значение? Това не е форум за запознанства, нито лексикон.
:?:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: убеден съм в прогреса на ЛЕВСКИ СЛЕД ПАУЗАТА

Мнениеот PFC Litex » 01 сеп 2009 14:37

Всичко е много хубаво написано. Нормално е всеки фен да иска прогрес за своя клуб, но има много въпросителни в цялата работа.

1. Никой не е застрахован от контузии и е много важно има ли готови заместници на титуляр /случая Гаджев/
2. Рабех е класен защитник, но не може да се откаже от пороците си, както и факта, че вярата му пречи, за което не може да бъде съден /оня ден е припаднал след мача със Славия/

Вярата на сляпо е хубаво нещо, но след това много боли, като дойде реалността /пример за мен Литекс/
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Кой треньори имат място в школата на Левски ?

Мнениеот DrAvalanche » 01 сеп 2009 14:37

Трябват чужденци с добри заплати и пълни правомощия. Трябва да се селектират деца още във най-ранна възраст за да може до 12 - 13 години вече да са подготвени технически и след това да се продължава само с физическа и тактическа подготовка. Никой от гореспоменатите няма да се съгласи да работи като треньор в ДЮШ, а и според мен те не стават за треньори в ДЮШ.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”